- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Dimi canım.Anacığım kendi elleriyle açmış yemeden olmaz.
Ayyy birde anne eli değmiş nasıl güzel olmuşturAfiyet bal şeker olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi canım.Anacığım kendi elleriyle açmış yemeden olmaz.
Gözüm kaldı bunda 3 tane istesem ama peynirli olsun benimki
Bende buldumda bunuyom yani
Köfte yemeyen biri kıymalı da yemez dimi:)Tamam peynirli yaparız size de.
Esra mantar dolmaların güzel görünüyor.Değişik bir tarif.Eline sağlık.
Ben de yeşil zeytin salatası ekleyeyim..Kahvaltıda güzel yeniyor.İçinde zeytin,domates,sarımsak,ceviz,nar ekşisi,biber salçası,pulbiber,kimyon,zeytinyağı ve maydanoz var.
Kıymalı gözleme.
Börek çörektede kıymalı sevmiyorum peynir canavarıyım da ondan,zahmet olmaz demi bir dahakine artık
sağol canım senin salatada harika
ilk defa gördüm denemek isterim
Tarifi şöyle verebilirim.Ölçüsü yok ama göz kararı.Un,su,tuz ve mayayı ılık suyla yoğurup yarım saat,bir saat mayalandırıyoruz.Yuvarlak bezeler yapıp açıyoruz.Arasına kıyma,peynir koyup kapatıp sacda pişiriyoruz.Sac yoksa teflon tava da olur.Sonra üstünü zeytinyağıyla yağlıyoruz.Adra zahmet olmazsa gözlemenin tarifini alabilirmiyim nettede çok değişik tarifler varda en azndan denenmiş olanı yapmak daha iyi
Ben de biraz etçilim:)Annem et seviyorum diye parça etli de yapmış gözlemelerden.Anne dedim rekor kırdın gözleme tarihinde.
Yok ne zahmeti yaparız ne demek.
Tarifi şöyle verebilirim.Ölçüsü yok ama göz kararı.Un,su,tuz ve mayayı ılık suyla yoğurup yarım saat,bir saat mayalandırıyoruz.Yuvarlak bezeler yapıp açıyoruz.Arasına kıyma,peynir koyup kapatıp sacda pişiriyoruz.Sac yoksa teflon tava da olur.Sonra üstünü zeytinyağıyla yağlıyoruz.
Bir resim ekleyeyim.Yuvarlaktan sonra ikiye katlanıyor.
Bildiğimiz mayalı hamurdan yani tamam yaparım bunu sağol tarifin için,saç yokta teflonda yaparım artık afiyetlede yerim
Çok teşekkürler sağol
Evet bildiğimiz mayalı hamur.
Rica ederim ne demek.
Valla canım ekşili ekşili çok güzel oluyor.Sabah kahvaltıdan sonra akşam gözlemelerle de güzel gitti.
ekşili derken o dikkatimi çekmedi
yoksa içine hani o sarı olan ve suyu salatalara sıkılan şeyden mi koydun canım
Yok canım ondan koymadım.Zeytin zaten ekşi,bir de nar ekşisi var ya ondan ekşi oluyor.
Esra mantar dolmaların güzel görünüyor.Değişik bir tarif.Eline sağlık.
Ben de yeşil zeytin salatası ekleyeyim..Kahvaltıda güzel yeniyor.İçinde zeytin,domates,sarımsak,ceviz,nar ekşisi,biber salçası,pulbiber,kimyon,zeytinyağı ve maydanoz var.
akşama patatesli köfte yapıcam sizce yanına ne gider ne yapsam?
Canım salatalık,acur turşusu rendeleyeceksinEki Görüntüle 837941
Canım turşu derken karışıkmı rendeliyosun( biber açur vb gibi):26: