Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(

Allah sabırlar versin canım mekanı cennet olsun.
ne denilebilir ki başka sözün bittiği yerdeyim adeta.
ne desem acını hafifletir bilmem ki..
bir tek ölüme çare yok şu dünyada.
Rabbim elbet sabrını vericektir..
Allah sevdklerinden ayırmasın kimseyi çok zor çook.

Benimde babam gitti 3 ay önce, yazdıklarını okuyunca yine bütün olayları sil baştan yaşadım, bende hala babamı bekliyorum bir gün gelecek diye... ALLAH bize sabır versin...

anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah...
Allah sabırlar versin.elimizden bişey gelmez,dualarımız dışında.
anneciğine bir tek onları gönderebilirsin...

başın saolsuun
çok duyqulandıım
annenın yattığıyer nur mekanı cennet olsun

allah sabırlar versinn canımm yaa mekanı cennet olsunn anneciğinin.

Anneciğinin mekanı cennet olsun Allah onun ömrünü sizlere versin:Saruboceq:
Zaman herşeyin ilacı,hayat devam ediyor ama bir yanın eksik olarak, Allah sabır versin canım
:Saruboceq:

rabbım sana sabır versın canımmm
yaşadıkların cok agırama kendını bırakmamalısın eger kı bırakırsan ruzgar senı savurur unutma..guclu ol bbegın ıcın bu dunyada yıcek ekmegı yokmuş ..
deden ıse artyık dede yanı herkesın yasıcag bı olayı yaşamıs
annen ise gercekden cok auzucu ama rabbımın bıcdg omur bu kadar bende anneme cok duskunum hemde nasıl anlatamam ama annen zaten hasta ımıs guzelım acı cekıyomus rabbım ona hayırlı bı kapı acmısdır ..hepımız bıgun once bı gun sonra toprak olucaz elbette ama hayatta kendımızı dık tutmalıyız cunku zaman elınde durmaz akıp gıdıyo..agla hemde cok agla hıckırarak agla kı ıcındekı acıyı at dışarı
mecbursun kendını dık tutmaya nekadar aglaya bılırsın ne kadar uzulebılırsın kı..elbet acın kabuk tutcak gecde olsa ama dılerımkı gec olmadan tutar kabugunu onlara co cok dua et..elımızden ve elınden gelcek tek şey bu gene bebegın olur annen olcaksın unutma..
eger acılar olmasaydı yaşamı anlayamayacakdık sevıncı tadamıycakdık..
sen bı ımtıhandan gecmıssın hemdeagır bıcımde ust uste ama ısyan etmende aglamanda hıc bısı gerı getırmıcek..rabbım sana sabır versın canım dılerım kı cok mutlu olursun..

ınan ne diyeceğimi bilemiyorum.Yazını okurken sadece tüylerimin diken diken olduğunu ve yüreğimin kavrulduğunu hissettim.ÇÜNKÜ BENıMDE ANNECıM ÖLDÜ HEMDE 22 GÜN OLDU.Her geçen gün bana daha çok koyuyo acısı.Günlerdir ruh gibiyim yaşadığımı nefes aldığımdan anlıyorum inan.Yediğim her lokma bana zehir gibi geliyo.Benim annecimde çok çekti çoook be arkadaşım.Beyin kanaması geçirdi günlerce yoğun bakımda yattı.Resimlerine bakıyorum Allah'ım benim annem ölemez diyorum hala inanamıyorum çok zormuş çok.Mezarına gidip topraklarını seviyorum mezarındaki taşları toprağı öpüyorum gözyaşlarımla suluyorum mezarını.Allah sanada banada ve tüm sevdiklerini kaybeden insanlara sabır versin.Annelerimizinde kabirleri nur içinde olsun, mekanları cennet olsun, peygamber efendimize komşu olsunlar.Amin senağlama

ahhh bitanem benim allah yardımcın olsun ben annemden sonra böle bana atıp tutanlar kaba bi tabir olck ama eşşekten düşmeyen acısını bilemez diyorum benim halimi sen sen halini ben anlarım cnmsın allah seninde yanında olsunn senağlama ne olur birbirimize destek olalım nezaman istersen yanındayım cnm allah mekenlerını cennet eylesin her cuma anneciğime yasin okurum bundan sonra senin anneciğinde ismini söylücem :çok üzgünüm:

çok üzüldüm canım
allah rahmet eylesin
inş. olumsuzluklar bitmiştir
hayatında.
hep iyi şeyler yaşam dileğiyle.

