- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.521
Zaten korona sayesinde tüm bayanlar birer kuaför olduGünaydınn kızlarr
Bende bugün biraz gidip annemleri ziyaret ediyim ramazan da zor giderim dönüşte markete uğrarım gelincede evi toplarım.
ya bu vaka artışında kuaföre gitmeye korkuyorum. Ağda alıp evde denicem bakalım başarabilcemmi
Bakalım ben ne kadar becericemmZaten korona sayesinde tüm bayanlar birer kuaför oldubende ilk defa Kaş bıyık alımı için kuaföre gidecektim korona geldi ben yine işimi kendim hallediyorum sağlık olsun
Bir iki denemeden sonra elin alışırBakalım ben ne kadar becericemm
Kız kaş bıyık olsa hallederimde mühim yerler sorunBir iki denemeden sonra elin alışır
Onu da halledersinKız kaş bıyık olsa hallederimde mühim yerler sorun
Denicem bakalım inşallah başarırımOnu da halledersinyapıştır çekkk
Hayırlı Ramazanlar Hayırlı GünlerGünaydınlar
Hayırlı ramazanlar
Hiççç iş yapasım yokGunaydin...
Uyandim ama hala tel elimde aylaklik yapiyorum.
Bugun 11.10 a dek evi cekip cevirmeliyim, neden o saat cunku oglanin canli dersi var canli dersten once en azindan biseyler yapim diorum
Amaninnn kaynanaBen bugün hiç bişey yapmayı düşünmüyom evi komple ateşe verecemkv geliyomuş
Evi her yeri dipköşe elle sileceksen baya işin var çok yorucu oluyorGünaydın hayırlı ramazanlar bende bugün şimdiye kadar 4 odanın camı ve balkon camını sildim şimdi birazsu içeyim diye oturdum.
*Sırada bütün evi süpürüp elle silicem(kenar köşe daha iyi oluyo gibi geliyo)
* Tozlarını alcam
*Banyoyu silcem
*Mutfak dolaplarını üstünden silcem
Nasipse ramazanda ev işi konusunda çok yormucam kendimi kuran ve kaza namazlarını kılmak istiyorum.
Ben de ne zamandır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum hiç ama hiç cesaretim yok diğer temizliği zaten ben kendim sık sık yapıyorum ama ağda değil tabi ki ağda evde yapamam benDenicem bakalım inşallah başarırım
Bu saate kadar yattım Zerrecim eşim gündüzcü sabah işe gitti ben de bu saate kadar sündük sündük yattımNiloyaaa! Nerdesiinnnn
Ağdayı sevmiyorum benBen de ne zamandır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum hiç ama hiç cesaretim yok diğer temizliği zaten ben kendim sık sık yapıyorum ama ağda değil tabi ki ağda evde yapamam ben
Ben uykumu alınca yatakta duramıyorum .Bu saate kadar yattım Zerrecim eşim gündüzcü sabah işe gitti ben de bu saate kadar sündük sündük yattım
en iyisiAğdayı sevmiyorum benmakine kullanıyorum . Eğer şu korona geçerse lazere gitmek istiyorum .
Ay çekilir çile değil ya.en iyisi