- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.141
Ya şikayet etmek istemiyorum lakin iyi diyelim iyi olalım:)can09e sen nasıl oldun canım annen gidince çocukları napıyorsun çalışıyorsun
Bakıcı ve babanneden yardım alıyoruz canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şikayet etmek istemiyorum lakin iyi diyelim iyi olalım:)can09e sen nasıl oldun canım annen gidince çocukları napıyorsun çalışıyorsun
Allah daha iyi etsin inşallahYa şikayet etmek istemiyorum lakin iyi diyelim iyi olalım:)
Bakıcı ve babanneden yardım alıyoruz canım.
Ben de artık kahvaltı hariç ekmek yemeyeceğim dedim. Akşam yemeğinde yemedim. Yemekten sonra 4 km yürüdüm. Amaaaaa eve geldikten sonra fıstıklı kadayıf yetmedi eti puf yetmedi midem kazındı ve kuru kuru ekmek yedim ve de yine yetmedi bir kase çekirdek yedim. Biri beni durdursunBu sabah eşime dedim ki bu sefer kesin kararlıyım bugün diyete giriyorum az önce yaptığımı bilsen uzman desteği alıcam olmayacak ya da eve Nutella almıcam dün aldığım kavanozun 2/3 si bitti sözde bugün dışarıdan eve gelirken abur cubur almadım diye seviniyordum
Ohh misss afiyet olsun cidden diyete girelim ama nasıl olacak bilmiyorum 38 40 beden halimi özlüyorum mağazada giydiğim şeyler yakışıyordu bele oturan modeller şimdi dümdüzBen de artık kahvaltı hariç ekmek yemeyeceğim dedim. Akşam yemeğinde yemedim. Yemekten sonra 4 km yürüdüm. Amaaaaa eve geldikten sonra fıstıklı kadayıf yetmedi eti puf yetmedi midem kazındı ve kuru kuru ekmek yedim ve de yine yetmedi bir kase çekirdek yedim. Biri beni durdursun
Göbek aldı başını gidiyor. Midem büyümüş küçültmek lazım. Yapıcaz bi şekildeOhh misss afiyet olsun cidden diyete girelim ama nasıl olacak bilmiyorum 38 40 beden halimi özlüyorum mağazada giydiğim şeyler yakışıyordu bele oturan modeller şimdi dümdüz
Bence ben eşime tembihleyim her çikolata yediğimde fazla kaşıkladığımda beni çimdirsin eltim fit bir hatun oldu üstüne üstelik sağlıklı besleniyor bugünki tabağını attı dedim kıskançlıktan çatlayacağdımunu bile beyaz un almıyor artık tam buğday unu ruşeym unu mu ne değişik değişik unlar ekmek yemiyor bitki çayları detoks suları püüüBen de artık kahvaltı hariç ekmek yemeyeceğim dedim. Akşam yemeğinde yemedim. Yemekten sonra 4 km yürüdüm. Amaaaaa eve geldikten sonra fıstıklı kadayıf yetmedi eti puf yetmedi midem kazındı ve kuru kuru ekmek yedim ve de yine yetmedi bir kase çekirdek yedim. Biri beni durdursun
Benim de bi armut göbek var göğüs kalça büyükGöbek aldı başını gidiyor. Midem büyümüş küçültmek lazım. Yapıcaz bi şekilde
Niloş yaza kaynımın düğünü var millet gelinleri karşılaştıracak tabi düğün olursa 2 çoçuğa rağmen ne kadar fit desinler istiyorumBence ben eşime tembihleyim her çikolata yediğimde fazla kaşıkladığımda beni çimdirsin eltim fit bir hatun oldu üstüne üstelik sağlıklı besleniyor bugünki tabağını attı dedim kıskançlıktan çatlayacağdımunu bile beyaz un almıyor artık tam buğday unu ruşeym unu mu ne değişik değişik unlar ekmek yemiyor bitki çayları detoks suları püüü
Evet arkadan da büyümüşümBenim de bi armut göbek var göğüs kalça büyük
Bende yaza sünnet düğünü yapıcam kısmetse geçen sene kaldı elbisemi bile almıştım şimdi içine giremem galiba göbek aldı başını gittiNiloş yaza kaynımın düğünü var millet gelinleri karşılaştıracak tabi düğün olursa 2 çoçuğa rağmen ne kadar fit desinler istiyorum
Off elti olacaksın dimi sen kız benim de kız kardeşim sözleniyor işte düğün tarihi koyacaklar seneye de erkek kardeşimin kız hazır onla tanışma isteme düğün planları var gelin zaten fit üstelik sosyal medya hesabı var baya takipçisi var sağlıklı tarifler paylaşıyor fit hatunlara özel tarifler demesin balık etli görümce diyeNiloş yaza kaynımın düğünü var millet gelinleri karşılaştıracak tabi düğün olursa 2 çoçuğa rağmen ne kadar fit desinler istiyorum
Çengelli iğne takÖlçüleri tam canım bire bir denk geliyor köşeler ama örtünürken yorgan aşağı kayıp çarşaf geliyor sövüyorum
Ayy senin de vermen lazım şimdi sünnet anneleri harika giyiniyor fit olman şart gibi sanki dimiBende yaza sünnet düğünü yapıcam kısmetse geçen sene kaldı elbisemi bile almıştım şimdi içine giremem galiba göbek aldı başını gitti
İnce ince diktim diktimÇengelli iğne tak
Hani senin o gördüğün etek var ya o bana hiç yakışmıyor biraz kilo vermem lazım kız kardeşim zayıf ona çok güzel duruyorEvet arkadan da büyümüşüm
Şartta bunu tatlıyı yedikten sonra düşünüyorumAyy senin de vermen lazım şimdi sünnet anneleri harika giyiniyor fit olman şart gibi sanki dimi
Senin kaç kilo fazla varŞartta bunu tatlıyı yedikten sonra düşünüyorum
Siyah güzel aynen zayıf gösteriyor hayırlı olsun kardeşin içindeYarın akşam ne giysem diye düşünürken evde kurtarıcı kadife elbisem vardı siyah oh be dedim hem zarif duruyor hem kapatıyor fazlalıkları
Hep beraber başlayalım işte beslenmemizi düzenlemeyeBende yaza sünnet düğünü yapıcam kısmetse geçen sene kaldı elbisemi bile almıştım şimdi içine giremem galiba göbek aldı başını gitti