🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bikaç senen önce bugün kuafördeydim saçlarımı perma yaptırmıştım😁eşimin yeni yıl izni 1 hafta oluyor diye de kaplıcalara giderdik 3 günlük şun günlerde valiz hazırlardım şincik evde oturuyoruz buna şükür ama şimdi Oylatta hele de kar varsa mis mis

Kızlar 2020 bitiyor🎉
Kızımı güzel güzel giydirdim akşamdan beri fotoğrafını çekmeye çalışıyorum ama 1dakika durmuyor. Pes ettim bıraktım. Biz de eşimle oturuyoruz öyle, tv açık, ne olacaktı başka😒
Herkese musmutlu bir yıl olsun💐

Kızlar 2020 bitiyor🎉
Kızımı güzel güzel giydirdim akşamdan beri fotoğrafını çekmeye çalışıyorum ama 1dakika durmuyor. Pes ettim bıraktım. Biz de eşimle oturuyoruz öyle, tv açık, ne olacaktı başka😒
Mutlu yıllar canım.
Biz de giyinmedik valla foto falan da yok😄

Ben de saçlarımı omzumda kestiriyim diyorum.
Benimkiler şükür omuzlarıma geldi kocamla tartışmıştık sinirlendim belime yakın olan saçlarımı önünde bi güzel kestim 😂yok şunu anlamıyorum kocama kızınca saçlarımdan ne istiyorum safım 😂ayy çok şükür uzadılar ben de boyatmak istiyorum da kuaföre gitmeye korkuyorum röfle ya da o tonlarda boyatmak istiyorum bugün bi bayanda gördüm çok güzeldi bi de yeni boyatmış belli dipleri bile boyalıydı sinir oldum :KK48:

Kızlar 2020 bitiyor🎉
Ben de bugün zor çektim bi kameraya baktıramadım😁
Mutlu yıllar canım güzel bir yıl olsun inşallah ya

Benimkiler şükür omuzlarıma geldi kocamla tartışmıştık sinirlendim belime yakın olan saçlarımı önünde bi güzel kestim 😂yok şunu anlamıyorum kocama kızınca saçlarımdan ne istiyorum safım 😂ayy çok şükür uzadılar ben de boyatmak istiyorum da kuaföre gitmeye korkuyorum röfle ya da o tonlarda boyatmak istiyorum bugün bi bayanda gördüm çok güzeldi bi de yeni boyatmış belli dipleri bile boyalıydı sinir oldum :KK48:
Kadınlar genelde kızdıklarında saçlarından alıyorlar hırslarını😄
Bende röfle istiyorum ama onu da makyajlı kullanmak gerekiyor ya. Yoksa soluk beniz olup çıkılıyor.
Bi de çok saat beklemeye gelemiyorum ben en fazla duracağım 1 saat boya ve fönle birlikte. Ama işe başlarken yaptırayım makyajlı kullanayım istiyorum kısmet bakalım🥰

Kadınlar genelde kızdıklarında saçlarından alıyorlar hırslarını😄
Bende röfle istiyorum ama onu da makyajlı kullanmak gerekiyor ya. Yoksa soluk beniz olup çıkılıyor.
Bi de çok saat beklemeye gelemiyorum ben en fazla duracağım 1 saat boya ve fönle birlikte. Ama işe başlarken yaptırayım makyajlı kullanayım istiyorum kısmet bakalım🥰
İşe mi başlıcaksın canım çocuk olmadan evvel çalışıyor muydun
Bugün ki bayanın yüzünde çok makyaj yoktu ama güzeldi beğendim kıskandım da hee :KK48:

Evet canım 22 yıldır çalışıyorum, bu şirkette 20 yıl bitti geçen temmuzda.
Rengi nasıldı kadının beyaz tenli esmer?
Maşallah canım ya 🧿
Kumraldı ama saçları çok güzel boyanmış fönlüydü bir de çok beğendim uzunluğu da tam sevdiğim uzunluk benimki şuan kısa ya kıskanılmaz mı :KK48:

X