Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(

hayat bazen ardarda öyle acımasız süprizler hazırlıyor ki.. seni çok iyi anlıyorum elbette ne yaşadığını hissedemem ama seni anlayabilirim. tıpkı bir bıçak yarası gibi aynı sızıyı duyamam belki ama tahmin edebilirim çok yakınından geçtiğim için.. öncellikle allah sabır versin. tanımasam da inanıyorum ki güçlü bir insansın hayata hepimiz bir parçamızı biyerlerde bırakarak eksik devam ediyoruz malsef. dilerim hayatının geri kalanını çok daha güzel geçirirsin.. bu arada annen içinde allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun eminim ki o hep senin yanında bir yerlerde

hayat bazen ardarda öyle acımasız süprizler hazırlıyor ki.. seni çok iyi anlıyorum elbette ne yaşadığını hissedemem ama seni anlayabilirim. tıpkı bir bıçak yarası gibi aynı sızıyı duyamam belki ama tahmin edebilirim çok yakınından geçtiğim için.. öncellikle allah sabır versin. tanımasam da inanıyorum ki güçlü bir insansın hayata hepimiz bir parçamızı biyerlerde bırakarak eksik devam ediyoruz malsef. dilerim hayatının geri kalanını çok daha güzel geçirirsin.. bu arada annen içinde allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun eminim ki o hep senin yanında bir yerlerde

canımsınn yazdıkların okadar güzelki sanki seni yıllardır tanıyorumda bana destek oluyrmuşsun gibi allah razı olsun çok saol senağlama

canım allah sabır versin.
insan böyle bir durumda ne diyeceğini bilemiyor.ama hayat bu işte ve allahın takdiri ilahisi.
hayat bazen bize yaşanması güç şeyler getiriyor.ama allah bir şekilde onun sabrını veriyor.
allahımda o sabırdan sana bolca versin.melek anneciğinede yüce mevlam gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah.

Allah sabırlar versin arkadaşım..Annesine çok düşkün biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Allah sana sabırlar versin..Ama sen o kadar güçlü ve mutlu olmalısınki cennetten seni görüp oda çok mutlu olmalı canım... Herşey gönlünce olsun inşallah...

Rabbim sabır versin... başınız sağolsun... çok kötü oldum inanın... Rabbim sizlere sağlık versin...

Ailemden ayrı bir şehre gelin geldim...
1.5 aylık evliyim...
annem ve babam şu an beni ziyarete geldiler... yürüyüşe çıktılar az önce ve ben bu yazıyı okudum
nasıl ağlıyorum boğazım nasıl düğüm düğüm anlatamam....
Şu kadar söyliycem keşke herkes sizin gibi vefalı bir evlat olsa...
bakın anneniz gözünüzden akan tek damlaya kıyamıyormuş... Şİmdi sizi böyle görüyorsa yukardan nasıl huzur içinde yatsın... Bence tüm bu olanlarainat anneniz için sımsıkı tutunun hayata. Dağılan yerlerini birleştirin. Eşinizle kenetlenin. İlgisizliğinden yakınmayın. Çünkü çok uzun bir süre oda size hasret kalmış yalnızlık hissetmiş olabilir. Ne olursa olsun ilk adımı atan siz olun. Etrafınızda hayatınıza dair sevdğiniz önemsediğiniz kim varsa sarılın... Sarılalım... Yürüyüşten dönsünler bende sarılıcam...
Yarattığınız bu farkındalık içinde teşekkür ederim...

senağlama gözlerim iflas etmiş durumda canım...senağlamasenağlama ben de ailemi özellikle de annemi çok aşırı seviyorum...okuduklarımı senin yerine koyarak okudum...gerçekten çok acı....fakat gerçekler bunlar....hayat acısıyla tatlısıyla,sevinciyle üzüntüsüyle hep bizler için...kapıda bekliyor..açınca içeri giriveriyor ve bize sürpriz yapıyor..iyilerin yanında kötü sürprizleri de var işte...Allah annecinin mekanını cennet etsin..sana da sabır versin canım...bol bol dua et annen için...başka yapabileceğin hiçbirşey yok çünkü...:Saruboceq: sağlıcakla kal bitanem...:a015:

canım allah sabır versin.
insan böyle bir durumda ne diyeceğini bilemiyor.ama hayat bu işte ve allahın takdiri ilahisi.
hayat bazen bize yaşanması güç şeyler getiriyor.ama allah bir şekilde onun sabrını veriyor.
allahımda o sabırdan sana bolca versin.melek anneciğinede yüce mevlam gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah.

senağlama amin bitanem allah sizin sevdiklerinizin acısını size göstermesin

Allah sabırlar versin arkadaşım..Annesine çok düşkün biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Allah sana sabırlar versin..Ama sen o kadar güçlü ve mutlu olmalısınki cennetten seni görüp oda çok mutlu olmalı canım... Herşey gönlünce olsun inşallah...

