- 23 Ocak 2016
- 32.535
- 48.875
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo ben yaptım, bilançosunu bile çıkardım. Kardayım. Çok şükür. Hamdolsun.Bu akşam 2020'nin muhasebesini yapalım
Yemekten sonra yapayım ben biraz işlerim var.
Hani yazdın mı ben kaçırdım mı acaba arada kızıma bakarken pek tam okuyamadım bu halimize şükürOhoo ben yaptım, bilançosunu bile çıkardım. Kardayım. Çok şükür. Hamdolsun.
Burada yazmıyor muhasebeyi yaz canımBen de makine boşalt doldur boşalt yaptım sadece. Çamaşırlara el atmam lazım. Bir kısım ütülencekti hani bir kısım dürülecekti Kuzuyu yıkamam lazım. Onun dışında öğlen için karnımızı doyuracak bişiyler hazırlamam lazım.
Büyüğün dersi bitti yıkanmaya ikna olması lazım
Eşim de bi kaç bişiy alıp gelecek. İnşallah süpürür siler. Bende o arada yemekleri hazırlarım akşam için.
Biz de böyle.
Yok evet buraya yapmadım kuzum. Kendi içimde hesaplaştımHani yazdın mı ben kaçırdım mı acaba arada kızıma bakarken pek tam okuyamadım bu halimize şükür
Kendi içinde mi yaptın kız Allah seni güldürdün beniYok evet buraya yapmadım kuzum. Kendi içimde hesaplaştım
Çok şükür 10 şubat 2020de kızımı kucağıma aldım mucize bir şekilde. E sağlıklıyız. Daha ne olsun.
Bende gülerek yazdım kuzu içimde hesaplaştımKendi içinde mi yaptın kız Allah seni güldürdün beni
Maşallah kuzuya sağlıklı büyüsün yeni yılda tıpış tıpış yürüsün inşallah
Ayy daha dişler var dimi doğru inci gibi dişleri olsun inşallahBende gülerek yazdım kuzu içimde hesaplaştım
Amiiin inşallahhh dişler çıksın yürüsün sağlıkla.
Amiiinn sıkıntısız çıksın inşallahhAyy daha dişler var dimi doğru inci gibi dişleri olsun inşallah
Napalım oturuyoruz işte yasak var ne yapacağız TV açtık oturuyoruz örgümü alcam şimdi elimeAmiiinn sıkıntısız çıksın inşallahh
Napıyosunuz nasıl geçiyor:)
Olsun bak oğlun var uyuyor nefesi yeter arada uykudayken gidip gidip kokla motivasyon olsun sanaAy ben yalnizim ya oglum uyudu esim de ise gitti
Oyle canim sukurler olsunOlsun bak oğlun var uyuyor nefesi yeter arada uykudayken gidip gidip kokla motivasyon olsun sana
Ne güzel erken uyuyor maşallahOyle canim sukurler olsun
Gunluk rutinim o zaten koklayip opmeden durulur mu
Olmasa dışarda mıydınız:))Napalım oturuyoruz işte yasak var ne yapacağız TV açtık oturuyoruz örgümü alcam şimdi elime
Tabi canım dışarıda oluruz tabi evde ne işimiz var disko disko partizaneOlmasa dışarda mıydınız:))