- 23 Ocak 2016
- 32.535
- 48.875
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.341
Geçen balıklara yem için sardalye aldı dedim onları ver mutfakta ben pişireyim karnımız doysun balığa giderken ki masrafla kaç aile yemek yer yazıktır günahtır diyorum uykusuzluğu da cabasıBu erkeklerin de baliga gidip baliksi donmeleri yok mu
Cok guzel yurumussun masallah gercektrn diyet yapmak istiyorsan bizim takima gel canim faydasini gorursun bi cirpida gider kilolarinNutellayı kaşıkladım ama yürüyüşü de yaptım. Pazardan da balığı aldım hamsiyi koyacağım tavaya fırlatacağım kocamın oltasına
Bugün diyet için tarih atsam mı ne yapsam bilemedim kaçıncı bozuşum altı üstü 6 7 kilo versem yine şükredeceğim
Evde bikaç tamirat işleri var eşim dedi bu tatilde yapayım dedi bakalım yapacak mı
-Lambaderin kablosu değişecek
-2 tane pencere menteşesi tamir edilecek
-Alafranganın hortumu değişecek
Ufak tefek şeyleri tamir etmek için ben kendime tamirat çantası bile edindim eve koydum benim çantamı aldı arabaya koydu. Bu işler elimden gelse yapıcam artık eşim yapana kadar bekle dur hiç babasına çekmemiş titiz değil böyle şeylerde aynı benim babama benziyor sanki onun oğlu kayınpederime hiç çekmemiş 1 gevşek 1 sündük tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu denir ne denir
Yok canım ben takıma katılmayım davetin için teşekkür ederim.Cok guzel yurumussun masallah gercektrn diyet yapmak istiyorsan bizim takima gel canim faydasini gorursun bi cirpida gider kilolarin
Afiyet olsun canım.Gelen balıklar bunlar ben iyi ki balık almışım
Karagöz balığı canım eşimin getirdikleri tavadakiler hamsi pazardan aldımAfiyet olsun canım.
Ne bunlar?
Bende lahanama kavuştum. Allahın sevgili kuluyum valla çok şükür ne istesem oluyor. İçimden geçen bile. :)))
Kvye geldik yarından itibaren yasak başlıyor görüşelim dedik. Lahana sarmış.:)
Çok şükür canım.Karagöz balığı canım eşimin getirdikleri tavadakiler hamsi pazardan aldım
Temiz kalplisin canım demek ki bak içinden geçenler oluyormuş
Ooo size de afiyet olsun ben de hala yaprak sarıcam deyip duruyorum daha yeni oturdum ocağı temizle demirlerini temizle derken
Maşallah silmişsin darısı benimkine balkon kapısı camı beni bekliyorÇok şükür canım.
Rus salatası yaptık. Şimdi de börek sarıcaz. Salon kapısı camını ve mutfak camını sildim şükür.:)
Makine boşalacak çamaşırların bir kısmı kurudu kalkacak bir kısıl nemli içeri serildi. Öyle uğraşıyoruz bakalım.
Sana da kolaygelsin canım.Maşallah silmişsin darısı benimkine balkon kapısı camı beni bekliyor
Kayınvaliden de mi börek saracaksınız
Ankarada nasıl soğuktur kimbilir
Eline sağlık senin de.Bugün süpürüp silme işi ve yemek yaptım. Hava da güzeldi bugün belliydi ama ben bayadır dışarı çıkmıyorum ve gerçekten ne zaman akşam oluyor anlamıyorum artık, çok kısa gibi geliyor günler. Bugün annem gelmişti bize, yarım kalan bir örgüm vardı, onunla uğraştık şimdi onu örüyorum. İnşallah yakında bitiririm
Niloyatospikk can09e Nikinik günleriniz güzel geçmiş sevindim
Ben de çok bilmem de annemin yardımıyla örmeye çalışıyorumEline sağlık senin de.
Evet canım günler nasıl geçiyor akşam nasıl oluyor anlamıyoruz. Baksana sene bitti.
Hatta bugün eşime bugün günlerden neydi dedim
Örgü zevkli de benim ellerim ağrıyor örerken nedense kendimi sıkıyom mu napıyorum.
Benim de bir sürü yarım işim var elime alamıyorum da. Bir kaçını teyzoş bitirdi sağolsun:)
Evet bugün burası da öyleydi sanki kış değil de yaz geliyormuş havasıSana da kolaygelsin canım.
Yok döndük eve evde sardık.
Yok ya gündüz yaz sıcağı vardı desem abartmış olmam. Gece de az biraz soğuyor.
Ellerine sağlık canım senin deBugün süpürüp silme işi ve yemek yaptım. Hava da güzeldi bugün belliydi ama ben bayadır dışarı çıkmıyorum ve gerçekten ne zaman akşam oluyor anlamıyorum artık, çok kısa gibi geliyor günler. Bugün annem gelmişti bize, yarım kalan bir örgüm vardı, onunla uğraştık şimdi onu örüyorum. İnşallah yakında bitiririm
Niloyatospikk can09e Nikinik günleriniz güzel geçmiş sevindim
Kendime hırka örüyorumEvet bugün burası da öyleydi sanki kış değil de yaz geliyormuş havası
Ellerine sağlık canım senin de
Ne örüyorsun merak ettim canım ben de bebek atkısı başladım hala yarım bekliyor oturunca alsam elime olacak TV izlerken elime niye almıyorum bilmem önceden hem izler hem örerdim
Ben de kendime hırka örmüştümKendime hırka örüyorumgeçen yıl arkasını bitirmişim bu yıl da ön ve kollar biterse benden mutlusu yok Bitince becerebilirsem foto eklerim
Arada örmek çok iyi geliyor bana, sana da iyi gelir bence
Amin canım amin.Ben de çok bilmem de annemin yardımıyla örmeye çalışıyorum
Günlerin en kısa olduğu zaman ya şimdi ondan herhalde bu günü karıştırmalar, hemen günün bitmesi vb... Allah güzel günlere ulaştırsın hepimizi