• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

ellerine saglik ablacim :16:yarismada basarilar dilerim :13:
Teşekkürler canım:16:
eline saglik cnm cok guzel gorunuyor basarilar diliyorum..bi de bise sorcam cnm Antepli misin rendelenmis peynir bana cok tanidik geldi de:))
Teşekkür ederim:16:Yok değilim :34:Ama orda yaşıyorum:31:
Pamuk Ellerine sağlık canım arkadışım :38:harika görünüyor :56:sen yaparsın güzel olmazmı başarılar diliyorum :16:
Canım çok teşekkürler:16:
Rica ederim hemşom ben hiçbirşey yapmadım hepsi senin emeğin.Ben sadece hamur açmak konusundaki becerini bildiğimden katılmanı istedim sende marifetli ellerinle bize bu güzel böreği hazırladın.:29:Ama eğer Kazen uçak kaldırırsa Gaziantebe bu börekten istiyorum haberin olsun:52::52:Ama tabiki öncelikle o uçağın Paristen kalkması gerekecek :1::1:
Çok sağol canım:38:Tamam sen gel ben sana neler yaparım:29:
nevreste sen naptın bacı yaaa
en sevdiğim börek çeşididir su böreği,avucumu yaladım ciddi ciddi bir yerim şişmesin ya:56:
Teşekkür ederim:16:

Aç kapıyı size geldim:)Bunu yemezsem çatlarım.:46::46::46::46::46:
Ablacım buyur gel:38:
Veeee bir börek daha:9::9::9:
Ellerine sağlık Nevrestecim ben yufkaları kurutmuyorum biliyomusun:26::26::26:
Sağol canım:16:
Öyle mi sen yufkaları açıp üstünü kapatıyor musun:26:Ben yufkaları ilkinden itibaren açıp tezgahın üstüne serdiğim örtünün üstüne seriyorum :31:2. yufkayı açana kadar bile o kuruyor yumurtalı ve çok ince olduğu için galiba:56:
Bu su böreklerini kaç yarışmadır üst üstte koyan arkadaşlar , size sesleniyoruuuuum :

Canım çekiyor görünceeeee ama yapmaya üşeniyorum:1:

Nevrestecim ellerine kollarına sağlık , eşimin annesinin su böreği ile tarifin aynı gibi . O yüzden tadına bakmama gerek yok , biliyorum ki çok çok çok nefis olmuştur :34:

Canım çok teşekkürler:16:
eline sağlık canım

çok marifetlisin, özeniyorum:17:

ellerine sağlık...
Çok teşekkürler:17::16:
hiiii anneciimm!!:83:
enfes görünüyorlarrr
ellerine sağlık nevreste ablacııım :)
galiba kokusunu alıyorum ihihihi hemde bu saatte :60::60::60:
Canım çok sağol:9::16:
canım eline saglık :) sende yarışmadasın başarılar :16: :16:
Sağol ablacım:16:Evet ablacım ben de burdayım hadi yap böreğini seni de bekliyoruz :56::52:
oooooooo nevrestede gelmiş:16::16:
başarılar dilerim canım sarsılmaz tahtını bi kere daha sağlamlayacaksın yani:16:
Canım çok sağol:16:Ben eğlenmek bu heyecanı tekrar yaşamak için katıldım:17:
tek tek anlatmışsınız .ellerinize sağlık

Canım çok sağol:16:Ben eğlenmek bu heyecanı tekrar yaşamak için katıldım:17:
evet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..
ama ben belkide o zamanlarda aranızda olamıcam bebişlerimle olcam inşallah:16:

Nevoşşşşşş :52::52::52: sen bile bile hemde benim sevdiğimi bilerek su böreği yaptın haa hemde peynirli :56::56: lisam sponsor olmuş :29: böreğeee kıskandım şimdi :27: demedinmi bu kadın bu böreğe hasta onuda sponsor edeyim diyee :54::54:
Ablacım:52:Evet sen seversin bilirim:29:Evet lisa kaçıncı yarıştır hep arkamda :69: Ben katılmayı düşünüyordum ama emin değildim birde bu kadar çabuk mu hayır:9:Lisa sayesinde katıldım:16:Tüm dostlarıma teşekkür ederim:16:

evet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..
ama ben belkide o zamanlarda aranızda olamıcam bebişlerimle olcam inşallah:16:
Canım bu yarış sana uğur getirir inşaallah:16:Bebişlerin göbişine düşer ve seni kucağına alana kadar bırakmaz:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::16:Rabbim gönlüne göre versin:16:

Bir börek canavarı olarak harika müthiş birşey bu bayılırım su böregine birde tereyagının verdigi lezzet sabah sabah görmek iyi olmasada:19:istiyorum sen İstanbulda degildin dimi canım:9::52:yarışmada başarılar diliyorum:16:

börek yapmışsın nevrestem
ellerine sağlık canım
hadi başarılar yarışmada

canım bu seferki ouylama farklımı ben çok takip edemedim bu kez
anlayamadım o yüzden

Son düzenleme:
Bir börek canavarı olarak harika müthiş birşey bu bayılırım su böregine birde tereyagının verdigi lezzet sabah sabah görmek iyi olmasada:19:istiyorum sen İstanbulda degildin dimi canım:9::52:yarışmada başarılar diliyorum:16:
Teşekkürler canım:16:Yok Gaziantep'te yaşıyorum buyur gel beklerim:16:

börek yapmışsın nevrestem
ellerine sağlık canım
hadi başarılar yarışmada

canım bu seferki ouylama farklımı ben çok takip edemedim bu kez
anlayamadım o yüzden
Canım inan benim de bilgim yok:31:Yarışmada oylama başladığında öğreneceğiz:34::16:

Gaziantep görmek istediğim yerlerin başında gelir zaten canım yabancı damat dizisinden çok sevmiştim :16:bir gün memleketime gidersek o taraflara doğru iniş yapayım ben en iyisi :52:
Güzel bir şehir canım:16:Ben de buralı değilim ama seviyorum:31:Yolun düşerse beklerim.:29:Memleketini merak ettim:17:

Nevreste eline sağlık.Börek nefis görünüyor.:56:Yarışmada başarılar dilerim.:16:

Back
X