- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.901
Aynı aynıı, benim evimede geldiği 2 3 keredir. En son annemle tartışmışlar bende dahil oldum diye bana kızdı. Sonrasında bir iki defa yine aradım geciştirip direk kapattı telefonu suratıma. 1 ay hastaydım annem hep yanında aradı konuştu benimle hasta olduğumu çok iyi biliyordu bir kere arayıp sormadı nasılsın diye. Sonrasında da gittim bilere demedi nasılsın diye. Vefat eden amcamın kızı var. Sanki kızı o. 2 günde bir arıyor onu telefonla gülüş cümbüş bi konuşmaları var görceksin. Yine bu dönemde eşimin dizinden kaynaklı doktor işleri oldu. Onuda birkere arayıp geçmiş olsun demedi. O amcamın damadıda ayağını kırmış. Onu sürekli arıyor. Ne denilirki buna. Bende artık saldım. Varken yokluklarını yaşatıyorlar canım. Seninde dediğin gibi tek taraflı çaba bi işe yaramıyor. Başkalarından babalık görmek çok can sıkıcı canım. Seni çook çokk iyi anlıyorum. Dua ediyorum Allahım yüreklerine merhamet versin hidayet versin inşallahAynen öyle biz babamın herşeyde yanında olmamıza rağmen senin tabirin cuk diye oturuyor nankör bunca zamandır hiç aklıma gelmemişti evet nankör bazen diyorum o bizim sevgimizi haketmiyor biize evlatlarına olan sorumluluklarının yarısını anca gerçekleştirmiştir 11 yıldır evliyim benim evimde bir sofrada yemek yediğim 1 elin parmaklarını geçmez affetmiyorum bana bunu yaşattığı için affetmiyorum kayınpederim kadar ilgilenmediği için affetmiyorum
Sizin babanıza el iyisi denir tıpkı benim babama denildiği gibiAynı aynıı, benim evimede geldiği 2 3 keredir. En son annemle tartışmışlar bende dahil oldum diye bana kızdı. Sonrasında bir iki defa yine aradım geciştirip direk kapattı telefonu suratıma. 1 ay hastaydım annem hep yanında aradı konuştu benimle hasta olduğumu çok iyi biliyordu bir kere arayıp sormadı nasılsın diye. Sonrasında da gittim bilere demedi nasılsın diye. Vefat eden amcamın kızı var. Sanki kızı o. 2 günde bir arıyor onu telefonla gülüş cümbüş bi konuşmaları var görceksin. Yine bu dönemde eşimin dizinden kaynaklı doktor işleri oldu. Onuda birkere arayıp geçmiş olsun demedi. O amcamın damadıda ayağını kırmış. Onu sürekli arıyor. Ne denilirki buna. Bende artık saldım. Varken yokluklarını yaşatıyorlar canım. Seninde dediğin gibi tek taraflı çaba bi işe yaramıyor. Başkalarından babalık görmek çok can sıkıcı canım. Seni çook çokk iyi anlıyorum. Dua ediyorum Allahım yüreklerine merhamet versin hidayet versin inşallah
Benim babam başkalarına karşı da soğuk nevale derler yo o misalAynı aynıı, benim evimede geldiği 2 3 keredir. En son annemle tartışmışlar bende dahil oldum diye bana kızdı. Sonrasında bir iki defa yine aradım geciştirip direk kapattı telefonu suratıma. 1 ay hastaydım annem hep yanında aradı konuştu benimle hasta olduğumu çok iyi biliyordu bir kere arayıp sormadı nasılsın diye. Sonrasında da gittim bilere demedi nasılsın diye. Vefat eden amcamın kızı var. Sanki kızı o. 2 günde bir arıyor onu telefonla gülüş cümbüş bi konuşmaları var görceksin. Yine bu dönemde eşimin dizinden kaynaklı doktor işleri oldu. Onuda birkere arayıp geçmiş olsun demedi. O amcamın damadıda ayağını kırmış. Onu sürekli arıyor. Ne denilirki buna. Bende artık saldım. Varken yokluklarını yaşatıyorlar canım. Seninde dediğin gibi tek taraflı çaba bi işe yaramıyor. Başkalarından babalık görmek çok can sıkıcı canım. Seni çook çokk iyi anlıyorum. Dua ediyorum Allahım yüreklerine merhamet versin hidayet versin inşallah
Bizimde mutfak toplandı çayında son bardağını içiyoruzİftar yapıldı mutfak derlenip toplandı çay demlendi bulaşık makinası çalıştırılacak bekliyor
Afiyet olsun oh mis ben daha doldurmadım bardakları demini alsın dedimBizimde mutfak toplandı çayında son bardağını içiyoruz
Evet çok şükür erkenAfiyet olsun oh mis ben daha doldurmadım bardakları demini alsın dedimsizin orada erken tabi iftar
