Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(
Sessizliğini dinlemek bile güzeldi Sensiz yaşamak hayatın en çekilmezlerde olduğu
Derin bir yalnızlık bu yaşadığım şimdilerde
Bir başımayım koskoca evrende
Eşim gelsin istiyorum
...Deva bütün dertlerime.....
Düşüncelerimi sözcüklere dökmek istiyorum yetersiz kalıyor cümleler...Ağlamak desem son 91 günden beri yaptığım en iyi iş.O da artık rahatlatmıyor.Tek dayanağım Allahım.Eğer inançlarım olmasaydı belki de ben çoktan...Neyse....Her gece,her sabah ve heran yalvarıyorum Allahıma bitsin artık bu kötü günler diye.Az kaldı.......
yeni gördüm onca aydır kk dayım allah kolaylık versin bende bir denizci eşiyim aylarca görmediğimolur eşimi ama az da olsa anlıyorums eni..sağ salim allah kavuştrmayı nasip etsin canım benim buraya mutlu haberi yazdığın günü göstersin..
canım çook geçmiş olsun...
allahım sana dayanma gücü versin :Saruboceq:inşallah eşine bir an önce sağsalim kavuşursun...dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
YaRAbbiim bu mubarek günler hürmetine , sevgilin hz. Peygambber efendimizin (sav) yüzü suyu hürmetine kardeşimizin eşini ve eşiyle birlikte o gemide olanları sağ sağlim hayırlarla ailelerine ,yuvalarına kavuştur..... aminn