🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Nutellayı kaşıkladım ama yürüyüşü de yaptım. Pazardan da balığı aldım hamsiyi koyacağım tavaya fırlatacağım kocamın oltasına :KK70:
Bugün diyet için tarih atsam mı ne yapsam bilemedim kaçıncı bozuşum altı üstü 6 7 kilo versem yine şükredeceğim 😔
Evde bikaç tamirat işleri var eşim dedi bu tatilde yapayım dedi bakalım yapacak mı
-Lambaderin kablosu değişecek
-2 tane pencere menteşesi tamir edilecek
-Alafranganın hortumu değişecek
Ufak tefek şeyleri tamir etmek için ben kendime tamirat çantası bile edindim eve koydum benim çantamı aldı arabaya koydu. Bu işler elimden gelse yapıcam artık eşim yapana kadar bekle dur hiç babasına çekmemiş titiz değil böyle şeylerde aynı benim babama benziyor sanki onun oğlu kayınpederime hiç çekmemiş 1 gevşek 1 sündük tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu denir ne denir:KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20201230_172653_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20201230_172653_com.huawei.health.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 27
Nutellayı kaşıkladım ama yürüyüşü de yaptım. Pazardan da balığı aldım hamsiyi koyacağım tavaya fırlatacağım kocamın oltasına :KK70:
Bugün diyet için tarih atsam mı ne yapsam bilemedim kaçıncı bozuşum altı üstü 6 7 kilo versem yine şükredeceğim 😔
Evde bikaç tamirat işleri var eşim dedi bu tatilde yapayım dedi bakalım yapacak mı
-Lambaderin kablosu değişecek
-2 tane pencere menteşesi tamir edilecek
-Alafranganın hortumu değişecek
Ufak tefek şeyleri tamir etmek için ben kendime tamirat çantası bile edindim eve koydum benim çantamı aldı arabaya koydu. Bu işler elimden gelse yapıcam artık eşim yapana kadar bekle dur hiç babasına çekmemiş titiz değil böyle şeylerde aynı benim babama benziyor sanki onun oğlu kayınpederime hiç çekmemiş 1 gevşek 1 sündük tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu denir ne denir:KK70:
Cok guzel yurumussun masallah gercektrn diyet yapmak istiyorsan bizim takima gel canim faydasini gorursun bi cirpida gider kilolarin🤩

Afiyet olsun canım.
Ne bunlar?
Bende lahanama kavuştum. Allahın sevgili kuluyum valla çok şükür ne istesem oluyor. İçimden geçen bile. :)))
Kvye geldik yarından itibaren yasak başlıyor görüşelim dedik. Lahana sarmış.:)
Karagöz balığı canım eşimin getirdikleri tavadakiler hamsi pazardan aldım 😁
Temiz kalplisin canım demek ki bak içinden geçenler oluyormuş
Ooo size de afiyet olsun ben de hala yaprak sarıcam deyip duruyorum daha yeni oturdum ocağı temizle demirlerini temizle derken

Karagöz balığı canım eşimin getirdikleri tavadakiler hamsi pazardan aldım 😁
Temiz kalplisin canım demek ki bak içinden geçenler oluyormuş
Ooo size de afiyet olsun ben de hala yaprak sarıcam deyip duruyorum daha yeni oturdum ocağı temizle demirlerini temizle derken
Çok şükür canım.
Rus salatası yaptık. Şimdi de börek sarıcaz. Salon kapısı camını ve mutfak camını sildim şükür.:)
Makine boşalacak çamaşırların bir kısmı kurudu kalkacak bir kısıl nemli içeri serildi. Öyle uğraşıyoruz bakalım.

Çok şükür canım.
Rus salatası yaptık. Şimdi de börek sarıcaz. Salon kapısı camını ve mutfak camını sildim şükür.:)
Makine boşalacak çamaşırların bir kısmı kurudu kalkacak bir kısıl nemli içeri serildi. Öyle uğraşıyoruz bakalım.
Maşallah silmişsin darısı benimkine balkon kapısı camı beni bekliyor
Kayınvaliden de mi börek saracaksınız
Ankarada nasıl soğuktur kimbilir

Maşallah silmişsin darısı benimkine balkon kapısı camı beni bekliyor
Kayınvaliden de mi börek saracaksınız
Ankarada nasıl soğuktur kimbilir
Sana da kolaygelsin canım.
Yok döndük eve evde sardık.
Yok ya gündüz yaz sıcağı vardı desem abartmış olmam. Gece de az biraz soğuyor.

