🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Yoruldum ben bugun kizlar ya mutfagin alt dolaplarini sildim ic dis az kullanilanlari yikadim Niloyatospikk Niloyatospikk ben de senin gibi tek seferde yapmam mutfagi hem cok fazla dolap var hem de bilegimde sinir sıkışması var bez sıkmam yasak aslinda da nereye kadar sıkmayacaksın 😂 neyse bi de bos odam var ivir zivir camasir falan astigim orayi duzenledim temizledim mutfagi supurdum yemek yaptim benden bu kadar cay iciyorum ben de simdi

Yoruldum ben bugun kizlar ya mutfagin alt dolaplarini sildim ic dis az kullanilanlari yikadim Niloyatospikk Niloyatospikk ben de senin gibi tek seferde yapmam mutfagi hem cok fazla dolap var hem de bilegimde sinir sıkışması var bez sıkmam yasak aslinda da nereye kadar sıkmayacaksın 😂 neyse bi de bos odam var ivir zivir camasir falan astigim orayi duzenledim temizledim mutfagi supurdum yemek yaptim benden bu kadar cay iciyorum ben de simdi
Daha ne olsun ellerine sağlık, şimdi dinlenme vakti 😌

Maşallah canım bugün verimi şaha kaldırmışsın :KK70: ellerine sağlık benim mutfağım küçük ama yine de bir kerede yapmıyorum zor geliyor mutfak dolaplarını silmek indir bindir baya uzun sürüyor geçmiş olsun bu arada bileğin için babamda da var bileklik takıyor arada

Canım yazmaya halim yoktu pek. Adet de olacam ya bu pis pms zorluyor beni. Kuzu uyuyamadı gene. Bende yorgunum yatamadım. Öyle dolanıyorum buralarda:)
Ben de oldum canım hatta dün çok ağrım oldu bi ara bayadır öyle ağrı olmuyordu ağrı kesici içtim de rahatladım çok şükür iyi olmanıza sevindim canım 🥰

Maşallah canım bugün verimi şaha kaldırmışsın :KK70: ellerine sağlık benim mutfağım küçük ama yine de bir kerede yapmıyorum zor geliyor mutfak dolaplarını silmek indir bindir baya uzun sürüyor geçmiş olsun bu arada bileğin için babamda da var bileklik takıyor arada
Sagolasin canim ben her gece takiyorum hatta doktor gunduz musait oldukca tak dedi ama gunduz pek olmuyor firsat babana da gecmis olsun.ne is yapiyordu baban acaba meslekten kalma mi hastaligi

Güzel bir gün diliyorum daha yeni başlıyorum işlere 😬sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum. Eşimin çalıştığı yerin bu seneki yeni yıl tatili 10 gün beyefendi açılışı sabah balıkla yaptı bakalım balık gelecek mi gelmezse bi koşu pazara gidip tezgaha abanmak lazım 😬

Huzurlu mutlu gunler kizlar
Bugun benim fazla isim yok kahvaltidan sonra mutfagi toplayip buzdolabini binelden geçirdim.mutfak vr salon supurulecek ortada oyun hamuru var o kalkmadan supurmem zira her yer batiyor hamurdan yemek isim de kolay bugun corbam var dunden yanina salcali yogurtlu makarna binde brokoli salatasi yapacagim

Odayı ve mutfağı topladım yürüyüşe çıktım bankaya uğrayıp yürüyüş yapıp dönerim dönüşte pazara uğrayıp balık alırım eşim balıkta ama fakat lakin balık yok ben yemeğimi halledeyim balıkçıdan balığı alayım

Odayı ve mutfağı topladım yürüyüşe çıktım bankaya uğrayıp yürüyüş yapıp dönerim dönüşte pazara uğrayıp balık alırım eşim balıkta ama fakat lakin balık yok ben yemeğimi halledeyim balıkçıdan balığı alayım
Bu erkeklerin de baliga gidip baliksi donmeleri yok mu 😂🤭

X