- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.541
Makine her yere kullanmıyorum benAğdayı sevmiyorum ben makine kullanıyorum . Eğer şu korona geçerse lazere gitmek istiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makine her yere kullanmıyorum benAğdayı sevmiyorum ben makine kullanıyorum . Eğer şu korona geçerse lazere gitmek istiyorum .
Al benden de o kadar inan zoraki yapıyorum hiç istemiyor canımBen her biseyi yaptim. Sirada yemek var disati cikmam lazim gelince corba yapip icecem bol limonlu, sanki nezle gibiyim hapsuruyom
Yanina ne yaparim bilmem dun pilav vardi.. biri hazirlasa da onume koysa vallah temizlik seve seve yemek de ite ite yapiorum..
Yemek yapmayı seviyorum . Ama bana desinler ki şu yemeği yap valla seve seve yaparım ama önemli olan ne pişireceğini bulmakBen her biseyi yaptim. Sirada yemek var disati cikmam lazim gelince corba yapip icecem bol limonlu, sanki nezle gibiyim hapsuruyom
Yanina ne yaparim bilmem dun pilav vardi.. biri hazirlasa da onume koysa vallah temizlik seve seve yemek de ite ite yapiorum..
Ben de tam tersi koltukta sündükleşirimBen uykumu alınca yatakta duramıyorum .
Benim ki yedek başlıklı değiştirip kullanıyorumMakine her yere kullanmıyorum ben
Ayy aynen öyle kocam börek bekliyor çok zor geliyor onu yapmakYemek yapmayı seviyorum . Ama bana desinler ki şu yemeği yap valla seve seve yaparım ama önemli olan ne pişireceğini bulmak
Yok valla hiç öyle yapamıyorum .Ben de tam tersi koltukta sündükleşirim
Benim çok oldu alalı bekarken almıştım tek başlık galiba ilk çalışmaya başladığım zaman ilk maaşımla almıştımBenim ki yedek başlıklı değiştirip kullanıyorum
Hah işte bana desinler şu yemeği yap desinler o zaman sorun değil ama insan hergün hergün farklı şeyler yapamıyorAyy aynen öyle kocam börek bekliyor çok zor geliyor onu yapmak
Sen kıpır kıpırsın dimi enerjiksin öyle anladım ben seni buradan hani pire gibi derler ya arı gibi miydiYok valla hiç öyle yapamıyorum .
Ben ortaokuldan beri makine kullanıyorum ve bu 2. Makinem onlarda çift başlıklıydı zatenBenim çok oldu alalı bekarken almıştım tek başlık galiba ilk çalışmaya başladığım zaman ilk maaşımla almıştım
Geçmiş olsun canım benim de her iş bitti geriye gaynana kaldı bi de o gelirse ohh benden iyisi yokBen her biseyi yaptim. Sirada yemek var disati cikmam lazim gelince corba yapip icecem bol limonlu, sanki nezle gibiyim hapsuruyom
Aynen akşama ne pişireyim diye düşünüyor insan bir eşin her yemeği sevmiyorsa ee benim de sevmediklerim varHah işte bana desinler şu yemeği yap desinler o zaman sorun değil ama insan hergün hergün farklı şeyler yapamıyor
Arı da olur pire de olur anneme çekmişim uykuya pek düşkün değilimSen kıpır kıpırsın dimi enerjiksin öyle anladım ben seni buradan hani pire gibi derler ya arı gibi miydi
Niye geliyormuşGeçmiş olsun canım benim de her iş bitti geriye gaynana kaldı bi de o gelirse ohh benden iyisi yok
Yanılmıyorsam ya 2008 de almıştım 2007 de olabilir tam emin değilim ama tek başlık olması lazım bayadır kullanmadım dolapta duruyorBen ortaokuldan beri makine kullanıyorum ve bu 2. Makinem onlarda çift başlıklıydı zaten
Benim annem gibi bak anneme çekmemişim o konuda gezme konusunda anneme çekmişim de yataktan kalkıp işe girişmek konusunda çekmemişimArı da olur pire de olur anneme çekmişim uykuya pek düşkün değilim
Benim yemek zevkin çok klasik yaa herşeyi yiyemiyorum. Napim ya o bana uyacak yada ben onaAynen akşama ne pişireyim diye düşünüyor insan bir eşin her yemeği sevmiyorsa ee benim de sevmediklerim var
Kaynanadan sonra bi göbecik atarızGeçmiş olsun canım benim de her iş bitti geriye gaynana kaldı bi de o gelirse ohh benden iyisi yok
Yok öyle olmuyor Zerre ikinizinkinden de biraz biraz ama ete tatlıya alıştım ne yalan söyleyim ama o ota alışamadıBenim yemek zevkin çok klasik yaa herşeyi yiyemiyorum. Napim ya o bana uyacak yada ben ona