🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Güle güle kullan canım
Sağol canım
1 tane kazak değil de o kazağı çok beğenerek aldım da ondan ha bire giy giy aklıma gelince bile bu aralar tuhafım ya unutkanlık desen var ne duş alasım var ne iş yapasım bakma güldüğüme zaman herşeyin ilacı inşallah

Ayy ne iş yaptım bugün desem doğru dürüst bir iş yapmadım. Kahvaltı ardından 12.30 da mutfağa girdim 2 tepsi börek yaptım ıspanaklı ve pırasalı olmak üzere mutfaktan çıktığımda saat 4 tü ama yine de yorulmuşum ya

Sündük sündük oturduğum bir akşam oldu bu halimize şükür hani rutinler ııh yok koronadan evvel ne güzelmiş hayatlarımız da kıymetini bilmemişiz vay be diyorum nankörmüşüz Rabbim affet bizi

Yine hiçbir iş yapmadığım bir gün odayı mutfağı topladım. Görümcelerim baş sağlığına geldiler. Biraz kitap ve Kuran okusam iyi olacak. Evde vakit geçirmek için bişeyler bulmak lazım sanırım. Sürekli gezen komşum bugün cam siliyordu ben de mi silsem ne yapsam canım da bişey yapmak istemiyor ki adet dönemi de yaklaşıyor biraz modum düşük sanki

Sağolsunlar.
Yine korkmuşsundur sen. Atlattın mı hemen.
Aynen adet yaklaşırken ve yumurtlama döneminde ben bile kendimi çekemiyorum:))
Boşver ya bazen bişiy yapmamak da iyi geliyor.

Sağolsunlar.
Yine korkmuşsundur sen. Atlattın mı hemen.
Aynen adet yaklaşırken ve yumurtlama döneminde ben bile kendimi çekemiyorum:))
Boşver ya bazen bişiy yapmamak da iyi geliyor.
Evet insan ister istemez korkuyor ama iyi geldi son zamanlarda iyice yalnızlaştık muhabbetlerini özlemişim kızım da halalarını çok özlemiş yavrum nasıl oynadılar Allahım korusun ne diyim gelicem diyene gelme diyemezsin anneme de uğramışlar kapıdan 5 dk başsağlığı için

Simyacıya başlayalım bakalım neler anlatıyor herkes güzel diyor umarım beğenirim.
Yine aynı fincan değil miminimalizm biraz da fena birşey sanki ne fincanlarımı sattım gören olsa yazıııkkk yazıııkkk derdiolsun mutfağımda eşya azaldı iş yaparken kolay oluyor bana kalsa daha evde 2 tane masa var salondaki senede bikaç kez kullandığımız masayı satıp kaldırmak ama eşim hayır dursun orda diyorgardolabı açıyorum kırmızı bi elbise var gözüm ısırıyor diyor onu da sat bi tane daha eşya azalsın yok yok dursun arada giyiyorum diyorum bi taraftan da sat başka alırsın sonra diyorum bugün giydiğim kazak dışarıda gezmeye giderken ya da günlerde giydiğim bir kazak gezdiğimiz mi var bari evde giyeyim dedim minimalizmi biraz yanlış mı anladım acaba ben ya gündelik hayat için 2 tane kot bıraktım biri ispanyol biri normal paça pantolon 2 tane normal uzun kollu tşört bıraktım 1 tane eşofman takım 1 tane eşofman alt 2 tane polar don çok severim polar donu şuan çok tunikler, gömlekler ve panço var onları satışa çıkaracağım bir kısmını yardım kuruluşlarına bağış yapmayı istiyorum. Ama yarın bi tane sweat alıcam inşallah kendime geçen gördüm şerabi pembe çok güzeldi şeker renkleri çok severim yarın bi tane canlı renk almak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20201222_185118.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 21
Bugün evi süpürüp sildim baya koltukları falan çeke çeke. İyi oldu temiz temiz
Ben hiç minimalist değilim, evim de değil. Çok kıyafetim var bir kere, hiçbirinden de vazgeçemiyorum, hepsini seviyorum. Çok kolyem var, küpem var hiçbiri de değerli şeyler değil ama baktıkça seviniyorum Ev dersen benim yerimde minimalist olsa evden bir sürü satacak eşya bulurdu ama ben bu halini seviyorum. Amaaan ben minimalist olamam. Bi ara oluyum dedim hiçbir şeye kıyıp atamadım

