Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(

rabbım sabırlar versın kendımı sneın yerıne koydum rabbım kaldıramıycagımız yuk vermesınnnn gercekten cok ıı anlıyorum ve emınımkı cok zorrr

offf..sabah sabah çok fena oldm ya...
allah annenize rahmet etsin..size de dayanma gücü versin...
evet belkide yapılabilecek tek şey dua etmek..
ama zaten ölüm bir bitiş değil ki..
hani demişşiniz ya bir yerden çıkıp gelecek diye,
evet hepimiz o büyük gün geldiğinde sevdiklerimizle haşrolucaz..
sen şim dilik dua et..cennet yamaçlarında haşrolalım...öpt.cnm..

:(((( Allah anneni cennetinde saklasın inşallah.... Başın saolsun.. allah kimseyi annesinde ayırmasın..
Allah herşeyimi alsın elimden ama ailemi almasın....

hepinizden allah razı olsun... okadar güzel dileklerde bulunmuşsunuz ki...inanın böle durumlarda okadar çk destek duyuyo insan allahım kimseye böle acılar yaşatmasın ben 28 yaşında yaşadım boncuk gözlüm 48 sinde melek oldu...ama annemsiz hep biyanım eksik...

başın sağolsun kardeşim.mekanı cennet olsun... senağlama

Mekanı cennet olsun annenin son yazdıklarını okuyamadım malesef dayanamadım rabbim sana kardeşine güç versin canım

başınız sağolsun çok üzüldüm
ne olur güçlü olun kendinizi bırakmayın
Rabbim dayanma gücü versin

vallahi ne yazacağımı bilemiyorum
nasıl ağlıyorum anlatamam:((
Hep rabbime dua ediyorum allahım bana sevdiklerimin anamın babamın acısını yaşatma die
çok kötü bi durum içi paramparça olduu:a015:

allah dayanma gücü versin canım benim... gerçekten zor bir durum ve anenenden erken ayrılmışsın ama sen evlatlık görevini tam anlamıyla yapmışsın... bundan sonraki görevinde annene bol bol hayır dua et canım...inş. allah sanada hayırlı bir evlat verir ve hep senin yanında olur.. annenin mekanı cennet olsun rabbim sanada huzur versin inş...

canım benim işyerindeyim ve okudum gözlerimden yaşlar boşaldı... üstelik sabah işe evden değilde hastaneden geldim annem rahatsızdı sabaha kadar tuttular neyi var bende bilmiyrum çünkü anlamıyorlar...
en acısı ne biliyormusun alışmadan kaybetmek... sen annenin hastalığında sürekli yanındasın belki bir derece alışıyorsun hastalığa ölüme evlaatlık görevini yerine getirmişsin ona bakarak en azından vijdanın rahat takdiri ilahi elinden geleni sonuna kadar yapmışsın
ama en acısı alışmadn kaybetmek..
allahım sanada bir evlat verdiğinde onun hayrını göreceksin bunu unutma sen yaptığını karşılığını alacaksın tabi beklityle bakmadın vijdanınla annen olduğu için baktın

başın sağolsun Allah sabır versin. kanserden ölenlere şehit derler inşallah annende şehit olmuştur, Allah öyle muamele eder. senin yapacağın bol bol dua etmek ve şunu unutmaki ölüm bir yok olma değil bir mekan değiştirmektir. Anneciğin seni orda bekliyor ve emin ol seni görüyor senin üzüldüğünü gördükçe o da üzülür. şimdiki yaşadığınız geçici bir ayrılık bir gün kavuşacaksınız bunu düşün ve sabret canım.

Allah sabır versin
son zamanlarda öyle çok yakınımızı kaybettik ki okuyunca oturdum ağladım hepsinin mekanı cennet olsun

allahtan gelen her acıya dayanmaya çalışıyo insan ki tek tesellim bende bigün onu yanına gidicem ama iyiki kardeşim var yksa bende yaşayan bi ölürdüm heralde annemden tek yadigar bana o onun için ayakta duruyorum onun için nefes alıyorum annesizliğini en aza indire bilmek için desteklerinz ve dualarınız için allah razı olsun

canım benim işyerindeyim ve okudum gözlerimden yaşlar boşaldı... üstelik sabah işe evden değilde hastaneden geldim annem rahatsızdı sabaha kadar tuttular neyi var bende bilmiyrum çünkü anlamıyorlar...
en acısı ne biliyormusun alışmadan kaybetmek... sen annenin hastalığında sürekli yanındasın belki bir derece alışıyorsun hastalığa ölüme evlaatlık görevini yerine getirmişsin ona bakarak en azından vijdanın rahat takdiri ilahi elinden geleni sonuna kadar yapmışsın
ama en acısı alışmadn kaybetmek..
allahım sanada bir evlat verdiğinde onun hayrını göreceksin bunu unutma sen yaptığını karşılığını alacaksın tabi beklityle bakmadın vijdanınla annen olduğu için baktın

canmsn allah anneciğina acil şifalar versin sizin başınızdan eksik etmesin ve ne olur anneciğini benim için öpermisin a.s.

gözyaşlarımı tutamadım okurken senağlama
rabbim sabır versin boncuk gözlünün mekanı cennet olsun senağlama

Aynı acılardan geçmişiz arkadaşım. benim anneciğim de uçup gitti gözlerimin önünden... Tesellisi yok biliyorum. Allah sabırlar versin...Ben oğlum sayesinde katlanabilmiştim. ınşallah Allah sana da bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Elbet kavuşacağız ben bununla avunuyorum.

Aynı acılardan geçmişiz arkadaşım. benim anneciğim de uçup gitti gözlerimin önünden... Tesellisi yok biliyorum. Allah sabırlar versin...Ben oğlum sayesinde katlanabilmiştim. İnşallah Allah sana da bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Elbet kavuşacağız ben bununla avunuyorum.

senağlama senin içinde çk üzüldüm hayatım sanada oluyomudu bilmiyorum ama başkalarının acılarıyla teselli arıyo insan kendine seninde anacığının mekanı cennet olsun bitanem ailenle mutlu ve sağlıklı yaşa inş. çk saol

gözyaşlarımı tutamadım okurken senağlama
rabbim sabır versin boncuk gözlünün mekanı cennet olsun senağlama

amin bitanem benim ağlamadığım gün yk ta işte gün dolduruyoruz budün yada allah size böle acılar yaşatmasın:Saruboceq:

Back