Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(

nesrincim inşallah tez zamanda kavuşursunuz

canım şok oldum duyunca allahım eşini korusun sağ salim sana ve ailesine bağaşlasın dualarım seninle canım allah yardımcın olsun

Çok üzücü bir durum canım ya, bir an önce kurtulursunuz inşallah bu sıkıntıdan.. Allah yardımcınız olsun..

arkadaslar suan internette haberleri okurken olayla ilgili haberi gördüm,
arkasimizin esinin kacirildigi gemiden bahsediliyor sanirim..

http://www.konhaber.com/new/haber/2/25179/Guncel/Murettebatin-saglik-durumlari-iyi.html

'Frigia' adlı kuru yük gemisini kaçıran Somalili korsanların şirketin ızmir'deki bürosunu arayarak gemiyi kaçırdıklarını, mürettebatına sağlık durumunun iyi olduğunu söyledikleri bildirildi.
Karya Denizcilik firmasının avukatı Nilgün Yamaner, şirketi telefonla arayan Somalili korsanlardan birinin ''Frigia'' adlı gemiyi kaçırdıklarını söylediğini, kendisine sadece bir soru sorulmasına izin verdiğini belirtti. Yamaner, telefona çıkan Karya firması yöneticisinin gemideki mürattebatın sağlık durumunu sorması üzerine Somalili korsanın, 21 mürettebatın sağlık durumunun son derece iyi olduğunu belirterek, telefonu kapattığını kaydetti.

19 Türk ve 2 Ukraynalı toplam 21 personelin bulunduğu Malta Bandralı 35 bin grostonluk M/V Frigia isimli gemi, BM'nin oluşturduğu güvenlik koridorundan askeri gemiler eşliğinde geçtikten 1,5 gün sonra, 23 Mart Salı günü sabah 03.00 sıralarında Hint Okyanusu bölgesinde tehlike sinyali göndermiş ve gemiyle irtibat kesilmişti. Geminin işletmeciliğini yapan Karya Denizcilik Şirketi yetkilileri, geminin Somali'ye doğru ilerlediğini korsanlar tarafından kaçırıldığını düşündüklerini belirtmişlerdi.

mürettebatin durumu iyimis cok sükür

Allah'im sag selim kavusmanizi nasip etsin insallah, cok uzuldum, hala haber yok dimi ? :((

nesrincim ses verirmisin, nasılsın, eşinden haber varmı, bizleride haberdar et olurmu..allah yardımcınız olsun..

Allah yardımcıları olsun inşallah canım eşininde bütün mürettabatında tez zamanda kavuursunuz sağ sağlim inşallah

allah kavuştursun cnm inş güzel haberlerle geri dönerler

Allah yardımcınız olsun inşallah. Kaçırılan bir geminin mürettebatı kurtarılmıştı. onlardan mı acaba

Hayır arkadaşlar bizim gemi hala korsanların elin de ve yarın tam 15 gün olacak... Hala eşimle görüşme fırsatım olmadı. Sadece şirketi aradığını ve iyiyiz dediğini b iliyorum. onun dışında bir gelişme yok.Sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Destekleriniz ve dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Kayınvalidem umreden gelecek yarın. henüz söylemedik kendisini. benim evim de kalacak ve gelen giden çok olacak. Hergün buraya gelemeyebilirim ama bir haber alır almaz yazacağım hemen...

Hayır arkadaşlar bizim gemi hala korsanların elin de ve yarın tam 15 gün olacak... Hala eşimle görüşme fırsatım olmadı. Sadece şirketi aradığını ve iyiyiz dediğini b iliyorum. onun dışında bir gelişme yok.Sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Destekleriniz ve dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Kayınvalidem umreden gelecek yarın. henüz söylemedik kendisini. benim evim de kalacak ve gelen giden çok olacak. Hergün buraya gelemeyebilirim ama bir haber alır almaz yazacağım hemen...

nesrincim işin dahada zor olacak şimdi kayınvalidenede destek olmanız gerekecek, ne denebilir ki Allah yardımcın olsun bitanem,
hayırlı haberlerini bekliyoruz , dualarımız seninle..Allahım tez vakit kavuştursun sizi ...:Saruboceq:

Nesrin dualrımız seninle ve eşin ile lütfen haber aldığında yaz buraya olurmu :çok üzgünüm:

calarım çok sağolun. inşallah haber alırım da buraya güzel gelişmeler yazabilirim. sabah şirketimiz aradı. herhangi bir gelişme olmadığını bişeye ihtiyacımız olup olmadığını sordular. Allahtan onlar bizi bilgilendiriryor. yoksa kafayı yerdim herhalde:(((

canım bnm çok geçmiş olsun,en kısa zamanda sağsalim kavuşursun inşallah,rabbim sabır versin,dualarımız seninle

Back