- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.501
Amann gıı bu dişimin kovuğuna gitmez ne bu böyleSarmalar pişmeye hazır
Aynı bizim taraflı gibi konuştunAmann gıı bu dişimin kovuğuna gitmez ne bu böyle
Bi an önce silkin kendine gelAynı bizim taraflı gibi konuştunsorma az yaptım sar sar bitmez sinir olurum dedim yaa ben önceden 5 litrelik tencereye bir sürü sarardım misafirlerime nasıl sararmışım önceden bilmem bu 2 bardak pirinç çok şükür çabuk bitti el açması mantı yapardım 12 13 kişilik günüme gelenlere düşün nasıl bir sündük olmuşum şuan hazır mantı alıyorum
Yok bu görünen dağın hepsi 2 bardak başka yerde yokBi an önce silkin kendine gelsen bu değilsin
2 bardak pirinç mii? E ondan benim 1 tencere çıkaarr. Ben buzdağının görünen kısmını gördüm zaar.
Ohoo biz neler paylaştık diyeydinnYok bu görünen dağın hepsi 2 bardak başka yerde yokama şuan yarısı midede resim atmayım annem de yedi çok güzel olmuş atma kızım canı çeken olur dedi
Sağol canım dedim paylaştım diye biz az yedik annemle eşim baya yedi ben diyetteyim yaOhoo biz neler paylaştık diyeydinn
Afiyet olsun.
Bizde akşam yemeğini yedik çay koydum. Eşim makineyi boşalttı. Bende doldurucam. Küçüğün çamaşırlarını yıkadım hava çok güzeldi dışarda kurudular. Onları dürmem lazım. Valla başka da bişiy yapamıcam.
Yok tamam başka yapmıcam zaten yoruldum benim bünye bu kadar sık yapmaya alışık değilNiloya yapma etme, motive olayım diye okuyorum sadece yemeğe motive oluyorum
Mutfağı severim yemek yapmayı da yemeyi de çok severim malum Hataylı olmakYok tamam başka yapmıcam zaten yoruldum benim bünye bu kadar sık yapmaya alışık değilbilmiyorum noldu bana sürekli bişeyler yapıyorum bi iş buluyorum stres atıyorum sanırım böyle siz neler yapıyorsunuz gün içinde
Doğru canım senin dersler vardı ben de satışlara koronadan dolayı biraz ara verdim evde takılıyorum şimdilik mutfak işlerine sardımMutfağı severim yemek yapmayı da yemeyi de çok severim malum Hataylı olmak
Derslerim oluyor gündüz. Arta kalan zamanda ev işi yemek çocuklar..
Ellerine sağlık, ben de sürekli bi şeyler yapıyrum. Oğlumun alerjisi var paketli ürün yemesi yasak o yüzden sürekli bi şeyler bulunduruyorum evde. Kremşantili kurabiyeyi not ettim mesela yapcam inşallahDoğru canım senin dersler vardı ben de satışlara koronadan dolayı biraz ara verdim evde takılıyorum şimdilik mutfak işlerine sardım
Demi harika ya. Eline sağlık bir dahakine biraz daha top bırak, biraz daha az tut fırında canım.