- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.876
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.421
Başınız sağolsun canım Allah yerinde dinlendirsin inşallahSelam kızlar bizim 2021 iyi başlamadıBugün dedemi kaybettik. Yaşlılığa bağlı sebeplerden vefat etti, bir süredir yatıyordu. Kurtuldu diyorum ama çok da üzülüyorum Allah yerinde dinlendirsin...
Amin sağol serocum teyzemi kaybettik entübeydi siz deBaşınız sağolsun Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun çok üzüldüm nezamandır seni görememiştim ayyy şimdi okuyuncaçok dikkat edin kendinize
Sağol canım evet bugün diyete girdim dimi benEllerine saglik cok guzel gorunuyor sen de yiyecek misin diyete mi girmistin sanki bugun
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah
Başın sağolsun canım. Allah sizlere ömür versin.
Çok teşekkür ederim hepinize, sağolunBaşınız sağolsun canım Allah yerinde dinlendirsin inşallah
Amin sağol serocum teyzemi kaybettik entübeydi siz de
Sağol canım evet bugün diyete girdim dimi ben2 tanecik yedim canım
Slmlar niloya, nasılsın? Yaklaşık 3 haftadır kk detoksundaydımMikan cım nerelerdesin beğenileri atıp kaçıyorsun bu ara etkinliklere hız verdiniz inan yetişemiyorum size daha wc kağıdı etkinliğini yeni yaptım işin şakası tebrik ediyorum canım seni hepsi harikalar
Selam canım yok sen ikisini de belli bir düzeyde kullan orada da çok faydalı paylaşımların yorumlarına bakıyorum çok güzel ara verme sıklığını azaltabilirsinSlmlar niloya, nasılsın? Yaklaşık 3 haftadır kk detoksundaydımama artık döndüm. Baya sayfa birikmiş omları okuyorum Etkinlikler konusunda da çok teşekkür ederim. Beni motive ediyorsun. Bu aralar insta ile çok uğraştım. Şimdi de İnstagram detoksundayım, bi süre girmek istemiyorum bakalım. Burası başka daha güzel daha samimi. Kaldığım yerden okumaya devam edeyim
Yaa teşekkürler tekrarSelam canım yok sen ikisini de belli bir düzeyde kullan orada da çok faydalı paylaşımların yorumlarına bakıyorum çok güzel ara verme sıklığını azaltabilirsinhayranlıkla bakıyorum inan ki o renkli boyadığınız çubuklar ne çubuğuydu hani doktorlar boğaza bakarken kullanıyor dondurma çubuğu da değil onu biz de yaparız inşallah
Düzenli olarak paylaşım yap canım ben de farkettim sen paylaşım yaptıkça takipçin arttı bir de evde şuanda herkes aktivite arıyor ben de o çubuklardan bi kırtasiyeye bakayım canım sağol zaten böyle sık paylaşım yaparsan yakında aktiviteleri tüketeceksinYaa teşekkürler tekraronları ben boyamadım ama onlar öyle satılıyor kırtasiyelerde vardır abeslang deniyor sanırım haftada 1 paylaşım yapayım diyorum ama bakalım
Valla çok sağ olDüzenli olarak paylaşım yap canım ben de farkettim sen paylaşım yaptıkça takipçin arttı bir de evde şuanda herkes aktivite arıyor ben de o çubuklardan bi kırtasiyeye bakayım canım sağol zaten böyle sık paylaşım yaparsan yakında aktiviteleri tüketeceksintakdir ediyorum gerçekten verimli bi annesin
Evet canım hem de birilerine örnek ben çoğunu yapmaya çalışıcam inşallah elinize kolunuza sağlık canım Allah zihin açıklığı versin paşayaValla çok sağ olEvet aynen yapacak bir şey kalmayacak yakında işte arşiv oluyor orda ilerde çocuklara gösteririm neler yaptığımızı hem birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Niloya benim oğlan 7de kalkıyor bugün 6.45te kalktık. Alarm gibi hiç şaşmıyorDaha duş alıcam ama halim kalmadı kurabiye yarına artık duş alıp kitabı okuyup yatsam iyi olacak kızım sabah 10 da anne kalk erkenden demeye başlar
Cantıka bayılırımGeçen hafta hep yaptırdığımız cantıkçı var orayı aradık kapalı çok şaşırdık hatta nasıl kapalı falan diye bugün mesaj atmışlar pazar günleri açığız diye öğrendiler tabi millet saldırdı telefonlarapara akacak yarın açıyoruz yarın ki menü çantık bahlava
Bayılırıımm afiyet olsuunnBugün ki tatlı menümde tahinli dondurmalı irmik helvası üzerine ceviz parçacıkları
Baya erken kalkıyormuş kardeşine mi uyanıyor benimki de önceden öyle kalkardı sonra değişti 10 da kalkıyorNiloya benim oğlan 7de kalkıyor bugün 6.45te kalktık. Alarm gibi hiç şaşmıyor10 a erken diyorsun sen
Sağol canım yaptım yedik bir de erittikBayılırıımm afiyet olsuunn