Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(

nesrinim canım ya inşallah eşinden tez zamanda haber alır sesini duyarsınn
allah yardımcıları olsun

inşallah ama hala haber yok. uyuyamıyorum, hiçbirşey yiyemiyorum hayalet gibi dolanıyorum. Nasıl insanlar bunlar yaa. hayatta aklıma gelmezdi ama başımıza geldi. 2 ay sabretmemiz gerekiyormuş.

canım, benim de erkek arkadaşım denizci olduğu için çok iyi anlıyorum seni
hatta bi ara oralarda çalışıyodu çok korkuyodum
bi gemi daha kaçırılmıştı hatırlıyosan kurtardılar onu
içini ferah tut.hiçbi şey olmıycak merak etme..

bugun 5. gün oldu ve hala bir gelişme yok. allahım 2-^aydan bahsediyorlar nasıl dayanacağız güç ver bizee

çok geçmiş olsun umarım değil iki ay 1ay bile olmadan evine dönmüş ve yanında olur allah hepinize yardım etsin sağ salim dönsün..

insallah biranönce kavusursun esine ve diger gemi personelide haber bekleyenlerine kavusur...
üzücü bir durum ama kötü sey düsünmemek gerekiyor icini ferah tut sen

Çok geçmiş olsun umarım en yakında haber alır ve kavuşursunuz ona ne zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Canım dualarımız seninle inşallah tez zamanda kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun.

ahh canımm.....ALLAHIM yardımcınız olsun çok geçmiş olsun..inşllah kavuşursunuz..

Allah yardımcınız olsun arkadaşım
yüreğini ferah tut inşallah kısa zamanda bi netice alınır

nesrincim Allah yardımcınız olsun, içini ferah tutup dua etmelisin , bizlerde dualarımızla yanındayız..
sabır tatlım ,inşallah en kısa zamanda sağ sağlim kavuşursun eşine..

Çok şükür korsanlar gemiden şirketi aramış ve personelin sağlığı çok iyiymiş. Şirket yetkilileri eşimle konuşmuş.Ah bide biz duyabilsek sesisini Allahımmmm buna da Şükürler olsun . ınşallah tez zamanda gelirler yanımıza...

Back