GÜNAYDIN HERKESE
15 gün önce Bershka online dan bir ayakkabı aldım topuklu sandalet
Önce bi denedim ayağıma gayet de güzel oldu ertesi gün de giyip sokağa çıktım
Kızlar giymez olaydım 1 saat sonra yürüyememeye başladım ayakkabıyı çıkarttım bi baktım ayakkabı ayağıma vurmuş , ayaklarımın arkası mahvolmuş yaradan normal ayakkabıyı zor giyer hale geldim o derece yani.
O gün bugündür hala yaralar var ayaklarımın arkasında , çorapla da kullanamıyorum burnu açık ayakkabı
Neyse siteyi aradım hemen böyle bi sorun yaşadım ayakkabıları kullanamıyorum ürününüz kusurlu diye
Bana mail atmamı söylediler ve fotoğraf istediler kanıt olarak yara olduğuna dair
Bende mail olarak attım , kaç gündür arıyorum cevap yok dün en son müşteri hizmetlerinden dedikleri şey,
Giyilmiş bir ayakkabıyı geri alamazlarmış ayakkabıda kusur olduğunu düşünmüyorlarmış ve de ayakkbıyı aldığım zaman önce ev gibi bir ortamda yarım saat ayakkabıyı test etmem denemem gerekiyormuş
Bunu duyunca çıldırdım ya ben 90 lira para verdim o ne demek hangimiz bi ayakkbıyı alıp evde yarım saat deniyoruz da öyle sokağa çıkıyoruz dedim
Karsımdaki yanlış anlamayın ben size bana genel müdürlükten gelen maili okuyorum dedi o zaman beni oraya bağlayın dedim genel müdürlük İspanya da dedi.
Giyemediğim bi ayakkabıyla kaldım ortada
Ya ben ne yapabilirim bu durumla ilgili lütfen bana yardımcı olur musunuz ?