Sağol canımTamam bekliyorumyoo beğendim :) ellerine sağlık. yağ yağlı güzel gözüküyor
yapayım bakalım nasıl olcak. paylaşırım yapınca
hamuru suya atıp sıkın'' denmiş ya? bişi olmaz mı hamura yahu
Yok birşey olmuyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımTamam bekliyorumyoo beğendim :) ellerine sağlık. yağ yağlı güzel gözüküyor
yapayım bakalım nasıl olcak. paylaşırım yapınca
hamuru suya atıp sıkın'' denmiş ya? bişi olmaz mı hamura yahu
Sağol canımAllahım sana geliyorummmm
ellerine sağlıkkkkkk nevoşummm
Gel canım her zaman beklerimnevos yine yapcani yapmissin su böregine bayilirim beni nezman davet ediyordun
ellerine emegine saglik nevosum basarilar dilerim
Gel canım her zaman beklerim
Çok sağol canım arkadaşım çok özledim seni
bende seni sizleri cok özledim balim
istifami verip su böregi yemege gelicem
Canım çok teşekkür ediyorum mahçup ediyorsun beniUstadan Su böreği tarifi Tek başıma hiç su böreği yapmadım,cesaret edemedim..Senin bu tarifinle tek başıma su böreği yapıp kayınvalideme tattıracağım Nevrestecigim..Güveniyorum sana
Harika görünüyor gerçekten,olsada yesek Başarılar diliyorum sanada :13: Öpüyorum canım Gelişmeleri seninle paylaşacağım mutlaka
TEREYAĞLI SU BÖREĞİ
Merhaba
Kaç yarışmadır arkadaşlara yarışmaya katıl diye ısrar edip ,gaz veriyorumDedim arkadaşlar birgün diyecekler ki sen neden katılmıyorsun Ben de sevdiğim bir kategoriyi yakalamışken katılayım dedimUmarım beğenirsiniz
Sadece eğlenmek,o heyecanı tekrar yaşmak için katıldımŞimdiden herkese çok teşekkür ederim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 788442
*4 Yumurta
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*1 kahve fincanı yoğurt
*3.5 su bardağı un
*Tuz
*Malatya peyniri
*Maydanoz
*2 su bardağı tereyağı(eritilmiş)
YAPILIŞI
*Yumurta,tuz,yoğurt,sıvıyağ, bir kaba alınır..
Eki Görüntüle 788443
*Üzerine un eklenir..Karıştırılır ve yoğrulur..
Eki Görüntüle 788444
*Hamur 10 bezeye ayrılır..
Eki Görüntüle 788445
*Sonra bezeler tek tek un serpilerek açılır...
Eki Görüntüle 788448 Eki Görüntüle 788449 Eki Görüntüle 788450 Eki Görüntüle 788451 Eki Görüntüle 788452 Eki Görüntüle 788453
*Açtığımız yufkalar bir sofra bezine serilerek kurutulur.
*Yufkaların biri yağlanmış tepsiye haşlanmadan serilir...
Eki Görüntüle 788457
*Daha sonra bir tencereye su koyup kaynatılır.Kaynayınca içine tuz eklenir ve yufkalar tek tek suya atılır.
Eki Görüntüle 788455
*Sudan çıkan yufka ayrı bir kapta soğuk suya atılır suyu sıkılır.
Eki Görüntüle 788456
*Tepsiye serilir.
Eki Görüntüle 788458
*Aralarına eritilmiş tereyağı dökülür..
Eki Görüntüle 788447 Eki Görüntüle 788454
*Sonra 5 yufka serildikten sonra rendelenmiş peynir ve maydanoz ile hazırladığımız harç konulur...
Eki Görüntüle 788446 Eki Görüntüle 788459
*Diğer 5 yufkada aynı işlem uygulanır..En üste tereyağı dökülerek 175 derecede 45-50 dakika pişirilir...
Eki Görüntüle 788460
*Böreğimiz hazır
Eki Görüntüle 788461
Buyrun börekler
Eki Görüntüle 788463 Eki Görüntüle 788462 Eki Görüntüle 788464 Eki Görüntüle 788465 Eki Görüntüle 788466
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ellerine saglık nevrestecim süper görünüyo ya
Ne cevap versem bilemedimAma şaşırdım mı diye sorarsanHayır şaşırmadımNevos sen harikasin yaaa kocam erken gelcek bugün,gelsin de ona yaptirayim
Kocam diye demiyorum çok guzel yufka açar,erkekim benim paylasirim tabiiNe cevap versem bilemedimAma şaşırdım mı diye sorarsanHayır şaşırmadım
Tamam sunumu bizimle paylaşabilirsin
Teşekkür ederim
MaşaallahRabbim sana bağışlasınKocam diye demiyorum çok guzel yufka açar,erkekim benim paylasirim tabii
Aminnn oglusum da babasina çeker inşallah. Bende tembek tembel yatarimMaşaallahRabbim sana bağışlasın
Çocuk ne görürse onu yaparÇok şanslısın çokAminnn oglusum da babasina çeker inşallah. Bende tembek tembel yatarim
Totomu kaşıyayım da nazar olmasinÇocuk ne görürse onu yaparÇok şanslısın çok