Bugün süpürüp silme işi ve yemek yaptım. Hava da güzeldi bugün belliydi ama ben bayadır dışarı çıkmıyorum ve gerçekten ne zaman akşam oluyor anlamıyorum artık, çok kısa gibi geliyor günler. Bugün annem gelmişti bize, yarım kalan bir örgüm vardı, onunla uğraştık şimdi onu örüyorum. İnşallah yakında bitiririm😌
Niloyatospikk Niloyatospikk can09e can09e Nikinik Nikinik günleriniz güzel geçmiş sevindim😌

Bugün süpürüp silme işi ve yemek yaptım. Hava da güzeldi bugün belliydi ama ben bayadır dışarı çıkmıyorum ve gerçekten ne zaman akşam oluyor anlamıyorum artık, çok kısa gibi geliyor günler. Bugün annem gelmişti bize, yarım kalan bir örgüm vardı, onunla uğraştık şimdi onu örüyorum. İnşallah yakında bitiririm😌
Niloyatospikk Niloyatospikk can09e can09e Nikinik Nikinik günleriniz güzel geçmiş sevindim😌
Eline sağlık senin de.
Evet canım günler nasıl geçiyor akşam nasıl oluyor anlamıyoruz. Baksana sene bitti.
Hatta bugün eşime bugün günlerden neydi dedim😆
Örgü zevkli de benim ellerim ağrıyor örerken nedense kendimi sıkıyom mu napıyorum.
Benim de bir sürü yarım işim var elime alamıyorum da. Bir kaçını teyzoş bitirdi sağolsun:)

Eline sağlık senin de.
Evet canım günler nasıl geçiyor akşam nasıl oluyor anlamıyoruz. Baksana sene bitti.
Hatta bugün eşime bugün günlerden neydi dedim😆
Örgü zevkli de benim ellerim ağrıyor örerken nedense kendimi sıkıyom mu napıyorum.
Benim de bir sürü yarım işim var elime alamıyorum da. Bir kaçını teyzoş bitirdi sağolsun:)
Ben de çok bilmem de annemin yardımıyla örmeye çalışıyorum☺️
Günlerin en kısa olduğu zaman ya şimdi ondan herhalde bu günü karıştırmalar, hemen günün bitmesi vb... Allah güzel günlere ulaştırsın hepimizi 💫

Sana da kolaygelsin canım.
Yok döndük eve evde sardık.
Yok ya gündüz yaz sıcağı vardı desem abartmış olmam. Gece de az biraz soğuyor.
Evet bugün burası da öyleydi sanki kış değil de yaz geliyormuş havası
Ellerine sağlık canım senin de
Ne örüyorsun merak ettim canım ben de bebek atkısı başladım hala yarım bekliyor oturunca alsam elime olacak TV izlerken elime niye almıyorum bilmem önceden hem izler hem örerdim

Evet bugün burası da öyleydi sanki kış değil de yaz geliyormuş havası

Ellerine sağlık canım senin de
Ne örüyorsun merak ettim canım ben de bebek atkısı başladım hala yarım bekliyor oturunca alsam elime olacak TV izlerken elime niye almıyorum bilmem önceden hem izler hem örerdim
Kendime hırka örüyorum🤭 geçen yıl arkasını bitirmişim bu yıl da ön ve kollar biterse benden mutlusu yok☺️ Bitince becerebilirsem foto eklerim
Arada örmek çok iyi geliyor bana, sana da iyi gelir bence😉

Kendime hırka örüyorum🤭 geçen yıl arkasını bitirmişim bu yıl da ön ve kollar biterse benden mutlusu yok☺️ Bitince becerebilirsem foto eklerim
Arada örmek çok iyi geliyor bana, sana da iyi gelir bence😉
Ben de kendime hırka örmüştüm😊biraz bıktım sanırım ondan örmüyorum bi kış çok örmüştüm senin de eline sağlık inşallah bu kış bitirip giyersin

Tunaydin hanimlarrr
Bugun kimse acilis yapmamis
Yilin son günü neler yapiyorsunuz bakalım
Ben sabahtan kahvaltiyi hazirlarken makinayi bosalttim kahvalti yaptik mutfagi topladim oglumla bi iki deney yaptik simdi banyoyu yikayip bi dus alacagim esim aksam ise gidecek erken yemek yeriz cikinca yemekleri koyarim ocaga onlar piserken de cekmeceli bi dolabim var onu temizleyim kasikliklari falan bi yikayim diyorum banyo sonrasi usenmezsem 😂

Ben de makine boşalt doldur boşalt yaptım sadece. Çamaşırlara el atmam lazım. Bir kısım ütülencekti hani bir kısım dürülecekti😁 Kuzuyu yıkamam lazım. Onun dışında öğlen için karnımızı doyuracak bişiyler hazırlamam lazım.
Büyüğün dersi bitti yıkanmaya ikna olması lazım😆😜
Eşim de bi kaç bişiy alıp gelecek. İnşallah süpürür siler. Bende o arada yemekleri hazırlarım akşam için.
Biz de böyle.

Selam kızlar benim günüm yemek yapmakla geçiyor akşam için bir şeyler hazırlıyorum onun dışında pek bir işim yok😌
Yılın son gününe gelmişiz. Şöyle bir muhasebesini yapayım dedim 2020nin. Elle tutulur bir şey bulamadım. Hala canlıyız, sağlıklıyız, sevdiklerimiz yanımızda, bunlar en büyük şükür sebebi. Gene de 2021 bu yılı bize aratmasın en büyük dileğim bu. (Pandemi bitsin, corona da defolsun gitsin)

X