- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.501
O konu bitti. Konu sahibi kapanmasını istedi .Ben seni gördüm dudişli bir konudaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konu bitti. Konu sahibi kapanmasını istedi .Ben seni gördüm dudişli bir konudaydın
Hemen aradım yıkamayı bugün kapalıymış. Artık yıkandıktan sonra geçmezse denerim olmadı daha fazla uğraşamıcam. Baya geçti ama orda bi sıkıntı olduğu belliAy ben bayılırım kapuskaya. Eşim hiç sevmez o yüzden pişirmem annem yaptıkca ondan yerim
Cif in kırmızısı var bi ondan denesen çok güzel çıkarıyor lekeleri. Yıkamaya bekletmeden vermekmi gerekiyor acaba. Ben bikere sarma sarıyordum yaprakları süzgecteydi. Süzgeci koymuşum halının üstüne Baya bi uğraştım evde leke daha da kustu yıkamaya verince sordular beklemiş lekemi yenimi oldu diye
Eşime dedim kusura bakma ama ben polar pijamalarımı erken giyebilir miyim cidden üşüyorum içerisinin ısısını yükseltti iyiceİki gün önce gece yatarken şort giydim ama yorgan ile uyudum. Bugün de yorganın üzerine iki tane battaniye serdim
Aa noldu kızO konu bitti. Konu sahibi kapanmasını istedi .
Ondandır o zaman Ben de öyle oluyorum bir de aşırı sinirli oluyorumEvet eli kulağındadır her an her dakika olabilirim bı yanıyorum bir donuyorum,bı üzülüyorum bi seviniyorum sanki ruhum bedenimden çekilmiş gibi hissediyorum
Evet evet ,çok soğudu havalar. Valla çokta mutluyum böyle olmasından ,oruç tutması zor olmuyorEşime dedim kusura bakma ama ben polar pijamalarımı erken giyebilir miyim cidden üşüyorum içerisinin ısısını yükseltti iyice
Azcık ısınsın ama ya Uludağa iyi kar yağdı burası buz gibiEvet evet ,çok soğudu havalar. Valla çokta mutluyum böyle olmasından ,oruç tutması zor olmuyor
Sinir mibi patlamıyorum aşırı sinirli oluyorumOndandır o zaman Ben de öyle oluyorum bir de aşırı sinirli oluyorum
Kaldırsam salondaki halıyı getirecektim o da ince 4 mevsim. Hava soğuk çocuklar sürekli yerde o yüzden kaldırmadım artık dursun dedimİnsan o an bi çare arıyor dimi en iyisi aslında katlayıp ertesi gün halı yıkamaya vermek
Aşırı sinir bende de oluyor vücudum geriliyorOndandır o zaman Ben de öyle oluyorum bir de aşırı sinirli oluyorum
Yok bir sorun yok. Konudan bağımsız bir şey soranlar oluyordu konu sahibi de bundan rahatsızlık duyduğunu söyledi ve böylece konu kapandıAa noldu kız
Öyle durumda görmek istemezsen birşey ört üstüne yarına kadar sabır olan olmuş artık sağlık olsunKaldırsam salondaki halıyı getirecektim o da ince 4 mevsim. Hava soğuk çocuklar sürekli yerde o yüzden kaldırmadım artık dursun dedim
İnsanlar da incik cincik ne detayına kadar sorarlar bilmemYok bir sorun yok. Konudan bağımsız bir şey soranlar oluyordu konu sahibi de bundan rahatsızlık duyduğunu söyledi ve böylece konu kapandı
Kendi sıkıntılarından bahsedenler oluyordu. Ki o topiğin amacı o değildi. Neyse yaa güzeldi geldi geçtiİnsanlar da incik cincik ne detayına kadar sorarlar bilmem
Öyle tabi sağlık olsun, o an bir gerildim de geçtiÖyle durumda görmek istemezsen birşey ört üstüne yarına kadar sabır olan olmuş artık sağlık olsun
Bencede uğraştıkca daha çok kusuyor leke canım. Boşver dursun öyle benim halımın başına neler geldi. Neler yaptım. Zamanla sildikce yıkandıkca geçiyorHemen aradım yıkamayı bugün kapalıymış. Artık yıkandıktan sonra geçmezse denerim olmadı daha fazla uğraşamıcam. Baya geçti ama orda bi sıkıntı olduğu belli
Seni çok iyi anlıyorumÖyle tabi sağlık olsun, o an bir gerildim de geçti