- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.876
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.481
Sütü sevmiyorum ben süt kokarsa yiyemem sütlü herşeyi severim ama süt kokusu tiksinmişim bebeklikten içemiyorum kokusu olursa yiyemiyorumSütlü daha güzel oluyor canım bence. Bi dene öyle de.
Acılıyı salça ( biber ve domates salçası ) ekmek içi sarımsak baharatlar zeytinyağı ceviz limon karıştırıp yapıyorum canım.
Bak diyorum ya kuzu takılırsan kilo yapıyor diye kilo olur. Düşünmemeye çalış. Böyle takılarak yersen içtiğin su bile yarar.
Aynen salça gibi düşün onu da ekmeküstüne sürüp yiyorsunSütü sevmiyorum ben süt kokarsa yiyemem sütlü herşeyi severim ama süt kokusu tiksinmişim bebeklikten içemiyorum kokusu olursa yiyemiyorum
Dediğin şeyi bilemedim ama şimdi şöyle köy ekmeğine salça sürüp yemek bir de sobanın üstüne ekmeği kızartıp da tereyağı bir de salça mis ayy nolcak böyle aşerir gibi bişeyler çekiyor benim canım yarın ne tatlısı yapsam diyorum şimdiden
O nasıl bişey ki merak ettim bakAynen salça gibi düşün onu da ekmeküstüne sürüp yiyorsun
Süt kokusundan ziyade tereyağ alabiliyorsun. ama onu dert etmiyorum seviyorum tereyağ kokusunu
Tahinli sarma bitti hemi irmiğide bitirdin. Hmmm kıbrıs tatlısı olabilir bak onu da denemek istiyorum da işi çok uğraşamıyorum
Aynen krema üstüne altı kekimsi bişiy. Galeta unu yerine ekmek içi var ya yaptığımız köfte için. O da oluyormuş. Görümcem yapıyor onu son yaptığı efsane olmuştu. İşte tadı damağımda kaldı bende yapacam dedim. :))can09e baktım şimdi googledan bildim görünce Kıbrıs tatlısını birinde yemiştim çok güzeldi unuttum kimdi çok severim o tarz şeyleri üzerinde sütlü krema tarzı yarın da bu tarz bişey yapıyim inşallah
Yok ben baktım ama ondan caydımAynen krema üstüne altı kekimsi bişiy. Galeta unu yerine ekmek içi var ya yaptığımız köfte için. O da oluyormuş. Görümcem yapıyor onu son yaptığı efsane olmuştu. İşte tadı damağımda kaldı bende yapacam dedim. :))
Yap bakalım canım. Belki zaman bulursam bende girişirim.
Kız niye caydınnYok ben baktım ama ondan caydımyarın ki menü bisküvi pastası yanına da doğal limonata inşallah ben çikolatalı şeyleri çok seviyorum bol çikolata soslu bisküvi pastası bayadır yapmadım
Seni de kilo aldırıyim azcık benKız niye caydınn
Bende severim bisküvili pastayı hatta mozaik paataya bayılırım
Bak yaa yutkundumm. Ben azıtmadan yatayım ziraa 12 gibi yedim zaten.
Ben hep aynı kilodayım kuzum sen kendini düşünn.Seni de kilo aldırıyim azcık benmozaik dediğin hani parça parça oluyor o mu aklımda sarma da gezip duruyor meret zeytinyağlı ben de yutkundum 1.5 bardak ayran içtim yatıcam inşallah kapanış ayranla bak 1 bardak da değil 1.5 bardak görüyorsun sürahi de kalmasın dedim napimm
Ben de şu sıralar yiyorum ama spor yapıyorumBen hep aynı kilodayım kuzum sen kendini düşünn.He bide emziriyorumm hiç bişiy kalmıyor. O emiyor ben acıkıyorum. O emiyor ben susuyorum. O emiyor benim canım tatlı çekiyor
Sorma nolacak bu halimizIyiki ugramamisim yine yemekler konuşulmuş
Yapıyorum ama ben de tadıyorum sadece dün aklıma geldin dedim diyette kız napsın ha bire yemek paylaşıyorsun dedim kendi kendime ama sana da saygı duydum canım haklısın canı çekip isteyebilir insan mutfakta gördüğüm halde kaç gündür çikolata yemedim tuttum kendimi karantinada can sıkıntısına insan bişeylere sarıyorIyiki ugramamisim yine yemekler konuşulmuş
Ee tatlı noldu yalan mı olduÖğlene yakın kalktım dünü yazmadım çok uykum geldi uyumuşum dün zaten pek bişey yapmadım irmik helvası dışında mutfağı topla o kadar kocamla vakit geçireyim azcık dedimbugün balıkta şimdi işlere girişiyorum hadi Bismillah bakalım verimin hakkını verelim süpürgemin ayağı kırık süpüremiyorum internetten siparişle getirticez kaç günü bulur bakalım sarma yapmayı planlıyorum umarım üşenmem
Afiyet olsun canım aynen boğaza çalışıyoruzEe tatlı noldu yalan mı oldu
Ben yine verimli çalıştım şükür:)
Ispanaklı peynirli yufka böreği attım fırına bide kısır yanına, çay koydum. Beyim de evde bugüngün tabağı yaptık
Onun dışında dün gece de ıspanağı pişirdim. Akşama da onu yeriz kısmetse.
Kısıra sarımsak koydum bu defa harika oldu
Öyle işte boğaza çalışıyoruz yine
Oo eline sağlık canımAfiyet olsun canım aynen boğaza çalışıyoruzayy kısır dedin kız nasıl canım çekti gün tabağı da süper olmuş akşama yapcam ben de inşallah gün tabağı şuan sarma yapıyorum
Aynen canım sarma bitti şimdi bisküvi pastasınaOo eline sağlık canım
Sizde de akşam gün var desene