ne kadar güzel ince ve düşünceli yazdınız. Her zaman bardağın dolu tarafından da bakmak gerekiyo, işte o dolu tarafını keşke o bana gösterebilse.Bazı şeyler hayatta bir kere oluyor doğru ama ben hep şuna inanıyorum günlerce hazırlık yapan insanlar var adam sırf kadın sussun diye yapıyor bir de içtenlikle yapılan basit şeyler var o kadar içine siniyor ki insanın.İşte bence sizin bakacağınız yer size ne hissettirdiği.Eğer bunlar sizin için sorunsa sorundur.Şu da var ki,nişanlınız için ben demesem yerinden kalkmaz demişsiniz evlilik teklifi de size göre özensiz olmuş yani adam bu,kaba olmasın ama elinizdeki bu.Bu adam inanın hep böyle olacak inanın.Eğer siz karar alma sürecini bezdirecek,bıktıracak kadar uzatmadıysanız ve nişanlınız başına buyruk davrandıysa oturun düşünün hep böyle şeylerle karşılaşsam tahammül edebilir miyim diye.Aslında bu konunun mukayesesini yapacak kişi yine sizsiniz bence.
evet bu konuda çok haklısınız, her seferinde kendimi suçladım ben abartıyorum, benim bir şeyler yapmamı bekliyodur deeim ama yok, sevgiliyken belki inancı yoktur ona güvendiğime değer verdiğime hatta gidebileceğimi düşünüyodur resmiyete dökelim düzelir, sevdiğini söylüyo ama sadece söylüyo işte, mutsuzum niye böyle niye önemsizim diye ağladığım günler oldu. kısaca hep değişmesini bekledim galiba değişmeyecek ve ya da hep böyle olacak diye kabullenip devam edecempeki sevgiliyken de size göre özensiz davranan bir erkekle neden evlilik kararı aldınız ? yani bunlara rağmen evlilik istediyseniz demek ki bunları tolere edecek yanları var.
Bir sey sorabilirmiyim bu hormonlarin az salgilanmasiyla durumun alakasi ne acaba ?Sizin memnun olmanız biraz zor galiba. Ama sizin suçunuz değil. Tam anlamıyla bütün beklentilerinizi eksiksiz gerçekleştirecek birisi olsaydı bu sefer de yoğun ilgiden sıkılırdınız. Dediğim gibi sizin suçunuz değil. Muhtemelen endorfin serotonin gibi hormonlar az salgılanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?