bunlarda benim akşam yemeğine yeptığım mantar dolmalarım
Eki Görüntüle 834911 önce ufak kıyılmış eti sarı ve yeşil biberleri ve domatesi soteliyoruz
Eki Görüntüle 834912 daha sonra iri mantarlarımızı soyup temizliyor ve yıkıyoruz(limonlu suda bekletmekte alternatiftir)
Eki Görüntüle 834913 sonra şekildeki gibi dolduruyoruz
Eki Görüntüle 834914 tencereye biraz su koyup mantarlar yumuşayıncaya kadar bişiriyoruz
Eki Görüntüle 834915 ve buda son pişmiş hali
süslemeleri tamamlayamadan eşim daldı yemeğe o yüzden kusura bakmayın
bunlarda benim akşam yemeğine yeptığım mantar dolmalarım
Eki Görüntüle 834911 önce ufak kıyılmış eti sarı ve yeşil biberleri ve domatesi soteliyoruz
Eki Görüntüle 834912 daha sonra iri mantarlarımızı soyup temizliyor ve yıkıyoruz(limonlu suda bekletmekte alternatiftir)
Eki Görüntüle 834913 sonra şekildeki gibi dolduruyoruz
Eki Görüntüle 834914 tencereye biraz su koyup mantarlar yumuşayıncaya kadar bişiriyoruz
Eki Görüntüle 834915 ve buda son pişmiş hali
süslemeleri tamamlayamadan eşim daldı yemeğe o yüzden kusura bakmayın
Esracım ellerine sağlık çok güzel görünüyorHiç denemedim mutlaka denerim Paylaştığın için ayrıca teşekkürler
bak seni burdada buldum esramcanım bu tarifi biliyorum kız kardeşim yapar ama o fırında pişiriyodu:13:mantar sevmeyen biri olarak bile canım çkti eline sağlık marifetlisin maşallah
denemeni tavsiye ederim canım güzel oluyor
fırındada pişirebilirin
benimki aceleye geldi biraz
nevreste seni nasıl anlatsam bilemedim.
harikasınnn
Diyete niyet ederken çok güzel oldu adraçığım
Ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuş hepsi
Esra mantar dolmaların güzel görünüyor.Değişik bir tarif.Eline sağlık.
Ben de yeşil zeytin salatası ekleyeyim..Kahvaltıda güzel yeniyor.İçinde zeytin,domates,sarımsak,ceviz,nar ekşisi,biber salçası,pulbiber,kimyon,zeytinyağı ve maydanoz var.
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlarKıymalı gözleme.
Diyete niyet ederken çok güzel oldu adraçığım
Ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuş hepsi
Bu kadar güzel yemek yapıp,onlardan yemiyorsan çok zor olur.Benim gibi yap ye,sonra spor yap.
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlarSalata süper görünüyor Paylaştığın için çok sağol Börekler küçük galiba kaç tane yenir bundan
Bende şu yapmaktan ve yemekten vazgeçebilsem
Afiyet olsun canımİyi yapmışsın börek yapılmış yenmez mi
Kıymalı gözleme.