• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

Giyilen ayakkabi geri alınmaz doğru demişler ve ayrıca evde denenir genelde yarım saat bir saat kadar ayakta kalması gerekiyor hem açılsın hemde sorunları belli olsun... Yaralar geçince tekrardan giy vurmaz. Vurursa herhangi bir ayakkabı tamiri yapan bir yere gidip arka kısmına çare bulabilirsin. Kimse istemez giyilmis ayakkabıyı geri almak.
Ayakabida bir kusur oldugunda yani yirtilma gibi..
Alip inceleyip ya tamir ediyorlar ya da yenisini veriyorlar garantili olunca
GÜNAYDIN HERKESE :KK25:
15 gün önce Bershka online dan bir ayakkabı aldım topuklu sandalet
Önce bi denedim ayağıma gayet de güzel oldu ertesi gün de giyip sokağa çıktım
Kızlar giymez olaydım 1 saat sonra yürüyememeye başladım ayakkabıyı çıkarttım bi baktım ayakkabı ayağıma vurmuş , ayaklarımın arkası mahvolmuş yaradan normal ayakkabıyı zor giyer hale geldim o derece yani.

O gün bugündür hala yaralar var ayaklarımın arkasında , çorapla da kullanamıyorum burnu açık ayakkabı
Neyse siteyi aradım hemen böyle bi sorun yaşadım ayakkabıları kullanamıyorum ürününüz kusurlu diye
Bana mail atmamı söylediler ve fotoğraf istediler kanıt olarak yara olduğuna dair
Bende mail olarak attım , kaç gündür arıyorum cevap yok dün en son müşteri hizmetlerinden dedikleri şey,
Giyilmiş bir ayakkabıyı geri alamazlarmış ayakkabıda kusur olduğunu düşünmüyorlarmış ve de ayakkbıyı aldığım zaman önce ev gibi bir ortamda yarım saat ayakkabıyı test etmem denemem gerekiyormuş

Bunu duyunca çıldırdım ya ben 90 lira para verdim o ne demek hangimiz bi ayakkbıyı alıp evde yarım saat deniyoruz da öyle sokağa çıkıyoruz dedim
Karsımdaki yanlış anlamayın ben size bana genel müdürlükten gelen maili okuyorum dedi o zaman beni oraya bağlayın dedim genel müdürlük İspanya da dedi.
Giyemediğim bi ayakkabıyla kaldım ortada:mad:

Ya ben ne yapabilirim bu durumla ilgili lütfen bana yardımcı olur musunuz ?
Ayakkabida bir yirtilma acilma vs bir durum olmus olsaydi degerlendirirlerdi bence,ancak oyle bir durum yok,sizin ayaginiza gore almadiginizi falan dusunmuslerdir. Bir de kullanmissiniz.
O yuzden kabul etmemislerdir

evet bershka.. aynı hataya 2 kere düşüp, her 2 ayakkabıda da cehennemi yaşadım. ayyyy o acı fena.. sonuç hep çöp.. çünkü alışır ayak ama bunlar bi süre ara da verseniz kaldığı yerden devam ediyor. ben akıllandım ve ayakkabıda marka takıntım var artık. ayak acısı bişeye benzemiyo çünkü...
sana gelince arkadaşım.. ben de internetten ayakkabı satışı yapan bir firmadayım. bu tür sorunlarda biz iade ya da değişim hakkını tanıyoruz. çünkü bu tarz sorunları binde 1 yaşıyoruz. ama bershka da durum farklı olabilir çünkü bershkadan ayakkabı alıp ta sorun yaşamayan nadir insan vardır. hepsiyle uğraşmamak için de mutlaka bi strateji geliştirmişlerdir

Her bahar/yaz sezonu yaşadığım bir sıkıntı bu. Milletin ayaklarına dikkat et neredeyse hepsinde yara bandı görebilirsin :)

Yani ayakkabıda bi kusur yok. Ayağının şeklini alınca verdiği acı azalır umarım.

Ayakabida bir kusur oldugunda yani yirtilma gibi..
Alip inceleyip ya tamir ediyorlar ya da yenisini veriyorlar garantili olunca
Garantisi varsa tabi... Ve bu garanti kapsamı da kullanım şartlarına göre işliyor. Silinecek ayakkabıyı makinaya atıp bana yeni ayakkabı ver diyeni gördüm ben :KK45:

spor ayakkabı bile ilk başta benim ayağımı vurur ..sonra sıkıntısız giyerim..istisnasız her ayakkabıda ayaklarım sıkıntı yaşar..ilk başlarda topuğumun denk geleceği yere peçeteyi katlayarak koyup ayağı yükseltiyorum alışana kadar böyle idare ediyorum

Sandalet ve babetler ayağı vurur. Önlem almalıydınız müşteri hizmetleri haklı.

