🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok şükür seninle meleğin 🤲
Senin yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum ama inan bana dua edince kabul oluyor annemler hacca gittiler onlarla hatim yolladım tam onlar oradayken ben de secdede ağladım hüngür hüngür Allahım nolursun bana da sağlıklı bir evlat ver diye 😪duam kabul oldu o bayram hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik Allah sana da size de isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın ben duanın gücüne çok inanıyorum

• Beğen
Reactions: H M
IMG_20200922_194500.jpg

Senin yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum ama inan bana dua edince kabul oluyor annemler hacca gittiler onlarla hatim yolladım tam onlar oradayken ben de secdede ağladım hüngür hüngür Allahım nolursun bana da sağlıklı bir evlat ver diye 😪duam kabul oldu o bayram hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik Allah sana da size de isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın ben duanın gücüne çok inanıyorum
Dua çok önemli kesinlikle.. dua etmekten başka zaten elimizde bı sermaye yok. Allah'a sığınıyoruz canım aminn insallahhh 🤲 Rabbim evladını sana bağışlasın

Modunuzu dusurmiyim 🤗
Hayatta 1 sn ile çok şey değişiyor her anı yaşamak lazım. Nefes almanın kiymetini bilmek lazım şükredecek coook şeyimiz var
Hayır canım öyle düşünme modumuzu neden düşüreceksin hayatta güzel anılarımız olduğu gibi hüzünlü anılarımız da var acılar paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış 🤗

X