- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.478
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynana ve elti yönünden bol bol yaptırNe yönden
zamanı da geliyor eriğinEriği tuza basar yerim deme sakın
Aboo niloş neden tombalak olduğum belli değil mi bacım hafta içi diyet hafta sonu tatlıGüllaç ile sütlaç sütü sevmediğim için sevmiyorum bak
Güllaç hiç yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum . Aşure de yedim ama bir daha yemeyi düşünmüyorumKız aşure güllaç sevilmez mi yaa aboooo tatlı olsun ne olursa olsun
O beni soguttu zaten yemekten iste dusunuosun azap gibi gelioYemek yapmayı seviyorum . Ama bana desinler ki şu yemeği yap valla seve seve yaparım ama önemli olan ne pişireceğini bulmak
Gullaci is yerinde mecburen yerdim tatli olsun enerci gelsin diye sevmem ama asureyi severim al sana komple icinde ne ararsan var olu diriltir ahahahahGüllaç hiç yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum . Aşure de yedim ama bir daha yemeyi düşünmüyorum
İçindekiler ayrı ayrı daha güzel bencetabi zekvler tartışılmaz ,benim zekvlerim klasikGullaci is yerinde mecburen yerdim tatli olsun enerci gelsin diye sevmem ama asureyi severim al sana komple icinde ne ararsan var olu diriltir ahahahah
Ay ne komik yaaOgluma hamileyim , annem asure yapmis bi tencere verdi ben tabak tabak ye ye ye anam sancilandim. Doguma da az kalmis doktora gittim ben doguruyom doktor dedi ki yoo bu dogum sancisi degil, gazin var he dedim asure yedim cok ondandir ahahahahahah
Onca fasülye nohut ne olacağdı yaOgluma hamileyim , annem asure yapmis bi tencere verdi ben tabak tabak ye ye ye anam sancilandim. Doguma da az kalmis doktora gittim ben doguruyom doktor dedi ki yoo bu dogum sancisi degil, gazin var he dedim asure yedim cok ondandir ahahahahahah
Bi tencere kaynanam veriyor bi tencere de eltim veriyor benim yapmama gerek kalmıyorkaynana ve elti yönünden bol bol yaptır
MerhabaMerhabalar
Bugün ev kadini olarak ilk günümün heyecanini yasiyorum
Sabah 3.5 saatlik yolculuk yaptim ve evime geldim. Bir evrak isim vardi, onu hallettim.
Aksam da önemli bi misafirim var yemek yapacagim.
Hedefim 10 bin adim atmak ve yemek yaparken 2 bölüm dizi izlemek.
Ilerleyen gunlerde daha buyuk, daha guzel hedeflerim olur insallah.
Bugun ilk gun heyecani, yol yorgunlugu ve misafir sebebiyle bu kadar.
Bir de misafirimle keyfi bir sohbet hedefliyorum.
Sorma doguruom herhalde dedim utandim sonra tabii dr da guluyo ahhahahahaAy ne komik yaa
Kolay gele kuzumBen de yemeğe girişeyim
niloş sen çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısınOnca fasülye nohut ne olacağdı ya
Merhaba
Ee Hoşgeldin o zaman kolay gelsin
Ben de yemeğe girişeyim