Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(
yasadıklarınızı okudukdan sora iki kelimeyi biraraya getirip de
buraya yazabılmek hic kolay degil.
size Allahdan bolca sabır. boncuk gözlünüze de rahmet diliyorum.:teselli:
allahım bol bol sabır versın kımseye ana baba evlat acısı gostermesın,bende evlendıgımde cocuk ıstemıyordum sonra 6 ay sonra hamıle kalmıstım suprız olmustu ama ben hep 1 sene cocuk ıstemıyorum dıyordum allahım sankı bana ders olsun dıye vermıstı onu 2 hafta sonra dustu ama cok benımsemıstım neyse tam onu atlatmaya calısırken 15 yada 20 gun sonra cok sevdıgım ananem vefat ettı cok uzuldum yıkıldım ama Allahtan gelen bıseydı razı olduk ve şşuna gönulden ınanıyorumkı Rabbım kımseye tasıyamayacagından fazla yuk vermezAllahım zor durumda olan herkesın yar ve yardımcısı olsunsenağlamasenağlama
öncelikle allah sabır versin yemin ederim hala ağlıyom bu durumda neler densede biliyom pek bi faydası yok ama elden gelen bişide yok allah sabır versin rabbim cümlemizin annesinide başımızdan eksik eylemesin
allah sabır wersın size çok ii anlıorum şu an gözyaşlarımı tutamıorum,bende babamı bu hastalıktan kaybettim,çok zor çook gerçekten,9 yıl oldu ben hala alışamadım yokluğuna
seni çok iyi anlıyorum canım. kayınvalidemi de akciğer kanserinden kaybettik. senin yaşadıklarını okurken kendimi gördüm. 6 ay boyunca bizde hastanelerde yaşam mücadelesi verdik annemle.
ama kaderin önüne geçilmiyor canım.
hepinizden allah razı olsun arkadaşlar aslında her geçen gün canımın yanması devam ediyo 8 ay bitti bile ömür böle tükeniyo sanırım hep bir yanın eksik ve acı içinde yarım yaşanıyo herşey
başınız sağolsun okurken fena oldum ağlamamak için kendimi tutuyorum eşim ne oluyor demesin diye
allaha her gün dua ediyorum sevdiklerimin acısını yaşatmasın dayanamam babam kalp krizi geçirdi ameliyaat oldu o zamandan beri içmdeki korkuyu atamıyorum içimden onlarsız olmak düşüncesi beni inan mahfediyor sabır diliyorum sana ve senin gibi sevdiğini kaybedenlere ALLAHIM SEN SEVDıKLERıMıZE SAĞLIKLI HUZURLU UZUN BıR ÖMÜR NASıP ET