Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

ellerine saglik ablacim :KK16:yarismada basarilar dilerim :13:
Teşekkürler canım:KK16:
eline saglik cnm cok guzel gorunuyor basarilar diliyorum..bi de bise sorcam cnm Antepli misin rendelenmis peynir bana cok tanidik geldi de:))
Teşekkür ederim:KK16:Yok değilim :KK34:Ama orda yaşıyorum:KK31:
Pamuk Ellerine sağlık canım arkadışım :KK19:harika görünüyor :KK56:sen yaparsın güzel olmazmı başarılar diliyorum :KK16:
Canım çok teşekkürler:KK16:
Rica ederim hemşom ben hiçbirşey yapmadım hepsi senin emeğin.Ben sadece hamur açmak konusundaki becerini bildiğimden katılmanı istedim sende marifetli ellerinle bize bu güzel böreği hazırladın.:KK19:Ama eğer Kazen uçak kaldırırsa Gaziantebe bu börekten istiyorum haberin olsun:KK52::KK52:Ama tabiki öncelikle o uçağın Paristen kalkması gerekecek :KK1::KK1:
Çok sağol canım:KK19:Tamam sen gel ben sana neler yaparım:KK19:
nevreste sen naptın bacı yaaa
en sevdiğim börek çeşididir su böreği,avucumu yaladım ciddi ciddi bir yerim şişmesin ya:KK56:
Teşekkür ederim:KK16:

Aç kapıyı size geldim:)Bunu yemezsem çatlarım.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ablacım buyur gel:KK19:
Veeee bir börek daha:KK9::KK9::KK9:
Ellerine sağlık Nevrestecim ben yufkaları kurutmuyorum biliyomusun:26::26::26:
Sağol canım:KK16:
Öyle mi sen yufkaları açıp üstünü kapatıyor musun:26:Ben yufkaları ilkinden itibaren açıp tezgahın üstüne serdiğim örtünün üstüne seriyorum :KK31:2. yufkayı açana kadar bile o kuruyor yumurtalı ve çok ince olduğu için galiba:KK56:
Bu su böreklerini kaç yarışmadır üst üstte koyan arkadaşlar , size sesleniyoruuuuum :

Canım çekiyor görünceeeee ama yapmaya üşeniyorum:KK1:

Nevrestecim ellerine kollarına sağlık , eşimin annesinin su böreği ile tarifin aynı gibi . O yüzden tadına bakmama gerek yok , biliyorum ki çok çok çok nefis olmuştur :KK34:

Canım çok teşekkürler:KK16:
eline sağlık canım

çok marifetlisin, özeniyorum:KK17:

ellerine sağlık...
Çok teşekkürler:KK17::KK16:
hiiii anneciimm!!:83:
enfes görünüyorlarrr
ellerine sağlık nevreste ablacııım :)
galiba kokusunu alıyorum ihihihi hemde bu saatte :KK60::KK60::KK60:
Canım çok sağol:KK9::KK16:
canım eline saglık :) sende yarışmadasın başarılar :KK16: :KK16:
Sağol ablacım:KK16:Evet ablacım ben de burdayım hadi yap böreğini seni de bekliyoruz :KK56::KK52:
oooooooo nevrestede gelmiş:KK16::KK16:
başarılar dilerim canım sarsılmaz tahtını bi kere daha sağlamlayacaksın yani:KK16:
Canım çok sağol:KK16:Ben eğlenmek bu heyecanı tekrar yaşamak için katıldım:KK17:
tek tek anlatmışsınız .ellerinize sağlık

Canım çok sağol:KK16:Ben eğlenmek bu heyecanı tekrar yaşamak için katıldım:KK17:
evet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..
ama ben belkide o zamanlarda aranızda olamıcam bebişlerimle olcam inşallah:KK16:

Nevoşşşşşş :KK52::KK52::KK52: sen bile bile hemde benim sevdiğimi bilerek su böreği yaptın haa hemde peynirli :KK56::KK56: lisam sponsor olmuş :KK19: böreğeee kıskandım şimdi :KK53: demedinmi bu kadın bu böreğe hasta onuda sponsor edeyim diyee :KK54::KK54:
Ablacım:KK52:Evet sen seversin bilirim:KK19:Evet lisa kaçıncı yarıştır hep arkamda :KK69: Ben katılmayı düşünüyordum ama emin değildim birde bu kadar çabuk mu hayır:KK9:Lisa sayesinde katıldım:KK16:Tüm dostlarıma teşekkür ederim:KK16:

evet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..
ama ben belkide o zamanlarda aranızda olamıcam bebişlerimle olcam inşallah:KK16:
Canım bu yarış sana uğur getirir inşaallah:KK16:Bebişlerin göbişine düşer ve seni kucağına alana kadar bırakmaz:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::KK16:Rabbim gönlüne göre versin:KK16:

Bir börek canavarı olarak harika müthiş birşey bu bayılırım su böregine birde tereyagının verdigi lezzet sabah sabah görmek iyi olmasada:KK19:istiyorum sen İstanbulda degildin dimi canım:KK9::KK52:yarışmada başarılar diliyorum:KK16:

börek yapmışsın nevrestem
ellerine sağlık canım
hadi başarılar yarışmada

canım bu seferki ouylama farklımı ben çok takip edemedim bu kez
anlayamadım o yüzden

Son düzenleme:
Nevreste eline sağlık.Börek nefis görünüyor.:KK56:Yarışmada başarılar dilerim.:KK16:

X