- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.021
Sağol canımGüle güle kullan canım
Sağolsunlar.Yine hiçbir iş yapmadığım bir gün odayı mutfağı topladım. Görümcelerim baş sağlığına geldiler. Biraz kitap ve Kuran okusam iyi olacak. Evde vakit geçirmek için bişeyler bulmak lazım sanırım. Sürekli gezen komşum bugün cam siliyorduben de mi silsem ne yapsam canım da bişey yapmak istemiyor ki adet dönemi de yaklaşıyor biraz modum düşük sanki
Evet insan ister istemez korkuyor ama iyi geldi son zamanlarda iyice yalnızlaştık muhabbetlerini özlemişim kızım da halalarını çok özlemiş yavrum nasıl oynadılar Allahım korusun ne diyim gelicem diyene gelme diyemezsin anneme de uğramışlar kapıdan 5 dk başsağlığı içinSağolsunlar.
Yine korkmuşsundur sen. Atlattın mı hemen.
Aynen adet yaklaşırken ve yumurtlama döneminde ben bile kendimi çekemiyorum:))
Boşver ya bazen bişiy yapmamak da iyi geliyor.
Önceden ben de öyleydimBugün evi süpürüp sildim baya koltukları falan çeke çeke. İyi oldu temiz temiz
Ben hiç minimalist değilim, evim de değil. Çok kıyafetim var bir kere, hiçbirinden de vazgeçemiyorum, hepsini seviyorum. Çok kolyem var, küpem var hiçbiri de değerli şeyler değil ama baktıkça seviniyorumEv dersen benim yerimde minimalist olsa evden bir sürü satacak eşya bulurdu ama ben bu halini seviyorum. Amaaan ben minimalist olamam. Bi ara oluyum dedim hiçbir şeye kıyıp atamadım
Eline sağlık temiz ev de ayrı güzel enerji oluyor. Pis ve dağınık olunca bana bile rahatsızlık vermeye başladı. :)) Ben de çok minimalist değilim. Ama çok eşyam da yoktur. Süs eşyası falan. Kızlarıma saklıyorum çok sevdiğim güzel giysilerimi de. Yazdan kışa girerken ayırırım. Kıştan yaza girerken. Bişiyin yenisini aldım mı eskisini veririm.Bugün evi süpürüp sildim baya koltukları falan çeke çeke. İyi oldu temiz temiz
Ben hiç minimalist değilim, evim de değil. Çok kıyafetim var bir kere, hiçbirinden de vazgeçemiyorum, hepsini seviyorum. Çok kolyem var, küpem var hiçbiri de değerli şeyler değil ama baktıkça seviniyorumEv dersen benim yerimde minimalist olsa evden bir sürü satacak eşya bulurdu ama ben bu halini seviyorum. Amaaan ben minimalist olamam. Bi ara oluyum dedim hiçbir şeye kıyıp atamadım
Evet ben de öyleyim yeni aldım mı eskisini elden çıkarırım. Dolaplar tıkış tıkış oldu mu sinir geliyor bana önceden öyleydi hiç durma kıyafet alırdım. Dağınık ve pis ev beni de çok rahatsız ediyor. Aslında bazen akışına da bırakmak lazım yani birazcık dağınık olsa nolacak diyorum yok olmaz deyip kalkıp topluyorumEline sağlık temiz ev de ayrı güzel enerji oluyor. Pis ve dağınık olunca bana bile rahatsızlık vermeye başladı. :)) Ben de çok minimalist değilim. Ama çok eşyam da yoktur. Süs eşyası falan. Kızlarıma saklıyorum çok sevdiğim güzel giysilerimi de. Yazdan kışa girerken ayırırım. Kıştan yaza girerken. Bişiyin yenisini aldım mı eskisini veririm.
Bi de bi evde depolama alanı bol olucak. Bulduğun her yer dolap olucak. Tıkış tıkış olmayacak. Ohh ne güzel :)
Benim ev öyle işte, depolama alanı çok. Böyle olunca tıkış tıkış durmuyor, atmama gerek kalmıyorEline sağlık temiz ev de ayrı güzel enerji oluyor. Pis ve dağınık olunca bana bile rahatsızlık vermeye başladı. :)) Ben de çok minimalist değilim. Ama çok eşyam da yoktur. Süs eşyası falan. Kızlarıma saklıyorum çok sevdiğim güzel giysilerimi de. Yazdan kışa girerken ayırırım. Kıştan yaza girerken. Bişiyin yenisini aldım mı eskisini veririm.
Bi de bi evde depolama alanı bol olucak. Bulduğun her yer dolap olucak. Tıkış tıkış olmayacak. Ohh ne güzel :)
Çamaşır sodası işe yarayabilir. Beyazlatmak için beyaz kalıp sabun da kullanıyorlardı, banyoda kullandıklarımız var ya ondanAz önce masa örtüsü dantelini tencerede kaynattımbiraz sararmış pamuk gibi beyaz olsun dedim ama tam olmadı kuruyunca nasıl olacak bakalım tencere içine çamaşır suyu koydum kaynattım tam beyaz olmadı sonra da soda ile kaynattım. Bakalım nasıl olacak
Bembeyaz oldu canım soda ve çamaşır suyu ile şimdi yumuşatıcılı suya koydum koksun diye resim atarımÇamaşır sodası işe yarayabilir. Beyazlatmak için beyaz kalıp sabun da kullanıyorlardı, banyoda kullandıklarımız var ya ondan
Şu anda bide adet olucan diye iştah açık. Sen kilo verdin yanlış hatırlamıyorsam:))Bugün ne iş yapsam acaba menüde balık var eşim işe gidecek salata ve balık ardından biraz iş yapayım ne yapsam bilmem içimden de bişey yapmak gelmiyor iştah da bi açıldı mübarek evde olunca ha bire yiyesim var tartıya çıkmaya korkuyorum hani bu ay 64 hedefti tüüü bana diyetisyene gidicem sanırım böyle yiyip duruyorum hele abur cubur oburluğun sonu budur
Sorma ya vermiştim 66ydı tartıda şuan çıkmayın bence sorma inan ki ben de pasta çikolata çok severim hele çikolataŞu anda bide adet olucan diye iştah açık. Sen kilo verdin yanlış hatırlamıyorsam:))
Ben de öyle olurum daha çok karbonhidrat ve tatlı pasta çikolata canım çeker