Önceden ben de öyleydimsatmadığım takılarım var ve marka kıyafetleri de satmıyorum çanta ve ayakkabılarımı da çantalara da bi ara el atıcam da kıyamıyorum amann boşver minimali ben biraz kaldırdım çok pılı pırtı vardı
Bugün aklıma sen geldin bulaşık makinasını çalıştırıcam sonra boşaltması var
Ben de pazar günü süpürdüm diplere kadar iyi oldu ama bugün yine aynı

Eline sağlık temiz ev de ayrı güzel enerji oluyor. Pis ve dağınık olunca bana bile rahatsızlık vermeye başladı. :)) Ben de çok minimalist değilim. Ama çok eşyam da yoktur. Süs eşyası falan. Kızlarıma saklıyorum çok sevdiğim güzel giysilerimi de. Yazdan kışa girerken ayırırım. Kıştan yaza girerken. Bişiyin yenisini aldım mı eskisini veririm.
Bi de bi evde depolama alanı bol olucak. Bulduğun her yer dolap olucak. Tıkış tıkış olmayacak. Ohh ne güzel :)

Evet ben de öyleyim yeni aldım mı eskisini elden çıkarırım. Dolaplar tıkış tıkış oldu mu sinir geliyor bana önceden öyleydi hiç durma kıyafet alırdım. Dağınık ve pis ev beni de çok rahatsız ediyor. Aslında bazen akışına da bırakmak lazım yani birazcık dağınık olsa nolacak diyorum yok olmaz deyip kalkıp topluyorum

Az önce masa örtüsü dantelini tencerede kaynattımbiraz sararmış pamuk gibi beyaz olsun dedim ama tam olmadı kuruyunca nasıl olacak bakalım tencere içine çamaşır suyu koydum kaynattım tam beyaz olmadı sonra da soda ile kaynattım. Bakalım nasıl olacak

Benim ev öyle işte, depolama alanı çok. Böyle olunca tıkış tıkış durmuyor, atmama gerek kalmıyor

Çamaşır sodası işe yarayabilir. Beyazlatmak için beyaz kalıp sabun da kullanıyorlardı, banyoda kullandıklarımız var ya ondan

Makinayı çalıştırmayı unutmuşum akşam sabah kahvaltı hazırlarken bardak dolabını açınca 3 bardak olduğunu görünce nasıl sevindim bilemezsiniz vitrine gidip bardak alması var ya da makinadan 3 tane çıkarıp yıkamak var üşengeçliğin böylesi sündük diye boşuna demiyorum ben kendime
Modum yine düşük adet olucam sanırım ondan sıkıntı var üzerimde gerginlik oluyor vücudumda bi olsam da rahatlasam inşallah

Bugün ne iş yapsam acaba menüde balık var eşim işe gidecek salata ve balık ardından biraz iş yapayım ne yapsam bilmem içimden de bişey yapmak gelmiyor iştah da bi açıldı mübarek evde olunca ha bire yiyesim var tartıya çıkmaya korkuyorum hani bu ay 64 hedefti tüüü bana diyetisyene gidicem sanırım böyle yiyip duruyorum hele abur cubur oburluğun sonu budur

Şu anda bide adet olucan diye iştah açık. Sen kilo verdin yanlış hatırlamıyorsam:))
Ben de öyle olurum daha çok karbonhidrat ve tatlı pasta çikolata canım çeker

Şu anda bide adet olucan diye iştah açık. Sen kilo verdin yanlış hatırlamıyorsam:))
Ben de öyle olurum daha çok karbonhidrat ve tatlı pasta çikolata canım çeker
Sorma ya vermiştim 66ydı tartıda şuan çıkmayın bence sorma inan ki ben de pasta çikolata çok severim hele çikolata

Bu akşam menüde balık vardı. Mutfağı daha şimdi toparlayıp oturdum. Balık iyi de temizliği zor Onun dışında bugün hiçbir iş yapmadım. Şu an bol limonlu bir bardak çayımı içiyorum. Sadakatsiz dizisini izliyorum bir de. Çok da sarmadı ama tvde o açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…