🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
verimli zaman geçirmek aslında kolaydir:)
neden kolay ?
gününü siz yöneteceksin günün sizi degil:)
mesela diyelim. 12 de yemek yiyecegim..
sürekli kendine edecegim yapacagim dedikçe oluyor.
çünkü kendi deneyimini söylüyorum.:)
gerçekten de işe yariyor yapmam lazim etmem lazimla olmuyor.
bi yatak odasina gidip bakayim ayıklayayim takıyorsun kafaya..ve gün bitiyor.
şöle demek lazim 2 saatte biter dedikçede oluyor.
valla ben verimli günü nasıl olduğu verimli rutin ve minimal yaşam da öğrendim hele de netten çok araştirdim. :KK36:

Hayirli aksamlar😊
Konuyu takipteyim. Binlerce basarisiz baslangiclar sonrasi bende günlerimi daha verimli faydali ve kendimi gelistirerek gecirmek istiyorum. Insallah birbiirimizi motive ederek adim adim hedeflerimize ulasiriz.

bende bugün isten sonra tüm evi toparladim.Oglumj uyuttum. Eger uyuya kalmazsam biraz kendime vakit ayirmak istiyorum🙈

Hayirli aksamlar😊
Konuyu takipteyim. Binlerce basarisiz baslangiclar sonrasi bende günlerimi daha verimli faydali ve kendimi gelistirerek gecirmek istiyorum. Insallah birbiirimizi motive ederek adim adim hedeflerimize ulasiriz.

bende bugün isten sonra tüm evi toparladim.Oglumj uyuttum. Eger uyuya kalmazsam biraz kendime vakit ayirmak istiyorum🙈
Hoşgeldin canım birbirimizi teşvik etsek iyi olur aslında ama bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor çalışıyorsan yorgun da olursun aslında belli bir rutine oturmuştur çalıştığın için biz hep evde olduğumuz için biraz salma söz konusu

Bugün de pek verimli geçmedi ama olsun yine biraz iş yaptım
Annemlere gittim öğlen 2 ye kadar biraz sündük takıldım 😁
Sonra dedim böyle olmucak kalktım konsolun tozunu aldım evi süpürdüm mutfak tezgahını çamaşır suyuladım bulaşık makinasını boşalttım. Dedim biraz eve geçeyim orda da iş yapayım :KK70: ama yapmadım dizi vardı onu izledim. Sonra kişisel bakımımı, temizliğimi yaptım duş aldım yüzüme kömür maskesi yaptım. Oh mis biraz kitap okuyup yatarım. Yarın nasipse dışarıda işlerim var evde pek iş yapamıcam. Ee öyle işte bugün de bitti. Sağlıklı bir günü daha bitirdik şükredip yatalım 🎈iyi geceler🎈

Günaydin:)

bugün biraz gec uyandik 8:45 civarlarinda. Kahvalti yapildi, evi dün aksamdan toplamistim.
Bi saate yaklasik oglumla oyun hamuru oynadik. Simdi o devam oynarken bende camasirlari katlayip bi kac isleri halledecegim insallah.
Ögle uykusundan sonrada ev yapimi manti siparis ettim onu alip manti corbasi yapayim diyorum. Tarhun otuyla cok muhtesem bir tat oluyor.
Bu arada esim günlük gazeteye abone olmus. Her gün okumaya özen gösteriyorum dünya ve yasadigim ülke gelisimlerinden haberdar olmak icin. Normalde pek sevmem haber okumayi veya dinlemeyi ama bu konuda kendimi gelistirmek ve daha cok siyayset konularina, gündemlere, ve genel kültüre sahip olmak istiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Her aksam güncel haberleri okuyup dinlermisiniz?

Günaydin:)

bugün biraz gec uyandik 8:45 civarlarinda. Kahvalti yapildi, evi dün aksamdan toplamistim.
Bi saate yaklasik oglumla oyun hamuru oynadik. Simdi o devam oynarken bende camasirlari katlayip bi kac isleri halledecegim insallah.
Ögle uykusundan sonrada ev yapimi manti siparis ettim onu alip manti corbasi yapayim diyorum. Tarhun otuyla cok muhtesem bir tat oluyor.
Bu arada esim günlük gazeteye abone olmus. Her gün okumaya özen gösteriyorum dünya ve yasadigim ülke gelisimlerinden haberdar olmak icin. Normalde pek sevmem haber okumayi veya dinlemeyi ama bu konuda kendimi gelistirmek ve daha cok siyayset konularina, gündemlere, ve genel kültüre sahip olmak istiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Her aksam güncel haberleri okuyup dinlermisiniz?
Günaydın 🥰
8.45 geç mi 😁
Ben haber olarak sadece siyaset, ekonomi takip ediyorum bu ara Hatay'da yangın çıkmış ondan bile haberim olmadı kardeşim söyledi. Anksiyete ve panikatak hastasıyım o yüzden haber izleyemiyorum okumuyorum da güne güzel başlangıç yapmışsın devamı da güzel olsun inşallah 🥰

X