• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şahidi

Bu konuyu böyle derin düşündüğünüze göre genel olarak sorunları kafanıza takan bir insansınız sanırım.
Hayat böyle minik şeyler üzerinde uzun ve derin düşüncelerin yeri değil. Kendinizi, sağlığınızı yormayın böyle şeylerle. İnsan ilişkileri olur, biter, bozulur. Çok normal.

Kafama taktığım bir şey var. Zamanında nikah şahidim olan birini keşke yapmasaymışım diyorum. Aramız ne iyi ne çok kötüydü fakat bazı yaşanmışlıklar sonucu soğukluk vardı. Kafamda tam bir yere oturtamıyordum onu ama aile büyükleri sayesinde bir şekilde konuşuyorduk (akraba olur kendisi). Düğün zamanı bana çok ilgili davranmıştı. Aklımda belirli bir kişi yok diye o ruh haliyle şahit olmayı teklif ettim sağolsun kabul etmişti. Şimdi gerçek yüzünü daha iyi gördüm ve kendimi aptal gibi hissediyorum. Keşke olmasaydı... onunla ilgili geçmişteki konular açılırsa ben savunmadığım hakkımı şimdi konuşursam çok saçma olur dimi ama insanlar madem öyleydi nikah şahidin bile yaptın onu ama derler...
:işsiz::işsiz::işsiz:Şaka yapma ya gerçek diye korkuyorum:KK50:

Kafama taktığım bir şey var. Zamanında nikah şahidim olan birini keşke yapmasaymışım diyorum. Aramız ne iyi ne çok kötüydü fakat bazı yaşanmışlıklar sonucu soğukluk vardı. Kafamda tam bir yere oturtamıyordum onu ama aile büyükleri sayesinde bir şekilde konuşuyorduk (akraba olur kendisi). Düğün zamanı bana çok ilgili davranmıştı. Aklımda belirli bir kişi yok diye o ruh haliyle şahit olmayı teklif ettim sağolsun kabul etmişti. Şimdi gerçek yüzünü daha iyi gördüm ve kendimi aptal gibi hissediyorum. Keşke olmasaydı... onunla ilgili geçmişteki konular açılırsa ben savunmadığım hakkımı şimdi konuşursam çok saçma olur dimi ama insanlar madem öyleydi nikah şahidin bile yaptın onu ama derler...
Şaka gibisiniz:olamaz: böyle kafaya takılmayacak mevzuları takmaya devam ederseniz üzülürsünüz.. Canınızı sıkıyorsa çıkarın hayatınızdan ister nikah şahidiniz olsun ister kankanız.. O an öyle canınız istemiş yapmışsınız önemli olan şimdi ne hissettiğiniz.. Gerçekten hiç olmayacak şeyleri düşünüp strese gireceksiniz.. Oturup şuan düşünsem o kadar çok "keşke"lerim vardır ki hepsine yansam ooooo😂 Bundan sonra daha çok "iyi ki" diyebileceğimiz şeyleri yapmaya çalışalım yeter..

Çok çok gereksiz bir konuya takılmışsınız. Öncelikle kimse sizin nikah şahitleri izi falan hatırlamaz. Ayrıca o zaman iyi olduğunuz biriyle şimdi görüşmüyor da olabilirsiniz, gayet normal bir durum.
İçinizi rahatlatacaksa söyliyim. Benim de eşimin de 2şer nikah şahidi vardı. Ben 1 sene kadar 2 nikah şahidimle de küstüm. Şimdi yine görüşüyoruz gerçi. Hatta biri beni nikahına bile davet etmedi o derece küslük. Aynı şekilde eşiminde 2 şahidi vardı. Biri zaten bakan idi onu saymıyorum. Diğer şahidiyle de bir süredir küs. Üstelik 25 senedir falan arkadaşlar.
Hayat insanları çok farklı yerlere sürükleyebilir. Ne zaman, kiminle, ne yaşayacağımız belli değil. Bu kadar basit konulara takılmayın bence. Zamanınız daha kıymetli olsun.

nikah şahidim kimdi bir düşüneyim

kuzenim

14 yıldır evliyim

nikahtan sonra ya bir ya iki kere gördüm

insanlar siyasetçileri, patronları hatta hiç tanımadıkları ailelerin seçtiği kişileri nikah şahidi yapıyor unutuyor gidiyor

umursamayın

ha neden kuzenimdi biliyor musun şahidim

Kp garip tanımadığım birilerini şahit olsun diye getirmesin diye

benim de eşimin de şahidi kuzenleri idi

benimki kadındı özellikle

Bizim 4 tane nikah şahidimiz vardı. 😅 şahitlerle ömür boyu dost kalma şartı olduğunu bilseydim sayıyı düşürürdüm :KK70:

ınsanlar nıkah sahıdınız kımdı onu bıle hatırlamıyordur nerden aklınıza gelıyor boyle seyler

Allah başka dert vermesin :KK51:

Allah başka dert vermesin bence canım.

bende nikah şahidinin çok yakınlarının olması gerektiğini düşünüyorum ,
bencede gereksiz bir kişi şahit olmuş ,

Back
X