🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Burada yazmıyor muhasebeyi yaz canım

Yok evet buraya yapmadım kuzum. Kendi içimde hesaplaştım
Çok şükür 10 şubat 2020de kızımı kucağıma aldım mucize bir şekilde. E sağlıklıyız. Daha ne olsun.
Kendi içinde mi yaptın kız Allah seni güldürdün beni
Maşallah kuzuya sağlıklı büyüsün yeni yılda tıpış tıpış yürüsün inşallah

2020 yılı nasıl geçti

-Sağlıktan başlayalım;
2019 Ekim ayında terapiye başlamıştım 2020 yılında etkisini göstermeye başladı ve ben yavaş yavaş iyi olmaya başladım. Hala devam ediyorum doktorumdan daha öğreneceğim çok şey var inşallah aynı zamanda da tüm dertlerimi anlatıyorum öylesine iyi geliyor ki motivasyonumun düştüğü zamanlarda eşim ve kendisi çok destekçim oldu. İyi ki kendisini tanımışım.
Vermem gereken bir 10 kiloyu da not alayım yine buraya 01 Ocak 2021 de yeni bir diyete daha girmeyi planlıyorum

-İş hayatı ;
Şu korona gelene kadar çok güzel satışlarım vardı. Allah seni bildiği gibi yapsın korona ket vurdun işime. Neyse ki çok şükür zarar etmedim varolan ana parayı korudum. Belli bir müşteri kitlesine ulaştım. Risk alıp mal alıyorum. Eşim de finansçı Şubat ayında kredi kartıyla mal aldım Martta korona bir geldi kimse alışveriş yapmaz oldu kartın yarı parasını tamamladım eşim de sağolsun üzerini tamamladıödedim ödedim sonra geri kalanını bu işe devam etmeyi düşünüyorum çünkü zevk alıyorum.

-Sosyal Yaşam ve Etkinlikler ;
Güzel bir yaz tatili yaptık ailecek. Geri kalan zamanda çok fazla sosyal hayata dahil olamadım. Korona geldikten sonra genel olarak evde vakit geçirmiş olduk. Belli bir düzende kitap okumaya özen gösterdim. Günlük belli bir sporumu yaptım. Kızımla aktivitelerimizi yaptık. Korona yine ket vurdu maalesef

Bu yıl dedemi ve teyzemi kaybettim. 2020 hüzün yılı oldu bizim için umarım 2021 güzel gelir güzelliklerle gelir.

Şu hayattan istediğim şey sevdiklerimle birlikte sağlıklı uzun bir ömür geçirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…