NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

İnternetten ayakkabı alışverişi yapmak bence çok riskli.. Hele benim gibi kazulet ayaklarınız varsa

Konu sahibi geçmiş olsun. Kardeşin yada arkadaşın varsa hediye et. Mal satıldıktan sonra büyük markalar bile olsa ardında durmuyor malesef. Ben Kemal Tanca ve Derimod u öyle eskittim, benzer sorunlar sebebiyle bittiler benim için. Şimdi yeni marka arayışındayim.

benimde her ayakkabı illa ayağıma vurur önce
vuran yerlere yara bandı yapıştırıp giymeye devam ederim
sizde öyle yapın

Benim aldığım her ayakkabı vurur.
O yüzden ilk giydiğim zamanlar yara bantıyla giyiyorum..
Ve çantamda yarabantı bulundurmaya gayrete diyorum..
Kabusum benim ayakkabı vurması..

Anladık hepiniz pahalı ayakkabı giyiyorsunuz...
Ayakkabı vurmasıyla marka ve fiyatın ne alakası var
Konu sahibi İnternetten biraz araştırın ayakkabı vurmasın dıye neler yapılabilir diye.
Zaten giymişsiniz Geri almazlar.

Ayakkabı vurdu diye sikayet edeni de ilk kez gördüm
Yaralarin olduğu yerlere yara bantlari yapistir.
Ayakkabinin arkasina da yapışkanlı evalardan kes yapıştır o zaman acıtmıyor.
Yapiskanli evayı kirtasiyelerde bulabilirsin.

Aldigim her ayakkabi vurmaz. O yuzden daha once vurmamis belirli markalari kullaniyorum ben. Giydiginiz ayakkabiyi almazlar . O yuzden onceden sadece evde denemek gerekiyor. Giyicem diye israr ediyorsan mutlaka corap kullan. Bir de buzluga koyup cikarma islemi var . Ne kadar yarar bilmiyorum.

Benim de ayak derim hassas sanırım spor ayakkabı bile ilk zamanlar vurur. Ayakkabıdan değildir o.

burnu açık çoraplar vr onlardan alabilirsin

aaa ne çok varmış benim gibi ayakları olan, ben tekim sanıyordum
geçen hafta kendime çok cici bir çift ayakkabı aldım, önce evde çorapla giydim gayet iyiydi, sonra kalktım toplantıya gittim, o ne acı, anlatamam... çıkar çıkmaz ümraniyeden bir çift bildiğin ev terliği aldım ve günün kalanını o terlikle geçirdim.
benim için bir klasiktir ayakkabu vurması

magazaya goturup urun inceleme talep edebilirsiniz.
yada ayakkabicilar boyle ayakkabilarin tabanini yukseltirler biraz o sekildede halledilebilir.

Ayagının yaraları geçtikten sonra ayakkabını tekrar giy hiç bir şey olmaz.
Benimde şuan bir ayakkabım bu şekilde bekliyor :)
İlk gün vurdu
Bir sonraki giyişimde acıtmayacak mesela..

Birde evet ben aldığım ayakkabıları açılsın diye önce evde giyerim.

Sırf ayağıma vuruyo diye ki spor ayakkabıydı bilek arkasına peçete sıkıştırdığımı hatırlıyorum. Bot aldım onda da öyle oldu ama şimdi gayet memnunum dar kalıp ayak orada yer yapınca genişler krem sürün bol bol.

Evet doğru diyolar giyilen ayakkabı geri alınmaz sonuçta başkasının giyinip geri iade ettiği bi ayakkabıyı siz giymek ister misiniz ? Teste gönderildi mi ayakkabı bu arada ?

Ayakkabı vurması da sizin ayaginizdan kaynaklı bi nevi daha doğrusu ayağınıza uygun ayakkabılar seçmeniz lazım.

Yaz ayları genelde benim ayağım hep yara bere içinde geçer, acıtmayan, yara yapmayan sandalet bulamadım daha.
Hiç şikayet etmek aklıma gelmemişti.
Sikayet etmek aklima gelmemisti demissiniz su geldi aklima benim de :)
Bir kadinin muftak dolabi dusuyor ustune kadin yaralaniyor,kadin o dairenin mutfak dolaplarini monte eden adami.bulup sikayetci oluyor,apartman 30 yillik benle yasit.
Cok ama cok sasirmistim duyunca

Giyilen ayakkabi geri alınmaz doğru demişler ve ayrıca evde denenir genelde yarım saat bir saat kadar ayakta kalması gerekiyor hem açılsın hemde sorunları belli olsun... Yaralar geçince tekrardan giy vurmaz. Vurursa herhangi bir ayakkabı tamiri yapan bir yere gidip arka kısmına çare bulabilirsin. Kimse istemez giyilmis ayakkabıyı geri almak.

Monte eden adam hatırlamıyordur bile, 30 sene önceki dolap.
Enteresanmış, sonuç ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…