Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(

Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda sag sağlim kavuşursunuz eşinize.
dualarmız sizinle.:Saruboceq:

inşallah arkadaşlar sağolun. hala bir haber yok. 23 nisanda 1 ay olacak ve daha sesini bile duyamadım. dua istiyorummmm

allahım tez zamanda sağsalim kavuştursun inşallah.
rabbim yardım etsin.

Canım Allah yardımcınız olsun ya :( Çok üzüdüm :((
Rabbim korktuklarından esirgesin, dilerim en tez vakitte sesini duyar iyi olduğu haberini alırsın.
Dualarla..

selam kızlar nasılsınız gÖrÜŞmeyelı?
benı sorarsanız ıyı olmaya ÇalıŞıyuorum ı,Şte...hala görüşemedim eşimnle... dayanamıyorummmm artıkkkk....Onu ne kadar özlediğimi tahmin edemezsinnnnizzz.... Canımın yarısı yok gibiii.....Sol yanım acıyor derler yaa... sol yanım acıyor gercekten de
yarın sabah ızmıre gıdıyorum. EŞımın Şırketıne. Aılelere toplantı yapacaklarmıŞ.bı gıdelım bakalım ne olacak. duaa edin nolurrrrrrrrr.... 2-3 aydan bahsediyorlar kurtulmaları için. ben 1 ayı gecirene kadar neler yasadimm. Allahıum sabırrr verrrrrr

canım rabbim yardım etsin bian evvel eşinle birlikte olursun umarım rabbim hepsini korusun inş dualarım eşinle ve ordaki tüm magdurlarla :(

bu gemide calisanlar dün evlerine ulasabildiler sanirim ? acaba arkadasimizin eside sag saglim geldimik haberleri izlerken merak ettim dogrusu insallah öyle olmustur

evet evet bende bugün haberlerde gördüm inşallah nesrin hanım eşine sağ sağlim kavuşabilmiştir..

sanırım nesrin hanımın eşinin adı ümit savaş inşallah kurtulmuşlardır bende haberlerde duymuştum nesrin arkadaşımızın eşinin adını

arkadaşlar evet eşim ümit savaş geminin ismi FRıGıA gemisi.o kurtulan gemi YASıN C gemisi. bizim gemimiz hala korsanların elinde rehin ve bugun 34.günümüz hala duyamadım eşimin sesini. haziranda muson yağmurları başlayacak.inşallah o zamana kadar dönerler... dua edin bize. bizlerde diğer aileler gibi sevdiklerimize kavuşalım...

ay inanmiyom yaaa üzüldüm
bende sandim sizin gemi o kurtulan :(
insallah onlarda hemencicik kurtulrrrrrrrrrr :(

insallah sultancım tez zaMandaaa... ;Herkes bizim gemi zannetmiş ama malesef. bizlerde kavuşacağız inşallahhh

Back