🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Amann gıı bu dişimin kovuğuna gitmez ne bu böyle
Aynı bizim taraflı gibi konuştunsorma az yaptım sar sar bitmez sinir olurum dedim yaa ben önceden 5 litrelik tencereye bir sürü sarardım misafirlerime nasıl sararmışım önceden bilmem bu 2 bardak pirinç çok şükür çabuk bitti el açması mantı yapardım 12 13 kişilik günüme gelenlere düşün nasıl bir sündük olmuşum şuan hazır mantı alıyorum

Bi an önce silkin kendine gel sen bu değilsin
2 bardak pirinç mii? E ondan benim 1 tencere çıkaarr. Ben buzdağının görünen kısmını gördüm zaar.

Bi an önce silkin kendine gel sen bu değilsin
2 bardak pirinç mii? E ondan benim 1 tencere çıkaarr. Ben buzdağının görünen kısmını gördüm zaar.
Yok bu görünen dağın hepsi 2 bardak başka yerde yok ama şuan yarısı midede resim atmayım annem de yedi çok güzel olmuş atma kızım canı çeken olur dedi

Yok bu görünen dağın hepsi 2 bardak başka yerde yok ama şuan yarısı midede resim atmayım annem de yedi çok güzel olmuş atma kızım canı çeken olur dedi
Ohoo biz neler paylaştık diyeydinn
Afiyet olsun.
Bizde akşam yemeğini yedik çay koydum. Eşim makineyi boşalttı. Bende doldurucam. Küçüğün çamaşırlarını yıkadım hava çok güzeldi dışarda kurudular. Onları dürmem lazım. Valla başka da bişiy yapamıcam.

Sağol canım dedim paylaştım diye biz az yedik annemle eşim baya yedi ben diyetteyim ya
Ben de kızımın çamaşırlarını dürdüm oturma odasını sildim başka da birşey yapmadım şuan pasta yapıyorum

Tamam karnım doyunca ben motiveyim. Yemeden ben ben değilim
Valla kızlar tüm günü dolduruyor şahsen. Yedir içir. Oyna takip et. Altını değiştir üstünü değiştir. İşte karın doyurmak için mutfak. Bitti geçti gitti.

Mutfağı severim yemek yapmayı da yemeyi de çok severim malum Hataylı olmak

Derslerim oluyor gündüz. Arta kalan zamanda ev işi yemek çocuklar..

Mutfağı severim yemek yapmayı da yemeyi de çok severim malum Hataylı olmak

Derslerim oluyor gündüz. Arta kalan zamanda ev işi yemek çocuklar..
Doğru canım senin dersler vardı ben de satışlara koronadan dolayı biraz ara verdim evde takılıyorum şimdilik mutfak işlerine sardım

Pasta donmuş güzel olmuş pratik yarım saat sürmedi yapması bu kadar yapmaya alışık değil bünye tamam başka pasta tatlı yapmıyorum yoruldum daaa sırada yarım kalan örgü etamin boncuk işlerime dönüyorum eşim de bi vakit tatlı yapmıyorsun diye dırdır etmez bu akşam pastanın 2.dilimini yiyorum kaçıncı dilim o bakıyim diyor noldu dedim yediğimi mi sayıyorsun yok kilo alırsan diye diyorum diyor

Eklentiler

• IMG_20210104_213013.jpg
    239,1 KB · Görüntüleme: 26
Doğru canım senin dersler vardı ben de satışlara koronadan dolayı biraz ara verdim evde takılıyorum şimdilik mutfak işlerine sardım
Ellerine sağlık, ben de sürekli bi şeyler yapıyrum. Oğlumun alerjisi var paketli ürün yemesi yasak o yüzden sürekli bi şeyler bulunduruyorum evde. Kremşantili kurabiyeyi not ettim mesela yapcam inşallah

Biri ekmek atmış aldım kuşlara hazırlıcam akşamdan koyayım balkona sabah geliyorlar balkona yemeye

Eklentiler

• IMG_20210104_220106.jpg
    168,8 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın
Sabah dansı edildi kızımın istek parçaları da vardı arada
Verimli bir gün olsun
Dün akşam yağmur atıştırıyordu bugün Uludağ'a kar yağışı veriyordu gitmeyi planlıyorduk ☀ açtı hadi bakalım olsun sağlık olsun

Eklentiler

• IMG_20210105_105918.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210105_105326.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210105_105143.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210105_104820.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 25
Mutfak ve salon silindi halı yıkamadan geldi temiz halı serildi fanus temizlendi bulaşık makinası çalıştırıldı mutfak toplandı birazdan dışarı çıkıcaz inşallah çok fena daral geldi

Eklentiler

• IMG_20210105_124123.jpg
    195,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…