Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum.Yazını okurken sadece tüylerimin diken diken olduğunu ve yüreğimin kavrulduğunu hissettim.ÇÜNKÜ BENİMDE ANNECİM ÖLDÜ HEMDE 22 GÜN OLDU.Her geçen gün bana daha çok koyuyo acısı.Günlerdir ruh gibiyim yaşadığımı nefes aldığımdan anlıyorum inan.Yediğim her lokma bana zehir gibi geliyo.Benim annecimde çok çekti çoook be arkadaşım.Beyin kanaması geçirdi günlerce yoğun bakımda yattı.Resimlerine bakıyorum Allah'ım benim annem ölemez diyorum hala inanamıyorum çok zormuş çok.Mezarına gidip topraklarını seviyorum mezarındaki taşları toprağı öpüyorum gözyaşlarımla suluyorum mezarını.Allah sanada banada ve tüm sevdiklerini kaybeden insanlara sabır versin.Annelerimizinde kabirleri nur içinde olsun, mekanları cennet olsun, peygamber efendimize komşu olsunlar.Amin senağlama
ahhh bitanem benim allah yardımcın olsun ben annemden sonra böle bana atıp tutanlar kaba bi tabir olck ama eşşekten düşmeyen acısını bilemez diyorum benim halimi sen sen halini ben anlarım cnmsın allah seninde yanında olsunn senağlama ne olur birbirimize destek olalım nezaman istersen yanındayım cnm allah mekenlerını cennet eylesin her cuma anneciğime yasin okurum bundan sonra senin anneciğinde ismini söylücem :çok üzgünüm:
senağlamasenağlama
Ah canım çok sağol.ben ikimizinde annesine duamı okudum şimdi yattıkları yer nur olsun inş.Çok zor günler geçiriyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.Annemin çektiği acılar,dertler geliyor aklıma daha bi kahroluyorum.Çok zormuş canım annesizlik.Bende her konuda yanındayım canım.Allah yardımcımız olsun........ senağlamasenağlama
öyle üzüldüm ki anlatamam gözyaşlarım sel oldu aktı inan benim annem yaşıyor allah uzun ömür versin ama babacım da ben 12 yaşındayken gitti uzaklara (öldü diyemiyorum) bir daha hiç gelmedi çok bekledim belki şimdi halada bekliyorum onu özlüyorum elimden tutup pazara götürmesini bana erik almasını küçük kızım demesini halaa çook özlüyorum
herkesin bir kaybı var unutulmuyor ''her canlı ölümü tadacaktır '' işte bu yüzden çokta üzülüp ağlamamak gerek allah banada sanada sabır versin çok zor ama hayat devam ediyor yaşamak zorundayız
canmısın allah kabul etsin bitanem allah razı olsun cnm benim sakın annenin acıları için üzülme ben anneciğim daha çk acı çekmediği için seviniyorum çünki elimizden bişey gelmiyodu acılarını dindirmek için allahım onları seviyomuşki onlara daha çk çektirmeden yanına aldıı eminim seninde ağlayışın kendine annesiz kaldık die allahım öbür dünyada kavuştursun onları bize :Saruboceq::çok üzgünüm:
:Saruboceq:
Haklısın canım.Kimse annesinin acı çekmesini istemez tabi.Hele benim anneciğimin çekmediği acı kalmadı.Yoğun bakımdan çıksaydı tamamen yatalak, insanlara muhtaç olacaktı.Zaten sol tarafına felç gelmişti.Canım annem çektiği acılardan dolayı yaşama tutunmadı.2 sene eve yatağa mahkumdu zaten.Bazen düşünüyorum kurtuldu diyorum canım ama yinede kalbime söz geçiremiyorumki.Bir yanım eksik kaldı.2 kere rüyama girdi canım annem kızım ben iyiyim, üzülme diye.Biraz olsun yüreğime su serpildi.Hep dualarım onunla zaten.Allah annelerimize cennetin en güzel köşelerini versin inş..... :Saruboceq::Saruboceq: