🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar bizim 2021 iyi başlamadı Bugün dedemi kaybettik. Yaşlılığa bağlı sebeplerden vefat etti, bir süredir yatıyordu. Kurtuldu diyorum ama çok da üzülüyorum Allah yerinde dinlendirsin...
Başınız sağolsun canım Allah yerinde dinlendirsin inşallah
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun çok üzüldüm nezamandır seni görememiştim ayyy şimdi okuyunca çok dikkat edin kendinize
Amin sağol serocum teyzemi kaybettik entübeydi siz de
Ellerine saglik cok guzel gorunuyor sen de yiyecek misin diyete mi girmistin sanki bugun
Sağol canım evet bugün diyete girdim dimi ben 2 tanecik yedim canım

01.01. 2021bugün ne yaptım özet geçeyim;
Evi süpürdüm misafir odasını silip tozunu aldım
Oturma odasının halısını fırçaladım
3 makina çamaşır asıldı
Tahinli cevizli sarma yapıldı
Yemek bugün dışarıdandı
30 sayfa kitap okundu
Cilt temizliği yapıldı
Cuma saati tesbih çekildi dua edildi
Allahım kabul etsin inşallah
Akşam uzun zamandır izlemeyi istediğim film TV de çıktı güzel bir film keyfi yapıldı
15 dk spor yapıldı
Arada gelen panikatak ve anksiyete ile mücadele edildi
Kızımızla oyun oynandı
Diyete uyulmadı
Bu haftanın büyük geri dönüşüm poşeti dolduruldu yarın sabah teslim edilecek inşallah
Bu günümüze şükür diyelim evdeydik ama sağlığımız yerinde daha ne olsun güzel bir güne uyanmak dileğiyle iyi geceler

Mutlu günler
12 de kalktık kalktığımdan beri durmadım desem yeridir mutfağı topla kahvaltı hazırla yemeğe giriş derken akşam oldu bile bugün tamirat işlerini yaptık biraz eşimle 2 pencerenin tüm menteşeleri değişti başa geçmeden insan anlamıyormuş o 3 menteşeyi üst üste denk getirmek pencilere selam olsun ama başardık şuan yemekler ocakta pişiyor pilav demleniyor ben de kahvemi içiyorum ayaklarım yorulmuş uzattım bir de elektrik süpürgemin ayak kısmı hortumla birlikte kırıldı pazartesi gidip almam gerek elektrolüx bul bulabilirsen nerede var hiç sevmedim zaten bu süpürgeyi aman bozulmasın da biraz daha idare etsin diye yine de gözüne bakıyorum almak istediğim pahalı olduğu için biraz daha iyi geçinelim diyorum kendisine

Mikan cım nerelerdesin beğenileri atıp kaçıyorsun bu ara etkinliklere hız verdiniz inan yetişemiyorum size daha wc kağıdı etkinliğini yeni yaptım işin şakası tebrik ediyorum canım seni hepsi harikalar

Slmlar niloya, nasılsın? Yaklaşık 3 haftadır kk detoksundaydım ama artık döndüm. Baya sayfa birikmiş omları okuyorum Etkinlikler konusunda da çok teşekkür ederim. Beni motive ediyorsun. Bu aralar insta ile çok uğraştım. Şimdi de İnstagram detoksundayım, bi süre girmek istemiyorum bakalım. Burası başka daha güzel daha samimi. Kaldığım yerden okumaya devam edeyim

Selam canım yok sen ikisini de belli bir düzeyde kullan orada da çok faydalı paylaşımların yorumlarına bakıyorum çok güzel ara verme sıklığını azaltabilirsinhayranlıkla bakıyorum inan ki o renkli boyadığınız çubuklar ne çubuğuydu hani doktorlar boğaza bakarken kullanıyor dondurma çubuğu da değil onu biz de yaparız inşallah

Yaa teşekkürler tekrar onları ben boyamadım ama onlar öyle satılıyor kırtasiyelerde vardır abeslang deniyor sanırım haftada 1 paylaşım yapayım diyorum ama bakalım

Yaa teşekkürler tekrar onları ben boyamadım ama onlar öyle satılıyor kırtasiyelerde vardır abeslang deniyor sanırım haftada 1 paylaşım yapayım diyorum ama bakalım
Düzenli olarak paylaşım yap canım ben de farkettim sen paylaşım yaptıkça takipçin arttı bir de evde şuanda herkes aktivite arıyor ben de o çubuklardan bi kırtasiyeye bakayım canım sağol zaten böyle sık paylaşım yaparsan yakında aktiviteleri tüketeceksin takdir ediyorum gerçekten verimli bi annesin

02.01.2021Bugün ne yaptım bir bakalım;

Kahvaltıdan evvel akşam dağınık bırakılan mutfak toplandı sonra kahvaltı hazırlandı
Biriken ütüler yapıldı
Eşimle birlikte pencerelerin menteşeleri tamir edildi
Matkaptan dolayı biraz toz oldu oturma odası ve yatak odası süpürüldü
Yemek yapıldı bulaşık makinası boşaltıldı
3 makina dağ gibi çamaşır dürüldü
Cilt temizliği yapılıp duş alındı
Teyzemin 40ına hatim yetiştiriyoruz 20 sayfa Kuran okundu
Yatmadan evvel kitap okunacak Simyacıyı okuyorum onu bitirmem gerekiyor çok satanlara girmesine hak veriyorum şuan okurken lezzet alıyorum.
Bugün de verimli geçti diyebiliriz çok şükür
Şuan karnım öyle bir kazınıyor ki zor tutuyorum mutfağa gidip birşeyler yememek için çikolatalar beni çağırıyor

Valla çok sağ ol Evet aynen yapacak bir şey kalmayacak yakında işte arşiv oluyor orda ilerde çocuklara gösteririm neler yaptığımızı hem birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana

Valla çok sağ ol Evet aynen yapacak bir şey kalmayacak yakında işte arşiv oluyor orda ilerde çocuklara gösteririm neler yaptığımızı hem birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Evet canım hem de birilerine örnek ben çoğunu yapmaya çalışıcam inşallah elinize kolunuza sağlık canım Allah zihin açıklığı versin paşaya

Cantıka bayılırım burda yapılmıyor ya

Niloya benim oğlan 7de kalkıyor bugün 6.45te kalktık. Alarm gibi hiç şaşmıyor 10 a erken diyorsun sen
Baya erken kalkıyormuş kardeşine mi uyanıyor benimki de önceden öyle kalkardı sonra değişti 10 da kalkıyor önceden 11 di iyiydi
Sen hangi şehirdeydin canım unuttum cantık yok mu orada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…