- 23 Ocak 2016
- 32.535
- 48.875
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.321
Sağol canım yok almadım canım bi tane kitabımı kargoladım bi tane de bebek bonesi sattımSize de afiyet olsun hangi kitapları aldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yok almadım canım bi tane kitabımı kargoladım bi tane de bebek bonesi sattımSize de afiyet olsun hangi kitapları aldın?
Tamam canım kitap deyince aldın sandımSağol canım yok almadım canım bi tane kitabımı kargoladım bi tane de bebek bonesi sattım
Kitap geçen ay 5 tane almıştım daha doğru dürüst okumadım inan iyice gevşek oldum bu aralarTamam canım kitap deyince aldın sandım
Benimki de elimde sürünüp duruyor.Kitap geçen ay 5 tane almıştım daha doğru dürüst okumadım inan iyice gevşek oldum bu aralar
Daha ne olsun ellerine sağlık, şimdi dinlenme vaktiYoruldum ben bugun kizlar ya mutfagin alt dolaplarini sildim ic dis az kullanilanlari yikadim Niloyatospikk ben de senin gibi tek seferde yapmam mutfagi hem cok fazla dolap var hem de bilegimde sinir sıkışması var bez sıkmam yasak aslinda da nereye kadar sıkmayacaksın neyse bi de bos odam var ivir zivir camasir falan astigim orayi duzenledim temizledim mutfagi supurdum yemek yaptim benden bu kadar cay iciyorum ben de simdi
Bugunumuze şükürDaha ne olsun ellerine sağlık, şimdi dinlenme vakti
Maşallah canım bugün verimi şaha kaldırmışsın ellerine sağlık benim mutfağım küçük ama yine de bir kerede yapmıyorum zor geliyor mutfak dolaplarını silmek indir bindir baya uzun sürüyor geçmiş olsun bu arada bileğin için babamda da var bileklik takıyor aradaYoruldum ben bugun kizlar ya mutfagin alt dolaplarini sildim ic dis az kullanilanlari yikadim Niloyatospikk ben de senin gibi tek seferde yapmam mutfagi hem cok fazla dolap var hem de bilegimde sinir sıkışması var bez sıkmam yasak aslinda da nereye kadar sıkmayacaksın neyse bi de bos odam var ivir zivir camasir falan astigim orayi duzenledim temizledim mutfagi supurdum yemek yaptim benden bu kadar cay iciyorum ben de simdi
Canım yazmaya halim yoktu pek. Adet de olacam ya bu pis pms zorluyor beni. Kuzu uyuyamadı gene. Bende yorgunum yatamadım. Öyle dolanıyorum buralarda:)can09e canım beğendin yazmadın bugün iyi misiniz merak ettim?
Ben de oldum canım hatta dün çok ağrım oldu bi ara bayadır öyle ağrı olmuyordu ağrı kesici içtim de rahatladım çok şükür iyi olmanıza sevindim canımCanım yazmaya halim yoktu pek. Adet de olacam ya bu pis pms zorluyor beni. Kuzu uyuyamadı gene. Bende yorgunum yatamadım. Öyle dolanıyorum buralarda:)
Sagolasin canim ben her gece takiyorum hatta doktor gunduz musait oldukca tak dedi ama gunduz pek olmuyor firsat babana da gecmis olsun.ne is yapiyordu baban acaba meslekten kalma mi hastaligiMaşallah canım bugün verimi şaha kaldırmışsın ellerine sağlık benim mutfağım küçük ama yine de bir kerede yapmıyorum zor geliyor mutfak dolaplarını silmek indir bindir baya uzun sürüyor geçmiş olsun bu arada bileğin için babamda da var bileklik takıyor arada
Yok hayır meslekten kalma değil babam emekli olup işi bırakalı çok oldu o da gece yatarken takıyor geneldeSagolasin canim ben her gece takiyorum hatta doktor gunduz musait oldukca tak dedi ama gunduz pek olmuyor firsat babana da gecmis olsun.ne is yapiyordu baban acaba meslekten kalma mi hastaligi
Geçmiş olsun canım sana da.Ben de oldum canım hatta dün çok ağrım oldu bi ara bayadır öyle ağrı olmuyordu ağrı kesici içtim de rahatladım çok şükür iyi olmanıza sevindim canım
Bu erkeklerin de baliga gidip baliksi donmeleri yok muOdayı ve mutfağı topladım yürüyüşe çıktım bankaya uğrayıp yürüyüş yapıp dönerim dönüşte pazara uğrayıp balık alırım eşim balıkta ama fakat lakin balık yok ben yemeğimi halledeyim balıkçıdan balığı alayım