Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

Ben bayılırım keteye senin ellerindende görmek isterim canım farklılık varsa öylede deneyelim yeni tatlarda her daim iyidir:KK9:Bayram sabahları genelde biz hep anannemlerde bir araya gelirdik mıhlama yaparlar özel Erzurum'dan gelen tel peynirle yapılırdı off yemede yanında yat yani:KK56:Dedemin vefatından sonra artık öyle özenli yapmıyoruz hiçbirşeyi :KK43:

Sağol canım inşallah:KK56::KK16:
Eski bayramlar yok artık canım:KK31:Başınız sağolsun canım:26:

Ablacım buyur gel:KK19:

Sağol canım:KK16:
Öyle mi sen yufkaları açıp üstünü kapatıyor musun:26:Ben yufkaları ilkinden itibaren açıp tezgahın üstüne serdiğim örtünün üstüne seriyorum :KK31:2. yufkayı açana kadar bile o kuruyor yumurtalı ve çok ince olduğu için galiba:KK56:

Canım çok teşekkürler:KK16:

Teşekkürler canım:KK16:

aynen şöyle yapıyorum yanımda bir oklava daha oluyor açtığımı yapışmasın diye hafif unluyorum ve diğerini açıp üst üste oklavaya sarıyorum ve üzerine bez örtüyorum kuruma olmuyor yani hamurlar bittiğinde hepsi oklavada sarılı olmuş oluyor...anladınmı bilmiyorum bi tuhaf anlattım :KK9: sonra tek tek alıp sulama işine girişiyorum:KK9::KK9::KK9:

aynen şöyle yapıyorum yanımda bir oklava daha oluyor açtığımı yapışmasın diye hafif unluyorum ve diğerini açıp üst üste oklavaya sarıyorum ve üzerine bez örtüyorum kuruma olmuyor yani hamurlar bittiğinde hepsi oklavada sarılı olmuş oluyor...anladınmı bilmiyorum bi tuhaf anlattım :KK9: sonra tek tek alıp sulama işine girişiyorum:KK9::KK9::KK9:
Anladım canım sağol:KK34:Benim annem böyle yapar ben de ondan böyle öğrendim hep böyle yaparım:KK56:Su böreği olsun nasıl olursa olsun:KK56::KK52:

ben anlamadım şimdi bütün yufkaları oklavayamı sarıyosun yapışmıyolarmı eguşum onlar yaaa :44::44::44::44::44::44::44::44:

bizde nevrestenin yaptığı gibi yapıyoruz :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Ablam genç bir mutfak sever olarak topiklerini takipteyim. Sen ne becerikli bir hatunsun öyle maşallah :)
Ağzımın suyu aktı valla cok canım cektı ellerıne saglık. Başarılar dilerim :)

:KK16:Hoşbuldum hayatım şu organik mevzuundan beri 2 kilo verdim Nevoşum almam lazım geri kız hayatımın dönüm noktası oldu koşturmaktan bir hal oldum şu an ki halimi çeksem yuh dersen suyun içindeyim sanki
Ama börek enfes enfesss olsada yesem valla:KK56:

X