🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Baya erken kalkıyormuş kardeşine mi uyanıyor benimki de önceden öyle kalkardı sonra değişti 10 da kalkıyor önceden 11 di iyiydi
Sen hangi şehirdeydin canım unuttum cantık yok mu orada?
Küçüğü dediğim bu kalkan o da ya aynı saatte kalkıyor ya da en fazla 1 saat sonra

Mersin’deyim. Pide var cantık yok. Yurtta tavuklu kaşarlı kıymalı etli her türlüsünü yaparlardı. Favorim tavuklusu

Burda tavuklu yok bak pide de olur aslında pide daha güzel porsiyon olarak söylüyorsun ince içi daha bolkıymalı kuşbaşılı kaşarlı

Baklavan da Harika olmuş ya hayatta yapamam öyle anca kek yaparım ama o tahinli çubuklardan yapıyorum ben de
Ben yaptıysam sen de yaparsın canım hiç zor değil inan ki benim de bayadır keklerim puf puf olmuyor noldu bilmem
Şekeri biraz az olmuş canımm, daha şekerli olsaydı tahinle denicektim.. bitirdim valla tabaamı:))
Kız ne ara yaptın ne ara yedin bak tahinli dene müthiş Bursada bu helva hep tahinle servis ediliyor hatta Helvacı Ali var onunkine gene benzetemedim teyzem de onun aynısını yapardı ruhuna değsin inşallah
Ne dicem ince irmik bulabiliyo musun sen? O zaman bir kaç yere sordum o ne tepkisi almıştım.:))
Benim ince irmik ama daha incesi de mi var kız

Valla yaptım hemen. Yedik. Şekeri az olunca eşimin aklına pekmez geldi, ben de tahin deyince ona. Dışardakine daha çok benzedi. Evet daha incesi var demek.
Amin amin ağzında bulunsun teyzenin canım.

Valla yaptım hemen. Yedik. Şekeri az olunca eşimin aklına pekmez geldi, ben de tahin deyince ona. Dışardakine daha çok benzedi. Evet daha incesi var demek.
Amin amin ağzında bulunsun teyzenin canım.
Senin tarif nasıl benimki de şekeri az geldi bana tencerede daha nemli iken biraz daha şeker karıştırdım ama tahin dene bak müthiş üstüne fıstık yapsaydım dedim bak şimdi dışarıda fıstık koyuyorlar

Eşim şuan izinde evde diye hep polar don takılmayım dedim ama polar don rahat az önce polar donumu geçireyim rahat ediyim dedim ne bu şimdi deminkinden eser yok diyor bunlara yaranılmıyor yok

Bir şeyi ben biliyorsam herkes biliyordur ben yapabiliyorsam herkes yapabilir düşüncesi bende de var biliyor musun Ama hiç sanmıyorum yapamam çok zor hamur işi zaten bi ara sardım sonra bıraktım

Bir şeyi ben biliyorsam herkes biliyordur ben yapabiliyorsam herkes yapabilir düşüncesi bende de var biliyor musun Ama hiç sanmıyorum yapamam çok zor hamur işi zaten bi ara sardım sonra bıraktım
Galiba dediğin gibi ama gerçekten kolay zor değil sadece tepsiye göre açmak biraz zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…