@winnuthepuu güzel yazmış katıldığım şeyler çok ama birde ona yakın başka açıdan bakarak yorumlamak isterim. Evlenmeden çok daha ilgili alakalı jestleri bol olan ilişkimde bile evlilik ile azalma yaşadim. Yani biraz pandemi vurdu bizi aslında ama şikayetçi olmasam da azalma var şuan. Sizde ise şimdi hiç yoksa ilerde derin bi bunalıma sürükleyebilir sizi. Önem anlayışınız farkliysa ve derdinizi anlamadığını görüyorsanız üzgünüm ki bu sizi yipratir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nikah günümü benden habersiz nişanlım ve annesi belirledi
- Konu Sahibi ZUZUTUTU
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik gelin adayı koca nikah günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Yas kacarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.
evlilik teklifini bile sabah kahvaltı hazırladı, teklif ettti. o kadar yani basit ve önemsiz, hiçbir hazırlık olmadan, ben hayatım boyunca evlilik düşünmedim, sonra yalnızlık olmuyo deyip evlenmeye karar verdim. özel günün bu şekilde olması, bende bir heyecan yaratmaması, arkadaşlarıma bile anlatamıyorum bana önmsemedi derler diye. ya insan bi mum yakar balon alır yok hiçbir şey yok. en azından etmiş demeyin bi ruhun var senin ve yıllarca onun hayalini kuruyorsun, nasıl yapacak diye heyecanlanıyosun, hayallerin boş çıkınca ortada kalıyosun.
1 ay önce belgeleri hazırladık gün almak için, memleketine gönderdik. bu süre içinde bana gün belirle dedi durdu. bende herkese uygun olsun diye orta bi gün bulmak için düşüyodum. aynı zamanda yoğun bi dönem olduğu için boş yer yoktur diye belediyeden boş günlere göre belirleme yaparız dedim konu kapandı. kendisi bana sormadan günü belirlemesi, inanın günün ne olduğu önemli değil, takıldığım nokta niye benden habersiz, düğün benim ama benden haber güna alındı, çok zoruma gitti. aşamıyorum bu durumu. düşünsenize yarın bir gün çocuğumuza anlatacak anım yok, düğün tarihimi bile ben seçemedim dicem. bilmiyorum belki de abartıyorum. bi akıl verin nolur
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
Mutluluk seviyemiz bunlara bağlı. Yani bazı insanlar genetiği ve buna bağlı olarak salgıladığı hormonlar ile onda on veya onda dokuz mutluluk seviyesindedirler. Bunlar dünya yansa uzulmezler gam kedere düşmezler. Ama aynı sebepten ötürü bazıları da oda 3 veya 4 seviyesinde kalırlar. Bu kişiler de ne kadar güzel şeyler olursa olsun çok mutlu mesut hissedemezler.Bir sey sorabilirmiyim bu hormonlarin az salgilanmasiyla durumun alakasi ne acaba ?
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Aha kesin ben bunun bir testi takviyesi ilaci yokmu pekiMutluluk seviyemiz bunlara bağlı. Yani bazı insanlar genetiği ve buna bağlı olarak salgıladığı hormonlar ile onda on veya onda dokuz mutluluk seviyesindedirler. Bunlar dünya yansa uzulmezler gam kedere düşmezler. Ama aynı sebepten ötürü bazıları da oda 3 veya 4 seviyesinde kalırlar. Bu kişiler de ne kadar güzel şeyler olursa olsun çok mutlu mesut hissedemezler.
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
Ayy
Genetik kuzum yaa mesela ben onda 3 filanim ilaci var iste prozac gibi antidepresanlar. Sentetik seretonin hormonuAha kesin ben bunun bir testi takviyesi ilaci yokmu peki
Diğer birçok arkadaş da söylemiş bunlar aslında kisiden kişiye değişen beklentiler. Ben bunları dert etmezdim ki etmedim de. Çocuğuma da büyüdüğünde nikah gününü belirleyemedigimi anlatmam atlarım. Güzel anılarımı anlatırım. Her şeyi anlatmamıza gerek yok ki. Kimin her şeyi dört dörtlük oluyor ki?
- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Canim benim beklentilerin cok yüksek bende oleydim malesef ben esimle 2.5 senedir evliyim bana 1 kere cicek aldi sadece özel gun hayatta bilmez bende tam tersine cok ince düsunceliyimdir cok sorguladim niye yapmiyor diye ama görmemis malesef ne kendisine hediye alinmis ne o bi baskasina almis hayati boyunca sonra ben onu bosverdim ben hep yapici oldum benden gordukce oda cabaliyo artik belki ole olabilir seninkidearkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.
evlilik teklifini bile sabah kahvaltı hazırladı, teklif ettti. o kadar yani basit ve önemsiz, hiçbir hazırlık olmadan, ben hayatım boyunca evlilik düşünmedim, sonra yalnızlık olmuyo deyip evlenmeye karar verdim. özel günün bu şekilde olması, bende bir heyecan yaratmaması, arkadaşlarıma bile anlatamıyorum bana önmsemedi derler diye. ya insan bi mum yakar balon alır yok hiçbir şey yok. en azından etmiş demeyin bi ruhun var senin ve yıllarca onun hayalini kuruyorsun, nasıl yapacak diye heyecanlanıyosun, hayallerin boş çıkınca ortada kalıyosun.