Kızlar giymez olaydım 1 saat sonra yürüyememeye başladım ayakkabıyı çıkarttım bi baktım ayakkabı ayağıma vurmuş , ayaklarımın arkası mahvolmuş yaradan normal ayakkabıyı zor giyer hale geldim o derece yani.

O gün bugündür hala yaralar var ayaklarımın arkasında , çorapla da kullanamıyorum burnu açık ayakkabı
Neyse siteyi aradım hemen böyle bi sorun yaşadım ayakkabıları kullanamıyorum ürününüz kusurlu diye
Bana mail atmamı söylediler ve fotoğraf istediler kanıt olarak yara olduğuna dair
Bende mail olarak attım , kaç gündür arıyorum cevap yok dün en son müşteri hizmetlerinden dedikleri şey,
Giyilmiş bir ayakkabıyı geri alamazlarmış ayakkabıda kusur olduğunu düşünmüyorlarmış ve de ayakkbıyı aldığım zaman önce ev gibi bir ortamda yarım saat ayakkabıyı test etmem denemem gerekiyormuş

Bunu duyunca çıldırdım ya ben 90 lira para verdim o ne demek hangimiz bi ayakkbıyı alıp evde yarım saat deniyoruz da öyle sokağa çıkıyoruz dedim
Karsımdaki yanlış anlamayın ben size bana genel müdürlükten gelen maili okuyorum dedi o zaman beni oraya bağlayın dedim genel müdürlük İspanya da dedi.

Yeni ayakkabı vurur normaldir de yeni kanuna göre bir hafta mazeretsiz iade hakkı yok muydu, ben mi yanlış biliyorum, kullanılıp kullanılmaması fark etmez diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim

Bından sonra ilk defa giyecegin ayakkabıyı giymeden evvel ayagının belli bölegelerine plaster yapıştır öle gitşn ayagının şeklini alınca ayakkabı bi daha vurmaz plaster de ayagını korur ben öyle yapıorum

Benim başımada gelir özellikle parmak arası terlik sandalette.
15 gün önce yeni ayakkabım vurdu. Yara bandı taktım giyerken. Alıştı şimdi koşar adım yürüyorum sıkıntı yok
Kısa mesafe giyin bi süre

Bende spor ayakkabı dahil birçok ayakkabıda yaşarım bu durumu.
Bu sebeple evde giyerim bir kaç gün ara ara,ayağım alışsın diye. Hatta geçen gün yürüyüşü biraz uzun tuttum diye hep giydiğim rahat mı rahat spor ayakkabı bile vurdu topuk kısmını ayağımın.
Bu sebeple ayakkabılar kusurlu diyemem kolay kolay.
Size tavsiyem yeni aldığınız ayakkabıyı biraz evde giyin,ayağınız biraz alışsın,sonra dısarda giymeye başlayın.

benim de cok ayakkabı vurur ayagımı. özellikle sert olanlar .oyızden bakmadan alamam hatta bakıp alfıklarımda vurur

Benim ayaklarım sorunlu valla ne olursa rahatsiz hatta geçen yaz bir ayakkabı aldim pahaliydi satis temsilcisi rahat edeceksin bak dedi giyemedim agridan.. flo dan 60 liraya aldığım bir ayakkbi var sadece onda rahat ayağım ayakkabinin anasi agladi hep giyecem diye keşke ondan alsam bidaha diyorum

Ayakkabı tamircisi mi kunduracı mı denir siz anladınız oraya gidin ayakkabının vurduğunu söyleyin çekiç gibi bir aletle düzeltiyorlar. Çoğu babetimi götürdüm öyle gayet iyi yaptılar.

Genel mudurluge detaylı ve Turkiye magazasının mailini de ekleyerek, mail atabilirsin. Ayrıca sikayetvar.com sitesine sikayet bırakabilir, Tuketici haklarına basvurabilirsin.

Yeni ayakkabilar genelde vurma yapabilir ama bir sure sonra ayaga uyumlu geldiginde, esnedigi icin, sıkıntı cikarmaz lakin musteri hizmetlerinin o tavri kabul edilir degil elbette ama degisim sureci olan ürünler ve olmayan urunler var, acaba dikkat etmemis olabilir misin buna ?

şikayetvar.com a yaz bak nasıl geri alıyorlar kesin çözüm hep denedim oldu

En iyi spor ayakkabı bile ilk giydiğimde ayağıma vurur sonra geçer bidaha hiç sıkıntı çıkmaz.

Benimde yeni aldığım ayakkabı ilk giydiğimde vuruyor
Hatta ikincidede vuruyor bant yapıştırıyorum arkasına
Üçüncüdede vuruyor bazen
Dördüncüye geçiyor
Geçmezse beşinciye giymiyorum :KK70::KK70:
Doğrusu şikayet etmek benimde hiç aklıma gelmemişti :ıslık:

Back
X