NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

ben evde bi süre giyerim ayakkabıları.açılırsa açılır yoksa kullanmadan iade.

giyilmiş ayakkabıyı alacak bir firma var mıdır ki? sanmam.bu kadar yaygarayı boşa koparmışsınız gibi geldi bana.

genelde yeni ayakkabılar vurur zaten
ama o kadar yara falan olacak derecede ise bu ayakkabının kusurlu olmasını göstermez, ayak yapınıza uygun olmadıgını gösterir
ayrıca daha kaliteli markalardan ayakkabı almanızı öneririm , berskha sanırım daha çok tekstil üzerine.

B
Bende evde giyerim once memnun kalmadiysam iade ederim veya degistiririm. Ha soyle bir durum olur giyersiniz cikarsiniz yirtilit kopar ona diyecek sozum yok. Degistirmeleri lazim.

Iyıde benım aldıgım tum ayakkabılar ayagımı illa vurur hayatımda 1 kere vurmadı ayakkabı oda geniş kalıptı
Bu sebeple alır almaz ayakkabıcıya gıderım dövdürürüm gecer
Ayakkabıcı ayakkabıyı döver baya... bunu cogu kısı bılmez oyuzden acıklıyorum..
Vurması ıhtımal yerını vurarak yumusatır yanı

Ben deniyorum haklılar bence giyilmiş ayakkabıyı böyle bir nedenden geri alamazlar mağazadan alsanız belki ama siteden sanmıyorum. Zaten ben ayakkabıları ayakkabı mağazasından alınmasından yanayım yazık olmuş paranıza bershka kıyafette fena değil ama ayakkabıda kötü. Aklınızda bulunsun iyi markalardan ayakkabı alırsanız mesela lacoste bir sorun varsa kabul ediyor iadeyi çek gönderiyor tek şartı kendi orijinal ayakkabı kutusu olması gerek

H.sonu topuklu ayakkabı aldım. Şu bildiğimiz düz siyah topuklulardan. Ertesi gün gayet de evde giydim yarım saat bakalım acıtacak mı diye. İyiydi. Pazartesi günü de giydim işe gittim saat beşe kadar bana mısın demedi rahattım yani. Demem o ki topuklu alınca herkes evde denesin

Benimde istisnasiz her ayakkabi ama hepsi buna spor ayakkabida dail hepsi ayagima vurur sonra gecer

yeni, yazlik corapsiz giyilen ayakkabi, 90 tl olduguna gore cok yumusak dogal bir deri de degil: bu kombinasyon o ayakkabinin vuracaginin kaniti zaten.
sanirim yapabileceginiz birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…