- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.021
Evet o süreyi de düşürücem ben inşallah benimki de 23 dkO neymiş diye baktım ki ne göreyim 25 dkda Bi ekranı açıyomuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o süreyi de düşürücem ben inşallah benimki de 23 dkO neymiş diye baktım ki ne göreyim 25 dkda Bi ekranı açıyomuşum
Afiyet olsun canım kolay gelsin çok acı yapma şu kahveyi bea ben şekerli severimGünaydın bugün planlı başlamak istiyorum güne.
Cocuk odasını tertemiz etmek istiyorum.dolaplarina derinlemesine el atmak.
Çamaşır makinasi çalışacak 2 defa.
Bir de fazlalıkları evden çıkarıp ihtiyaç sahiplerine göndermek.
Kitap okuyacağım.
Amaaa hepsinden önce Acı bir Türk kahvesi
Allah kavuştursun canım neresiydi memleketGünaydın, bugün annem memlekete dönüyor hüzünlüyüm bugün buralara çok takılırım ben de
Saat 6da yazdığını görünce bir şok olmadım değilAllah kavuştursun canım neresiydi memleket
Ayy mikancım senin bildirimini görünce öğretmenden korkmuş gibi hissettim ah yasağı çiğnedim diye
Gece erken kapattım ya minik bir kutlamaydı oSaat 6da yazdığını görünce bir şok olmadım değil
Memleket Hatay canım
Kalp kalbe karşı bende sana mesaj atacaktımbugün yufka ekmeği yaptık biraz pestilim çıkmış olabilir. Topikten bana bildirim gelmiyor bende kimse birşey konuşmamış diye girmiyorum.
Oh mis ellerinize sağlık ben de vatsaptan msj atarım diyordum dün uykum var falan demiştin bak çimlerin resmini attım gel yatalım tekerlenelimKalp kalbe karşı bende sana mesaj atacaktımbugün yufka ekmeği yaptık biraz pestilim çıkmış olabilir. Topikten bana bildirim gelmiyor bende kimse birşey konuşmamış diye girmiyorum.
Yaz tatilinde anca gidebilirim Allah kısmet ederse, sağlık olsun yeterkiGece erken kapattım ya minik bir kutlamaydı o
Çok da uzak değilmiş canım gelir ya da sen gidersin
Çimlere uzanıp uyumuşluğum çoktur. Ben geçen sene sürekli parka gider salıncakta sallanırdım. Hem öğle vakti hemde akşam yemeğinden sonra. Arkadaşım ile kulaklıkları takar sallanırdık çok zevkli olurduŞu çimlere uzanasım geldi
Parkta kimse yokken salıncakta sallandım ne güzel bir duyguymuş çocukluğumu anımsadım
Normalde çimlere bişey sermeden yatamam böcekten korkardım ama şimdi yatasım geldiÇimlere uzanıp uyumuşluğum çoktur. Ben geçen sene sürekli parka gider salıncakta sallanırdım. Hem öğle vakti hemde akşam yemeğinden sonra. Arkadaşım ile kulaklıkları takar sallanırdık çok zevkli olurdu
Ben alışık olduğum için çok dert etmiyorumNormalde çimlere bişey sermeden yatamam böcekten korkardım ama şimdi yatasım geldi