Ben de öyle ama korumayı nasıl yapacağım asıl önemli olan o
Son 1 kilo kaldı onuda verebilsem iyi olacak
Mutfak olayına ben de biraz meraklıyım, biraz göz attım, hepsi çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık, Malatya tariflerini görünce ayrı bi mutlu oldum, var mı Malatyalılık :)
Yok ben o kadar sıkmıyorum kendimi.Daha dogrusu sıkamıyorum.Ama eskiye oranla baya baya az yiyorum.1 kilo neki boşver ya.
Ben de sıkmam ama yaz geliyor memlekete gideceğim gitmeden zayıflamak istedim
Öyle o kadar takmıyorum ama versem iyi olurduSonra 1-2 daha vermek isterdim belki
Görenleri şok edeceksin dimi.Bir kilo birşey değil verirsin.Çok verme yüzün çöker.
Evet öyle
Canım benim böyle bir avantajım var kilo verince yüzüm çok gitmiyor.
Samsun`dayim.
Ben de dün öyle birsey seyrettim.Seher Dilovan`in evine gittiler.Size bizim oranin bir yemeğini yapacagim dedi.Dedim agir bir yemek yapacak herhalde.Bildiğin lavaslari yuvarlayip kesti.Üstüne de yoğurt döküp yağ yakti.Yemek bitti. Bunlari da evdeki yardimcisi hazirlamis.O sadece yufkalari kesti.
Merhaba hoşgeldiniz
Teşekkür ederim
Evet MalatyalıyımSizde mi Malatyalısınız:26:
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Evet ben de Malatyalıyım :)
Öyle mi o zaman hemşeriyiz
Aynen çok memnun oldum tanıştığımıza :)
Ben de memnun oldum Malatya'da mı yaşıyorsunuz
Ailem Malatya'da yaşıyor, ben Mardin'de öğretmenlik yapıyorum ama malum yaz tatili geldi, cuma günü karneleri verip hemen Malatya'ya geçicem :)
Siz Malatya'da mı yaşıyorsunuz? :)
Yok ben de Gaziantep'te yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla burdayız
Ben de gitmeyi düşünüyorumCumartesi bir aksilik olmazsa
Oo mükemmel mutfağa sahip yerlerden birinde yaşıyorsunuz süper :)
Hmm bende trabzon tarafındayım
Öyle canım Bizim Malatya Mutfağı ile Antep Mutfağı birleşince muhteşem tatlar çıkabiliyor
Buranın yemek kültürüne hayranım
Çok da uzak sayılmaz:)
O zaman siz Antep yemeklerinin tadını iyi bilirsiniz.Benim de eniştem Gaziantepli, o yüzden teyzem de dediğin gibi bu iki mutfağı birleştirip harika şeyler ortaya koyuyor :)
Yaşınız kaç bu arada :)