- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.441
Ohh. Ben de yapıcam. Tahin yakışıyo mu buna da hiç öyle denemedim. Dondurmalı yeriz biz de.Sağol canım yaptım yedik bir de erittik
Arasında dondurma var zaten canım tahinle harika dene yerimOhh. Ben de yapıcam. Tahin yakışıyo mu buna da hiç öyle denemedim. Dondurmalı yeriz biz de.
Küçüğü dediğim bu kalkan o da ya aynı saatte kalkıyor ya da en fazla 1 saat sonraBaya erken kalkıyormuş kardeşine mi uyanıyor benimki de önceden öyle kalkardı sonra değişti 10 da kalkıyorönceden 11 di iyiydi
Sen hangi şehirdeydin canım unuttum cantık yok mu orada?
Şekeri biraz az olmuş canımm, daha şekerli olsaydı tahinle denicektim.. bitirdim valla tabaamı:))Arasında dondurma var zaten canım tahinle harika dene yerim
Ne dicem ince irmik bulabiliyo musun sen? O zaman bir kaç yere sordum o ne tepkisi almıştım.:))Arasında dondurma var zaten canım tahinle harika dene yerim
Burda tavuklu yok bak pide de olur aslında pide daha güzel porsiyon olarak söylüyorsun ince içi daha bolKüçüğü dediğim bu kalkan o da ya aynı saatte kalkıyor ya da en fazla 1 saat sonra
Mersin’deyim. Pide var cantık yok. Yurtta tavuklu kaşarlı kıymalı etli her türlüsünü yaparlardı. Favorim tavuklusu
Ben yaptıysam sen de yaparsın canım hiç zor değil inan kiBaklavan da Harika olmuş yahayatta yapamam öyle anca kek yaparım ama o tahinli çubuklardan yapıyorum ben de
Kız ne ara yaptın ne ara yedin bak tahinli dene müthiş Bursada bu helva hep tahinle servis ediliyor hatta Helvacı Ali var onunkine gene benzetemedimŞekeri biraz az olmuş canımm, daha şekerli olsaydı tahinle denicektim.. bitirdim valla tabaamı:))
Benim ince irmik ama daha incesi de mi var kızNe dicem ince irmik bulabiliyo musun sen? O zaman bir kaç yere sordum o ne tepkisi almıştım.:))
Valla yaptım hemen. Yedik. Şekeri az olunca eşimin aklına pekmez geldi, ben de tahin deyince ona. Dışardakine daha çok benzedi. Evet daha incesi var demek.Ben yaptıysam sen de yaparsın canım hiç zor değil inan kibenim de bayadır keklerim puf puf olmuyor noldu bilmem
Kız ne ara yaptın ne ara yedin bak tahinli dene müthiş Bursada bu helva hep tahinle servis ediliyor hatta Helvacı Ali var onunkine gene benzetemedimteyzem de onun aynısını yapardı ruhuna değsin inşallah
Benim ince irmik ama daha incesi de mi var kız
Senin tarif nasıl benimki de şekeri az geldi bana tencerede daha nemli iken biraz daha şeker karıştırdımValla yaptım hemen. Yedik. Şekeri az olunca eşimin aklına pekmez geldi, ben de tahin deyince ona. Dışardakine daha çok benzedi. Evet daha incesi var demek.
Amin amin ağzında bulunsun teyzenin canım.
Onu yiyoruz arada ama bana aynı lezzeti vermiyorBurda tavuklu yok bak pide de olur aslında pide daha güzel porsiyon olarak söylüyorsun ince içi daha bolkıymalı kuşbaşılı kaşarlı
Aynı canım aslında pidenin hamuru ince oluyor sadeceOnu yiyoruz arada ama bana aynı lezzeti vermiyor
Bir şeyi ben biliyorsam herkes biliyordur ben yapabiliyorsam herkes yapabilir düşüncesi bende de var biliyor musunBen yaptıysam sen de yaparsın canım hiç zor değil inan kibenim de bayadır keklerim puf puf olmuyor noldu bilmem
Kız ne ara yaptın ne ara yedin bak tahinli dene müthiş Bursada bu helva hep tahinle servis ediliyor hatta Helvacı Ali var onunkine gene benzetemedimteyzem de onun aynısını yapardı ruhuna değsin inşallah
Benim ince irmik ama daha incesi de mi var kız
Öğrenciyken her şey daha lezzetli geliyor sanırım bi de yurdun(Uludağ üniv. Kampüsündeki) yemekhanesi iyiydi güzel yedim o yıllar yok yoktuAynı canım aslında pidenin hamuru ince oluyor sadece
Galiba dediğin gibiBir şeyi ben biliyorsam herkes biliyordur ben yapabiliyorsam herkes yapabilir düşüncesi bende de var biliyor musunAma hiç sanmıyorum yapamam çok zor hamur işi zaten bi ara sardım sonra bıraktım
Efsane görünüyor ellerine sağlıkGaliba dediğin gibiama gerçekten kolay zor değil sadece tepsiye göre açmak biraz zorluyor beni
Sen Uludağ Üniversitesinde okumuştun dimiii benim de lisede okuldaki yemekler çok hoşuma giderdi Tophanede okudum benÖğrenciyken her şey daha lezzetli geliyor sanırım bi de yurdun(Uludağ üniv. Kampüsündeki) yemekhanesi iyiydi güzel yedim o yıllar yok yoktu
Sağol canım olur da Bursaya yolun düşerse ikramım olsunEfsane görünüyor ellerine sağlık