Kendine özel demle hiç üşenmeEvet çok şükür erkenyemekten sonra hemen çay ister babam, ben bulaşık yıkarken annemler içmiş son bardağa yetiştim
MaleseffSizin babanıza el iyisi denir tıpkı benim babama denildiği gibibenim babamın da çok değişik davranışları var bazen diyorum ki ölse zararından çok yararı olacak ama yine de Allah başımızdan eksik etmesin . Nasıl ki virüs hayatımızdan gitmiyor onunla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor ,babalarımız ile de yaşamayı öğrenmeli ve alışmalıyız
Sen yapmışsın yapacağını kuzum dediğin gibi. Yine olsa eminim yine tereddütsüz koşarsın ama biyerde insan istiyor artık bi babalık görmek istiyor. Ben en çok anneme üzülüyorum babam ilaç kullandığından oruc tutmuyor. Kadın orucclu onun 3 öğün yemeğini önüne koyuyo çayını kahvesini meyvesini cerezini eksik etmiyo. Ama yine yaranamıyoBenim babam başkalarına karşı da soğuk nevale derler yo o misal
Ben de hasta oldum defalarca ama aramadı 1 kez anca aramıştır ama o hasta olduğunda aranmak bekliyor arıyorum bi hastalığı olduğunda en iyi doktoru arayıp buluyorum kendi kafasının dikine gidiyor daha ben araştırıyorum diye bana bağırıyor artık kendi haline bıraktım 31 yıllık hayatım boyunca ben onu çözemedim evlatlık görevimi yaptım ben o babalık görevini yapsın biraz da
Ayy bundann annemde de var çok güzel açıyor canm güle güle kullanKayınvalidemin bi çiçeğini beğenmiştim çok güzel diye söylemiştim bugün eşimle yollamış çok duygulandım ağlayacaktım evet saksısı biraz hoşgüzel bir saksı alıcam inşallah saksılara önem vermez ama çiçekleri harika açar sevgi verince oluyor demek ki
İçmem kiKendine özel demle hiç üşenme
Çok güzelKayınvalidemin bi çiçeğini beğenmiştim çok güzel diye söylemiştim bugün eşimle yollamış çok duygulandım ağlayacaktım evet saksısı biraz hoşgüzel bir saksı alıcam inşallah saksılara önem vermez ama çiçekleri harika açar sevgi verince oluyor demek ki
Artık kendim için çok şey istemiyorum annemi üzmesin yeter saçma sapan bağırmalarıMaleseffArtık böyle eskiden babalar hep mesafeliymiş yaa çocuklarına karşı bi çizgileri varmış hep sertmiş. Öylelermi bunlarda nedirler bilmiyorum. Ama eşimin babasıyla arasında ilişkisine bakıyorum. Böyle akşamları saatlerce telefonda arkadaş gibi konuşuyolar gülüp espriler yapıyprlar birbirlerine imreniyorum
Sen yapmışsın yapacağını kuzum dediğin gibi. Yine olsa eminim yine tereddütsüz koşarsın ama biyerde insan istiyor artık bi babalık görmek istiyor. Ben en çok anneme üzülüyorum babam ilaç kullandığından oruc tutmuyor. Kadın orucclu onun 3 öğün yemeğini önüne koyuyo çayını kahvesini meyvesini cerezini eksik etmiyo. Ama yine yaranamıyo
Evet canım çok beğendim ben de geçen söylemiştim yollamış sağolsun çok duygulandımÇok güzel
Sağol canımAyy bundann annemde de var çok güzel açıyor canm güle güle kullan
Bulaşık makinası boşaltmaya üşenme konusunda yalnız değilsin ama artık boşaltıyorumBende yemek sonrası bulaşık makinesini boşaltmaya üşenip bir tepe bulaşık yıkadım
çay suyunuda şimdi koydum demlicem
Baba sevgisi ile büyümeyen çocuklar özgüvensiz oluyorMaleseffArtık böyle eskiden babalar hep mesafeliymiş yaa çocuklarına karşı bi çizgileri varmış hep sertmiş. Öylelermi bunlarda nedirler bilmiyorum. Ama eşimin babasıyla arasında ilişkisine bakıyorum. Böyle akşamları saatlerce telefonda arkadaş gibi konuşuyolar gülüp espriler yapıyprlar birbirlerine imreniyorum
Kesinlikle bende. Rabbim hidayet versin gönüllerine biraz sevgi versin inşallahArtık kendim için çok şey istemiyorum annemi üzmesin yeter saçma sapan bağırmaları
Bu ara bende çok uzatmamaya çalışıyorum yarın boşaltırım dedim şimdi çay fazlına çabuk geçeyim diyeSağol canım
Bulaşık makinası boşaltmaya üşenme konusunda yalnız değilsin ama artık boşaltıyorum
Aminn canımm bu mübarek günde dua edelim yürekleri yumuşasınBaba sevgisi ile büyümeyen çocuklar özgüvensiz oluyorAllah'a havale ediyorum.