öyle üzüldüm ki anlatamam gözyaşlarım sel oldu aktı inan benim annem yaşıyor allah uzun ömür versin ama babacım da ben 12 yaşındayken gitti uzaklara (öldü diyemiyorum) bir daha hiç gelmedi çok bekledim belki şimdi halada bekliyorum onu özlüyorum elimden tutup pazara götürmesini bana erik almasını küçük kızım demesini halaa çook özlüyorum

herkesin bir kaybı var unutulmuyor ''her canlı ölümü tadacaktır '' işte bu yüzden çokta üzülüp ağlamamak gerek allah banada sanada sabır versin çok zor ama hayat devam ediyor yaşamak zorundayız

senağlamasenağlama

Ah canım çok sağol.ben ikimizinde annesine duamı okudum şimdi yattıkları yer nur olsun inş.Çok zor günler geçiriyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.Annemin çektiği acılar,dertler geliyor aklıma daha bi kahroluyorum.Çok zormuş canım annesizlik.Bende her konuda yanındayım canım.Allah yardımcımız olsun........ senağlamasenağlama

canmısın allah kabul etsin bitanem allah razı olsun cnm benim sakın annenin acıları için üzülme ben anneciğim daha çk acı çekmediği için seviniyorum çünki elimizden bişey gelmiyodu acılarını dindirmek için allahım onları seviyomuşki onlara daha çk çektirmeden yanına aldıı eminim seninde ağlayışın kendine annesiz kaldık die allahım öbür dünyada kavuştursun onları bize :Saruboceq::çok üzgünüm:

allah sabır versin bitanem sanada evt bigün tadıcaz ölümü ki allhım ölümünde hayırlısını versin çk saol bitanem babacığında mekanı cennet olsun inş :Saruboceq:

:Saruboceq:

Haklısın canım.Kimse annesinin acı çekmesini istemez tabi.Hele benim anneciğimin çekmediği acı kalmadı.Yoğun bakımdan çıksaydı tamamen yatalak, insanlara muhtaç olacaktı.Zaten sol tarafına felç gelmişti.Canım annem çektiği acılardan dolayı yaşama tutunmadı.2 sene eve yatağa mahkumdu zaten.Bazen düşünüyorum kurtuldu diyorum canım ama yinede kalbime söz geçiremiyorumki.Bir yanım eksik kaldı.2 kere rüyama girdi canım annem kızım ben iyiyim, üzülme diye.Biraz olsun yüreğime su serpildi.Hep dualarım onunla zaten.Allah annelerimize cennetin en güzel köşelerini versin inş..... :Saruboceq::Saruboceq:

bak negüzel sen diyosun bitanem anneciğim çk çekti die onlar bizim üzldüğümüzü anlarmışlar bitanem anacığımın hç bişeyi yktu ne oldusa 5 ay içinde oldu kanser denen illet böle bişey işte ama yaşasaydı daha çk acısı olcktıı oyüzden rahata erdiler bitanem evt koyan özlem zaten ananın yerini hç bişey dolduramaz bende çk özlediğim zaman yattığımda dua ediyorum rüyamda göreyim die onlar hep bzizimle çk daralırsan mektup yaz anacığına ben hep öle yapıyum kader arkadaşım benimmm:çok üzgünüm:

hayatta herşey bız ınsanlar için işte iyisiiyle kötüsüyle bız sabır ve dayanma gucu gostermek zorundayız hayatımız bı sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…