Ne kadar lezzetli görünüyorlaar çoook Canim cekti. Maşallah size :) bende 22 yasindayim yeni evliyim, böyle dokturmek istiyorum, sizce becerebilir miyim, mesela baklava yapmayi denesem? Eşim cok seviyorda, yaparsam cok sevinir :)
ÇÖREK OTLU SOSLU PATATES
Eki Görüntüle 686305
1 kg patates
1Yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 diş sarmısak
1 su bardağı yoğurt
1 tutam karabiber
1 tutam kekik
1 tutam pul biber
Tuz
Çörek otu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI
Patatesler soyulur ve çok küçük olmayacak şekilde doğranır.Üzeine tüm malzeme eklenip(çörek otu dahl) karıştırılır..Sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye patatesler konup üzerine tekrar çörek otu eklenir...175 derecede patatesler pişene kadar pişirilir...Afiyet olsun:))
çok değişik bir tarif hakikaten,tadı nasıl acaba denenmiş ve beğenilen bir tarif mi ki çörek otu ve patates hiç duymamıştım merak ettim açıkcası
Canım bu topicte benim eklediğim tariflerin hepsi bana ait buda çok güzel oluyor tavsiye ederimçok değişik bir tarif hakikaten,tadı nasıl acaba denenmiş ve beğenilen bir tarif mi ki çörek otu ve patates hiç duymamıştım merak ettim açıkcası
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Gayet güzel görünüyorlarben biras ince acmısım canımm fazlada kabarmadı sanırımm ama güseldi
Gayet güzel görünüyorlar
Canım bu topicte benim eklediğim tariflerin hepsi bana ait buda çok güzel oluyor tavsiye ederim
canım senin tariflerini takip ediyorum zaten deneyeceğim bu çörekotlu tarifi de ,ellerine sağlık canım ALLAH razı olsun bak ne güzel paylaşımlar bunlar bizler için
Teşekkürler canım
Canım yapabilirsinDenemeden bilemezsin belki ilk sefer çok güzel olmayabilir yada olur bilemiyorum ama yemek yapmak bir sefer denemekle değil tecrübe ile oluyor Yani yılmadan,usanmadan ,sabırla güzel olana kadar deneyeceksin Sormak istediğin birşey olursa ben burdayım
Tatlım nerdesin sen ya epeydir karşılamadık hiç topiğe de gelmiyorsun artık iyisin demiii
hanım ablammm kusura bakma yeni görüyorum
evet artık sık gelemiyorum işten ayrıldım şimdi ev hanımıyım
akşamları ancak gelebiliyorum
iyiym çok şükür ablacım sağol inşallah sende iyisindir
Senide göremeyice merak ettim nerde acaba diye
Zor olmuştur demi evde olmak,gerçi keyfini çıkar rahatçana oda güzel oluyor.
İş te bitmez şimdi çalışınca aslında daha rahat işini ayarlıyorsun.
Bende iyiyim canım sağol ne olsun ya hep aynı şeyler iştefırsat buldukça gel ama olurmu
sağolhanım abla merak edilmekte güzelmiş
aslında çokta zor olmadı eve alışmam hatta daha iyi ama daha evin tadını bile çıkaramadım
sürekli koştur koştur geçiyo okuldan eve evden okula git gel
ee dediğin gibi ev işde bitmiyoama sağlık olsun ne diyelim bunada ihtiyacım varmış
fırsat buldukça uğrarım mutlaka sağol
Sevdiğimiz arkadaşlarımızı merak ediyoruz tabikişimdi koşturma içindesin ondan okul ev işi derken zaman da kalmıyor yani hep öyleyiz ya sabah kalk iş güç bir bakıyorsun akşam olmuş bile..Gel mutlaka ama topiğe de uğra ama
aynenn koşturma koşturmaneyse zamnla bir düzene oturucak elbet
akşam mutlaka uğramaya çalışıcam topiğe