- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.381
En son 2013 senesiydi dışardaydık bir daha dışarda kutlamam dedimTabi canım dışarıda oluruz tabi evde ne işimiz var disko disko partizane
Aa nedenEn son 2013 senesiydi dışardaydık bir daha dışarda kutlamam dedim
Kardeşim ve eşiyle çıkmıştık anam ne kalabalık. Servis kötü oldu yetişemediler. Çok içtim. Gece bi saatten sonra görmemem gereken şeyleri gördüm falanAa neden
Ayy neler gördünKardeşim ve eşiyle çıkmıştık anam ne kalabalık. Servis kötü oldu yetişemediler. Çok içtim. Gece bi saatten sonra görmemem gereken şeyleri gördüm falan
İşte gevşeyenlerden görüntülerAyy neler gördün
Alkol kokusu çok fena oluyorİşte gevşeyenlerden görüntüler
Mutlu yıllar canım.Kızlar 2020 bitiyor
Kızımı güzel güzel giydirdim akşamdan beri fotoğrafını çekmeye çalışıyorum ama 1dakika durmuyor. Pes ettim bıraktım. Biz de eşimle oturuyoruz öyle, tv açık, ne olacaktı başka
Herkese musmutlu bir yıl olsun
Benimkiler şükür omuzlarıma geldi kocamla tartışmıştık sinirlendim belime yakın olan saçlarımı önünde bi güzel kestimBen de saçlarımı omzumda kestiriyim diyorum.
Ben de bugün zor çektim bi kameraya baktıramadımKızlar 2020 bitiyor
Kızımı güzel güzel giydirdim akşamdan beri fotoğrafını çekmeye çalışıyorum ama 1dakika durmuyor. Pes ettim bıraktım. Biz de eşimle oturuyoruz öyle, tv açık, ne olacaktı başka
Herkese musmutlu bir yıl olsun
Kadınlar genelde kızdıklarında saçlarından alıyorlar hırslarınıBenimkiler şükür omuzlarıma geldi kocamla tartışmıştık sinirlendim belime yakın olan saçlarımı önünde bi güzel kestimyok şunu anlamıyorum kocama kızınca saçlarımdan ne istiyorum safım ayy çok şükür uzadılar ben de boyatmak istiyorum da kuaföre gitmeye korkuyorum röfle ya da o tonlarda boyatmak istiyorum bugün bi bayanda gördüm çok güzeldi bi de yeni boyatmış belli dipleri bile boyalıydı sinir oldum
İşe mi başlıcaksın canım çocuk olmadan evvel çalışıyor muydunKadınlar genelde kızdıklarında saçlarından alıyorlar hırslarını
Bende röfle istiyorum ama onu da makyajlı kullanmak gerekiyor ya. Yoksa soluk beniz olup çıkılıyor.
Bi de çok saat beklemeye gelemiyorum ben en fazla duracağım 1 saat boya ve fönle birlikte. Ama işe başlarken yaptırayım makyajlı kullanayım istiyorum kısmet bakalım
Evet canım 22 yıldır çalışıyorum, bu şirkette 20 yıl bitti geçen temmuzda.İşe mi başlıcaksın canım çocuk olmadan evvel çalışıyor muydun
Bugün ki bayanın yüzünde çok makyaj yoktu ama güzeldi beğendim kıskandım da hee
Maşallah canım yaEvet canım 22 yıldır çalışıyorum, bu şirkette 20 yıl bitti geçen temmuzda.
Rengi nasıldı kadının beyaz tenli esmer?
Ben kıskanmam şahsenMaşallah canım ya
Kumraldı ama saçları çok güzel boyanmış fönlüydü bir de çok beğendim uzunluğu da tam sevdiğim uzunluk benimki şuan kısa ya kıskanılmaz mı
Kötü anlamda kıskanmadım korona var biz kuaföre gitmiyoruz o gitmiş diyeBen kıskanmam şahsen
Sen de iyiki kıymışsın belinde saçlara
Tahmin ediyorum canım yoksa ne diye kıskanacan:))Kötü anlamda kıskanmadım korona var biz kuaföre gitmiyoruz o gitmiş diye