1 ay önce belgeleri hazırladık gün almak için, memleketine gönderdik. bu süre içinde bana gün belirle dedi durdu. bende herkese uygun olsun diye orta bi gün bulmak için düşüyodum. aynı zamanda yoğun bi dönem olduğu için boş yer yoktur diye belediyeden boş günlere göre belirleme yaparız dedim konu kapandı. kendisi bana sormadan günü belirlemesi, inanın günün ne olduğu önemli değil, takıldığım nokta niye benden habersiz, düğün benim ama benden haber güna alındı, çok zoruma gitti. aşamıyorum bu durumu. düşünsenize yarın bir gün çocuğumuza anlatacak anım yok, düğün tarihimi bile ben seçemedim dicem. bilmiyorum belki de abartıyorum. bi akıl verin nolur
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Direk psikolojik vakami diyosunAyy
Genetik kuzum yaa mesela ben onda 3 filanim ilaci var iste prozac gibi antidepresanlar. Sentetik seretonin hormonu
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
Valla bence öyle. Aslında hepimizde bir yerrlerde bir çatlak var gibi.Direk psikolojik vakami diyosun
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Catlak olmasa nasil dayanacagiz zaten bu kadar strese catlaksa yine iyi benim testi hepten kirik benceValla bence öyle. Aslında hepimizde bir yerrlerde bir çatlak var gibi.
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
Bir taraftan alan Allah bir taraftan veriyor denge bı şekilde oluyor.Catlak olmasa nasil dayanacagiz zaten bu kadar strese catlaksa yine iyi benim testi hepten kirik bence
Zuzututu Hanım'ın beklentileri çokyüksek ve bunları gerçekten sorun ediyor. Onun için büyük sorunlar bunlar. Mutluluğunu engelliyor. Halbuki benim düğün tarihine kp takvime baktı aha bugün dedi. Sorun etmek bile aklıma gelmemis. Misal yani. Ama onun için büyük dert.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Benimkine de baskalari karar verdi ama cidden herkes icin uygun olan zamani dusunmusler.Bir taraftan alan Allah bir taraftan veriyor denge bı şekilde oluyor.
Zuzututu Hanım'ın beklentileri çokyüksek ve bunları gerçekten sorun ediyor. Onun için büyük sorunlar bunlar. Mutluluğunu engelliyor. Halbuki benim düğün tarihine kp takvime baktı aha bugün dedi. Sorun etmek bile aklıma gelmemis. Misal yani. Ama onun için büyük dert.
Abim baska turlu buyuk ihtimal izin alip gelemezdi mesela, kendileride sehir disindan geleceklerdi kimseye izin gunu sıkintisi olmayacak resmi tatille birlesen hafta sonu tatilini secmislerdi.
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
Yani düğün tarihini büyüklerin belirlemesi normal. Onlar herkesi düşünüyor tanıyor herkes gelebilsin istiyor. Takıların geri gelmesi lazım sonuçta.Benimkine de baskalari karar verdi ama cidden herkes icin uygun olan zamani dusunmusler.
Abim baska turlu buyuk ihtimal izin alip gelemezdi mesela, kendileride sehir disindan geleceklerdi kimseye izin gunu sıkintisi olmayacak resmi tatille birlesen hafta sonu tatilini secmislerdi.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Aynen biz sadece su aylar olabilir dedik o kadar gununu cokda umursamadik 3 gun erken 5 gun gec ne fark ediyoki.Yani düğün tarihini büyüklerin belirlemesi normal. Onlar herkesi düşünüyor tanıyor herkes gelebilsin istiyor. Takıların geri gelmesi lazım sonuçta.
- 30 Haziran 2013
- 21.682
- 1
- 17.552
- 498
İşte sana bana sorun gelmiyor ama ona geliyor. Haksız bulmuyorum öyle hissediyor. İnşallah aşar bunlariAynen biz sadece su aylar olabilir dedik o kadar gununu cokda umursamadik 3 gun erken 5 gun gec ne fark ediyoki.
Senin istediğin gibi biri değil. Neden hala evlenmekte birlikte olmaya israrcisin evlenince değişmeyecek yine aynısı olacakarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.