- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.561
Ben et severim ot da severim ama şerbetli ve sütlü tatlı çok sevmemYok öyle olmuyor Zerre ikinizinkinden de biraz biraz ama ete tatlıya alıştım ne yalan söyleyim ama o ota alışamadı
Ben hepsini severimBen et severim ot da severim ama şerbetli ve sütlü tatlı çok sevmemçikolatalı pasta kek,kurabiye severim.
Tam tersi benim annemde gezmeyi pek sevmez .Benim annem gibibak anneme çekmemişim o konuda gezme konusunda anneme çekmişim de yataktan kalkıp işe girişmek konusunda çekmemişim
Güllaç hiç yemedim yemeyi düşünmüyorum. Sütlaç eh işte ,muhallebi falanda pek sevmem.Ben hepsini severimşerbetli çok yemezdim düne kadar
Annem haftanın 4 günü gezerTam tersi benim annemde gezmeyi pek sevmez .
Ay sorma Güllaç hiç sevmem annem babam eşim pek severler eşim hatta Bursada nerede iyi yapan yer duyarsa gider alır o dereceGüllaç hiç yemedim yemeyi düşünmüyorum. Sütlaç eh işte ,muhallebi falanda pek sevmem.
Benim ki evi daha çok sever. Gittiğimiz her yerden hemen eve dönmek ister . Diyor ki insan anca evine sığıyor diyorAnnem haftanın 4 günü gezer
Sütlaç ben de sevmem ay geriye ne kaldıGüllaç hiç yemedim yemeyi düşünmüyorum. Sütlaç eh işte ,muhallebi falanda pek sevmem.
Aşure de sevmem bir kere denemek için bir kaşık yedim ama beğenmedimAy sorma Güllaç hiç sevmem annem babam eşim pek severler eşim hatta Bursada nerede iyi yapan yer duyarsa gider alır o derece
Annem de evini sever de korona gelmeden evvel haftanın 4 günü sosyal aktiviteleri vardır arkadaşlarıyla buluşur sohbet ederlerBenim ki evi daha çok sever. Gittiğimiz her yerden hemen eve dönmek ister . Diyor ki insan anca evine sığıyor diyorsayesinde bizde pek bir yere gidemeyiz gidince de hemen eve döneriz
Söz mü kııızKaynanadan sonra bi göbecik atarız
Ayyy aşure sevilmez mi inanamıyorum sana Zerre aa aaaAşure de sevmem bir kere denemek için bir kaşık yedim ama beğenmedim
Ay söz vermiyim mübarek Ramazan geliyorSöz mü kııız
hiçAy çekilir çile değil ya.
Güllaç ile sütlaç sütü sevmediğim için sevmiyorum bakKız aşure güllaç sevilmez mi yaaaboooo tatlı olsun ne olursa olsun
ne şanslı kacısınAyyy aşure sevilmez mi inanamıyorum sana Zerre aa aaadünyanın en güzel tatlıları arasında ilk 10 a sayarım kayananam hele süper yapar eltim ondan daha da güzel yapar
Ne yöndenne şanslı kacısın
Eriği tuza basar yerim deme sakınben hepsini seviyorum ama uzağım tuzluyu tercih ederim