- 23 Ekim 2018
- 15.106
- 34.359
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.481
Kapuska biz hiç yapmayız. Ben üniversiteye kadar çok fazla yemek seçerdim, sonra ne oldu anlamadım herşeyi sever oldum. Hiç yemediğim şeyleri bile denerim yemem dememÇok doğru dedinvar kız aslında benim var çok sevmediğim mesela kapuska
Bamya hala sevmemKapuska biz hiç yapmayız. Ben üniversiteye kadar çok fazla yemek seçerdim, sonra ne oldu anlamadım herşeyi sever oldum. Hiç yemediğim şeyleri bile denerim yemem dememen son bamya sevmiyordum. İlk hamileliğimde bir canım çekti ki o zamandan beri favori yemeğim oldu
Ben de atıyorumBamya hala sevmemannem kaynanam yaparlar buzluğa atarlar
Sarı arap sabunu var ya bimdeki o tükenmez kalemi çıkarıyor istersen bir dene ama keşke uğraşmadan direkt yıkamaya yollasaydın çok çizdiyse neden ağladın benim kız bi kere almış tükenmez kalemi koltuk başlığını çizmiş parkeyi çizmiş sıra kitaplığa geçmiş ki gördümSlmlar bugün sabah oğlum bir bardak nar suyunu halıya döktü önceneyse sildim uğraştım baya yarım saat geçti geçmedi küçük oğlum halıyı boyamış ama öyle böyle değil derine derine renk renk sil sil çıkmıyor resmen oturdum ağladım ya biraz gitti ama halının yıkamaya gitmesi gerekiyor 1 ay daha dursun sonra inşallah yıkatır kaldırırım artık
Ay ben bayılırım kapuskaya. Eşim hiç sevmez o yüzden pişirmem annem yaptıkca ondan yerimÇok doğru dedinvar kız aslında benim var çok sevmediğim mesela kapuska
Cif in kırmızısı var bi ondan denesen çok güzel çıkarıyor lekeleri. Yıkamaya bekletmeden vermekmi gerekiyor acaba. Ben bikere sarma sarıyordum yaprakları süzgecteydi. Süzgeci koymuşum halının üstüneSlmlar bugün sabah oğlum bir bardak nar suyunu halıya döktü önceneyse sildim uğraştım baya yarım saat geçti geçmedi küçük oğlum halıyı boyamış ama öyle böyle değil derine derine renk renk sil sil çıkmıyor resmen oturdum ağladım ya biraz gitti ama halının yıkamaya gitmesi gerekiyor 1 ay daha dursun sonra inşallah yıkatır kaldırırım artık
EvetRegl dönemimi yaklaştı acaba?
Mesajı şimdi gördüm . Ya sonuçta insanız her zaman iyi olmamıyoruzBenim de modum düşük bu aralar havalardan mı acaba ki bi sıcak bi soğuk
Yok ben geçmişi okudum oradan gördüm sonradan yazdım canımMesajı şimdi gördüm . Ya sonuçta insanız her zaman iyi olmamıyoruzsağlık olsun
Ben de bi üşüyorum bi sıcaklıyorum korona mı oluyorum yoksa deyip giyiniyorumEveteli kulağındadır her an her dakika olabilirim bı yanıyorum bir donuyorum,bı üzülüyorum bi seviniyorum sanki ruhum bedenimden çekilmiş gibi hissediyorum
Yok ya havadan hep bunlarBen de bi üşüyorum bi sıcaklıyorum korona mı oluyorum yoksa deyip giyiniyorum
Evet bir sıcak bir soğukYok ya havadan hep bunlar
Ben seni gördüm dudişli bir konudaydınAy neler neler konuşulmuş bir tane bildirim gelmemiş
Kuru boyalarla yapmış Arap sabunu, sıvı deterjan denedim baktım olmuyor domestos karıştırdım Arap sabununa biraz geçti ama hala kötü görünüyor. Halı yıkamayı aradım hemen bugün kapalıyız deyince uğraşıp geçmediğini görünce de ne çektim be deyip ağladımSarı arap sabunu var ya bimdeki o tükenmez kalemi çıkarıyor istersen bir dene ama keşke uğraşmadan direkt yıkamaya yollasaydın çok çizdiyse neden ağladın benim kız bi kere almış tükenmez kalemi koltuk başlığını çizmiş parkeyi çizmiş sıra kitaplığa geçmiş ki gördüm
İki gün önce gece yatarken şort giydim ama yorgan ile uyudum. Bugün de yorganın üzerine iki tane battaniye serdimEvet bir sıcak bir soğuk
İnsan o an bi çare arıyor dimi en iyisi aslında katlayıp ertesi gün halı yıkamaya vermekKuru boyalarla yapmış Arap sabunu, sıvı deterjan denedim baktım olmuyor domestos karıştırdım Arap sabununa biraz geçti ama hala kötü görünüyor. Halı yıkamayı aradım hemen bugün kapalıyız deyince uğraşıp geçmediğini görünce de ne çektim be deyip ağladım