- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.601
O kaş bıyık saç için ben kapısını unuttum zatenBen de ne zamandır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum hiç ama hiç cesaretim yok diğer temizliği zaten ben kendim sık sık yapıyorum ama ağda değil tabi ki ağda evde yapamam ben
Makine benim bekarken vardı eski modellerden evlenirken bıraktım evde almadım. Yenide almadım salak gibi. Çeyizdede eşime traş makinesi var kendimi düşünmemişim resmenAğdayı sevmiyorum benmakine kullanıyorum . Eğer şu korona geçerse lazere gitmek istiyorum .
Geçmiş olsunn ben şimdi mercimek çorbası yapcam göndereyim sana bir kavanozBen her biseyi yaptim. Sirada yemek var disati cikmam lazim gelince corba yapip icecem bol limonlu, sanki nezle gibiyim hapsuruyom
Yanina ne yaparim bilmem dun pilav vardi.. biri hazirlasa da onume koysa vallah temizlik seve seve yemek de ite ite yapiorum..
Afiyet olsunnGündüz keyfine biraz mola verip ara veriyoruz yarın bu saatte kahve keyfisi yok
Lazere gitmek istiyorum ama tekrar çıkmasından korkuyorum. Ben makineden başka birşey kullanmadım bazen ağda bantları kullanıyorum ama sürekli olarak makine ile hallediyorum işimiMakine benim bekarken vardı eski modellerden evlenirken bıraktım evde almadım. Yenide almadım salak gibi. Çeyizdede eşime traş makinesi var kendimi düşünmemişim resmenLazerede gitmiştim ama memnun kalmadımmben ya buzlu lazerdi. Yüzüm için ayrı bi lazere gittim ondanmemnundum ama şimdi bebek düşündüğüm için falan da gitmiyorum hiç
Ben ilk çocuğum 8 aylıktı gitmeye başladım lazere ikinciye 11 aylıkkan hamile kalınca ara verdim tabi o arada hormonlar değişiyor ikinci 6 aylıkken başladım tekrar koltuk altı emzirme den yaptırmadım diğer yerler memnunum ben yaklaşık 6 senedir ufak tefek şeylerle hallediyorum çıkmadı yani çokLazere gitmek istiyorum ama tekrar çıkmasından korkuyorum. Ben makineden başka birşey kullanmadım bazen ağda bantları kullanıyorum ama sürekli olarak makine ile hallediyorum işimi
canım komple bitiyormu lazerle hiç bilmiyorum süresi uzadığını biliyorum. He biter belki bi hamile kalınca yada hormonlar değişince yinr cıkıyormuşLazere gitmek istiyorum ama tekrar çıkmasından korkuyorum. Ben makineden başka birşey kullanmadım bazen ağda bantları kullanıyorum ama sürekli olarak makine ile hallediyorum işimi
Tüh yacanım komple bitiyormu lazerle hiç bilmiyorum süresi uzadığını biliyorum. He biter belki bi hamile kalınca yada hormonlar değişince yinr cıkıyormuş
Valla canım evet yaa, yine de bi araştır yine de sen istersen niyetlenmişsin çok memnun olanlarda varTüh yabende öyle duymuştum
eldiven her derde deva. :)Ben de ne zamandır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum hiç ama hiç cesaretim yok diğer temizliği zaten ben kendim sık sık yapıyorum ama ağda değil tabi ki ağda evde yapamam ben
Eldiven de denedim ama çok zor yaaeldiven her derde deva. :)
benim en kolayım bu valla. tertemiz, hızlı çözüm. biraz diş sıkmak gerekebiliyor.Eldiven de denedim ama çok zor yaa
Ona kalırsa hepsi için biraz diş sıkmak gerekebiliyorbenim en kolayım bu valla. tertemiz, hızlı çözüm. biraz diş sıkmak gerekebiliyor.
Çarşaf böreğiTesekkurler, hosbulduk
Menude ne var ❤
Çarşaf böreği
Senin kapatma tuşuna basmak lazım çok fazla iş yapmışsınYorucu bir günden selamlar,
Sabah 6.10 da uyandık. 8.30 da kahvaltı kahvaltı yaptık. Yatakları topladım. Mutfağı topladım. Saat 10.30da çocuklarla evden çıktım. Onları babaannelerine bırakıp okula geçtim. 2 dersim vardı. 12.30 da büyük oğlumu alıp eve geçtim. Onun kursu vardı babası bıraktı. Ben de evi süpürdüm, sildim. Küçük WC yi lavaboyu yıkadım. Banyodaki WC lavaboyu yıkadım. Yerini sildim. Banyo paspaslarını yıkadım astım. Yemek yaptım. Sonra tekrar okula gittim. Kursum vardı. Çıkışta çocukları ve eşimi kayınvalidemden aldım almadan önce bir kahvesini içmeyi ihmal etmedimeve geldik çocukları yıkadım, kendim yıkandım. Yemeği koydum yedik. Mutfağı topladım ve kapanış
Oğlum oyun bekliyor, midem çay bekliyor, gözlerim uyku bekliyor...
Geçmişi okuyamadım gözüme kan oturmuş
Yorucu bir günden selamlar,
Sabah 6.10 da uyandık. 8.30 da kahvaltı kahvaltı yaptık. Yatakları topladım. Mutfağı topladım. Saat 10.30da çocuklarla evden çıktım. Onları babaannelerine bırakıp okula geçtim. 2 dersim vardı. 12.30 da büyük oğlumu alıp eve geçtim. Onun kursu vardı babası bıraktı. Ben de evi süpürdüm, sildim. Küçük WC yi lavaboyu yıkadım. Banyodaki WC lavaboyu yıkadım. Yerini sildim. Banyo paspaslarını yıkadım astım. Yemek yaptım. Sonra tekrar okula gittim. Kursum vardı. Çıkışta çocukları ve eşimi kayınvalidemden aldım almadan önce bir kahvesini içmeyi ihmal etmedimeve geldik çocukları yıkadım, kendim yıkandım. Yemeği koydum yedik. Mutfağı topladım ve kapanış
Oğlum oyun bekliyor, midem çay bekliyor, gözlerim uyku bekliyor...
Geçmişi okuyamadım gözüme kan oturmuş
Teşekkür ederimHey masallahhh
Allahima sukurler olsun artik ev kadiniyim ❤ okurken yoruldum. Allah güç kuvvet versin.
Teşekkür ederimçalışmaktan yana şikayetim yok da düzensizlik insanı zorluyor