çk saol arkadaşım deiğim gibi hayat devam ediyo ama hep eksik hep yarım...... senağlama

Rabbim sabır versin... başınız sağolsun... çok kötü oldum inanın... Rabbim sizlere sağlık versin...

evt allah bişekilde sabır veriyo hayatım insan nasıl olduğunun bile farkına varmıyo ama acıyan kanıyan bi yara orda öle duruyoo :çok üzgünüm:

Ailemden ayrı bir şehre gelin geldim...
1.5 aylık evliyim...
annem ve babam şu an beni ziyarete geldiler... yürüyüşe çıktılar az önce ve ben bu yazıyı okudum
nasıl ağlıyorum boğazım nasıl düğüm düğüm anlatamam....
Şu kadar söyliycem keşke herkes sizin gibi vefalı bir evlat olsa...
bakın anneniz gözünüzden akan tek damlaya kıyamıyormuş... Şİmdi sizi böyle görüyorsa yukardan nasıl huzur içinde yatsın... Bence tüm bu olanlarainat anneniz için sımsıkı tutunun hayata. Dağılan yerlerini birleştirin. Eşinizle kenetlenin. İlgisizliğinden yakınmayın. Çünkü çok uzun bir süre oda size hasret kalmış yalnızlık hissetmiş olabilir. Ne olursa olsun ilk adımı atan siz olun. Etrafınızda hayatınıza dair sevdğiniz önemsediğiniz kim varsa sarılın... Sarılalım... Yürüyüşten dönsünler bende sarılıcam...
Yarattığınız bu farkındalık içinde teşekkür ederim...

canım benim eminim kıymatini bilyosun ama anacığının daha çk kıymetini bil ve geldiğinde mutlaka kokusunu doya doya içine çekkk onların kokusu hiç bişeye benzemiyo ve o koku kimsede ykk senağlama senağlama en çok koyanda o kokusunu duyamamak allahım sana acısını göstermesin lütfen benimde selamlarımı ilet öpüyorum nur yüzlü anacığını senağlama

senağlama gözlerim iflas etmiş durumda canım...senağlamasenağlama ben de ailemi özellikle de annemi çok aşırı seviyorum...okuduklarımı senin yerine koyarak okudum...gerçekten çok acı....fakat gerçekler bunlar....hayat acısıyla tatlısıyla,sevinciyle üzüntüsüyle hep bizler için...kapıda bekliyor..açınca içeri giriveriyor ve bize sürpriz yapıyor..iyilerin yanında kötü sürprizleri de var işte...Allah annecinin mekanını cennet etsin..sana da sabır versin canım...bol bol dua et annen için...başka yapabileceğin hiçbirşey yok çünkü...:Saruboceq: sağlıcakla kal bitanem...:a015:

haklısın hayatım o kapı açılıyo ve senin hayır deme şansın bile yokkkk sadece arkasından baka kalıyosun gittiğini bile bile her kapı çalındığında acaba gelen omu die koşuysn ama nafile senağlama tek yapa bildiğin yatarken allahım ne olur rüyamda göreyim sadece buuu senağlama senağlama yani rüyalarda hasret gidermeyi öğreniyosun

ağlayark okudum yazını ALLAH anneeciğine rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede çok sabırlar versin canımm
ahhşu ölümler olmasa hayatımızda hiç

ahh olmasa güzelim olmasa ama etrafındaki herkesin bigün gideceğini bilmek çok ağır geliyo

öncelikle Allah rahmet eylesin canım ama sen çok güçlü bi insanmışsın demek ki Rabb'im kaldırabileceğini yüklermiş insana fazlasını değil.
annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu da hatırlattığın için çok teşekkür ediyorum sana.Allah güç sabır versin.inşallah en kısa zamanda herşey düzelir eşinle de çok mutlu olursun güzel bi bebeğin olur.
her gecenin sabahı vardır unutma dua et metaneti elden bırakma.

öncelikle Allah rahmet eylesin canım ama sen çok güçlü bi insanmışsın demek ki Rabb'im kaldırabileceğini yüklermiş insana fazlasını değil.
annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu da hatırlattığın için çok teşekkür ediyorum sana.Allah güç sabır versin.inşallah en kısa zamanda herşey düzelir eşinle de çok mutlu olursun güzel bi bebeğin olur.
her gecenin sabahı vardır unutma dua et metaneti elden bırakma.

allah razı olsun bitanem çk saol sbırmıdır güçmüdür bilmiyorum ama zaman birşekilde kendiliğinden akıp gidiyo allah çk şükür eşimle çok iyiyiz ama her mutlulukta iyilikte birşeyler aksık kalıyo

:çok üzgünüm:ya zeten sulu gozluyum keske okumasaydımm krıze gırdımm ya allah sabır versın arkadasımm herkse kımın ne derdı varsa zor bız ınsanlar herseye dayanıyoruzz acıda olsa allah rahmet eylesın arkadasımm cok fena oldumm cokksenağlama

canim benim ağlayarak okudum ama hepimizin gideceği yer orasi gulum.naparsak yapalım kacişi yok benmde babaciğim 8 yıl once vefat etti ama bilyormki birgun mutlaka kavusucaz.mutlu olmak icin sebeplernde var eşinle aranz cok iyiymiş eşinle hep birbirinize destek olun canım.opuyorm seni

çok sağolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun hayat okadar tuhafki acıyı tatlıyı sevinci üzüntüyü herşeyi aynı anda yaşatıyo bize

Canım benim ne dıyecegımı sastım benımde ananem kanserdı kucuktum oldugunde ama babaannemın oldugu gunu dun gıbı hatırlıyorum olusunu opmustum aklıma geldıkce ırkılıyorum aglıyorum 10 yılı gectı ama acısı gıtmıyor senı cok ıyı anlıyorum Allahım kımseye boyle acılar yasatmasın sabrını versın canım Allaha sukret her durumda sabret sabrının mukafatını alırsın Insaallah:teselli:
bende 7 yıldır aılemden uzagım Rabbım acılarını yasatmasın kımısını tam alıyor kımısını yakınımızdakı en uzaklarımız yapıyor ama her seyın bası hayırdır Sabret canım Allah mekanını Cennet eylesın annenın

Back