• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
Kizlar şimdi ben evlendim evlenmesine ama daha resmi nikah kıymadık.
Ve bu yaz ins nikahımızı kiyacaz.
Benim derdim ne giyecem:26:
Çokk sade bı nikah olcak.... Sadece ben kocam ve iki şahitlerimiz :27:

Lütfen hanımlar akıl verin su kiza:1:

gelinlik giymek istemiyosun anlaşılan o zaman sade beyaz ya da krem hafif dantelli dizinde olan bir elbiseye giyebilirsin canım :34:

Zaten sadece 2 kişinin olacağı çok sade bir nikahsa çok fazla telaşlanacak durum yok :34:
Beyaz ve ya krem rengi bir elbise yeterli olacaktır umarım gönlüne göre bulursun..
adL (Adil Işık) de çok güzel elbiseler var şu an ben nikah kıyafetimi oradan aldım :17:

Kizlar cok tak ederim yazdığınız icin.
Bende sade ama sık bisi arıyorum ama bulamiyomo yüzden panik yaptim:1:
Suan nette turluyorum güzel bisiler bulursam paylaşırım yorumlarınızı duymak istiyom:16:

Bulursun ya şöyle bir gez yakın bir takım illa ki bulursun. Tabi her şey imkanlar dahilinde...İmkanın yoksa bence bir kot pantolonla bile gidilebilir.Sen sevdiğin adamla evleniyorsun çarşıya pazara gidiyor gibi giyinmekten gocunma.Millet koca koca gelinlik giyiyorda ne oluyor iki gün sonra boşanıp yenisini buluyor. Ben şunu çok isterdim abartmadan gidip evlenmeyi kimseye haber vermeden falan ama işte annem, babam, akrabalar çevre kabul etmez tabii;)

olabilir tatlım ama bence altıda beyaz olsa daha hoş olur böylede güzel ama sanki iş görüşmesine gider gibi biraz:44: sade kıayfetlere bak sen gene küçük aksesuarlarla zenginleştirirsin :34:
Evet bende altına beyaz diye düşündüm ama bu elbisede bedenim bitmiş.

sade beyaz bir elbise giy..ya da krem.. bu olmaz hiç, çarşı pazar gezmeye gider gibi..

Hehe güldürdün beni kiz:)

Bulursun ya şöyle bir gez yakın bir takım illa ki bulursun. Tabi her şey imkanlar dahilinde...İmkanın yoksa bence bir kot pantolonla bile gidilebilir.Sen sevdiğin adamla evleniyorsun çarşıya pazara gidiyor gibi giyinmekten gocunma.Millet koca koca gelinlik giyiyorda ne oluyor iki gün sonra boşanıp yenisini buluyor. Ben şunu çok isterdim abartmadan gidip evlenmeyi kimseye haber vermeden falan ama işte annem, babam, akrabalar çevre kabul etmez tabii;)

Bulurum ins ya ben biraz zor begeniyom.
Haklisin aslında kıyafetin pek önemi yok. Önemli olan beraber yürüyebilmek.
Benim düğünüm oldu gelinliğimi de giydim ama iste daha nikah yapmadık.
Ve bende nikahımı millet icin istemiyorum yani düğünümde herkes oldu. Bu sefer nikahımızda sadece sevdiğim adamla yanliz olmak istiyorum.

Back