Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(

inşallah tez vakitte kavuşursun cnm bence en kısa zamanda serbest bırakırlar gemiyi sağ sağlim kucaklarsın eşini dualarımız sizinle...

cok uzuldum gzolerım doldu bı anda dılerım tez zamanda kavusursunuz hayırlısı ıle ..
arkadasımda kaptan ıcım tuhaf oldu allah yardımcınız olsun duam sızınle..

tşk ederim arkadaslar dilekleriniz için. evet toplantıya gittim bildiğimiz şeyleri tekrar dinleyip geldik. gelişme yok. hala duyamadım sesini... umarım bu zamanlarıda atlatacağızzzz

canım çok geçmiş olsun yeni haberim oldu hatırlarsın denizci eşleri topiğinden . umarım rabbim en kısa zamanda eşine kavuşmayı nasip eder.moralini yüksek tut.biliyorsun benim eşimde denizci , askeri personel, seni çok iyi anlıyorum.bir ihtiyacın olursa haber etmen yeterli .

Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...

Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:

Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...

Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:

canım nesrinim keşke yapabilecegimiz bişey olsaa
allahım tez zamanda kavuştursun sizii:Saruboceq::Saruboceq:

Zambağında dediği gibi keşke yapabileceğimiz bir şey olsa
elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor Rabbim tez zamanda kavuştursun işallah:Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda eşiniz sağ salim döner... benimde nişanlım denizci ve yakın zaman da denize çıkmayı düşünüyor malum bende bu haberleri duyduğum için tedirgindim bu konu hakkında konuşurken korsanlarının amacının sadece gemi üzerinden para kazanmak olduğunu kimseye zarar vermeyeceklerini söylemişti bende konuyla ilgili olduğu için yazmak istedim belki bi nebze içinizi rahatlatır...

bundan 3 hafta önce falandi bütün gemi mürattabati birakildi diye haber duymustum bu gemi sizin esinizin calistigi gemi sanmistim ben hatta yanilmisim. allah kavustursu nbiran once

bugun 56 gün ve hala bir gelişme yok beklemek ne zormuş yaa eli kolun bağlı iken... dün gece rüyamda gördüm eşimi bana bakıyordu uzaktan ve konuşamıyordu sadece ağlıyordu bir yandan da eliyle gözyaşlarını siliyordu...

ay canım kıyamam sana.:teselli:
sabret inşallah en yakın zamanda kavuşacaksın ben inanıyorum.:Saruboceq:

forumu açınca son duruma bakmadan geçemedim, bir an önce kavuşmanız dileğiyle

Back