NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
GÜNAYDIN HERKESE
15 gün önce Bershka online dan bir ayakkabı aldım topuklu sandalet
Önce bi denedim ayağıma gayet de güzel oldu ertesi gün de giyip sokağa çıktım
Kızlar giymez olaydım 1 saat sonra yürüyememeye başladım ayakkabıyı çıkarttım bi baktım ayakkabı ayağıma vurmuş , ayaklarımın arkası mahvolmuş yaradan normal ayakkabıyı zor giyer hale geldim o derece yani.

O gün bugündür hala yaralar var ayaklarımın arkasında , çorapla da kullanamıyorum burnu açık ayakkabı
Neyse siteyi aradım hemen böyle bi sorun yaşadım ayakkabıları kullanamıyorum ürününüz kusurlu diye
Bana mail atmamı söylediler ve fotoğraf istediler kanıt olarak yara olduğuna dair
Bende mail olarak attım , kaç gündür arıyorum cevap yok dün en son müşteri hizmetlerinden dedikleri şey,
Giyilmiş bir ayakkabıyı geri alamazlarmış ayakkabıda kusur olduğunu düşünmüyorlarmış ve de ayakkbıyı aldığım zaman önce ev gibi bir ortamda yarım saat ayakkabıyı test etmem denemem gerekiyormuş

Bunu duyunca çıldırdım ya ben 90 lira para verdim o ne demek hangimiz bi ayakkbıyı alıp evde yarım saat deniyoruz da öyle sokağa çıkıyoruz dedim
Karsımdaki yanlış anlamayın ben size bana genel müdürlükten gelen maili okuyorum dedi o zaman beni oraya bağlayın dedim genel müdürlük İspanya da dedi.
Giyemediğim bi ayakkabıyla kaldım ortada

Ya ben ne yapabilirim bu durumla ilgili lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

İyide yeni alınan çoğu ayakkabı vurur
Ben istinasız her ayakkabıı ayağımı önce mavheder sonra sıkıntı çıkarmaz...ürünün kusurlu olduğunu düşünmuyorum ben
Gercekten mi ?
Benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi giye giye mi alışıyor yani ayak
Bide 10 gün oldu hala yaralar iyileşmedi bidaha denemeye bile korkuyorum yine yara yapacak diye

Benimde aldığım her ayakkabı neredeyse vurur,ben normal karşılıyorum artık.Bir kere vuruyor sonrasında genişliyor,ayağın şeklini alıyor zaten..

Yaz ayları genelde benim ayağım hep yara bere içinde geçer, acıtmayan, yara yapmayan sandalet bulamadım daha.
Hiç şikayet etmek aklıma gelmemişti.
Benim ilk defa başıma geldi bidaha giyemeyeceğim diye korktum o yüzden iade etmek istedim yoksa ayakkabı çok güzel
Siz demek ki alışkınsınız sürekli olmasına ondan normal geliyor

benim de her ayakkabım vurur ilk bir hafta. sonra da en rahat ettiğim ayakkabı olur. boşuna çıldırmışsınız. zira giyilmiş ayakkabı, ayağa vuruyor diye aide alınmaz.

Benimde aldığım her ayakkabı neredeyse vurur,ben normal karşılıyorum artık.Bir kere vuruyor sonrasında genişliyor,ayağın şeklini alıyor zaten..
Ohh içimi rahatlatıyorsunuz valla ya umarım öyle olur bidaha deneyeyim ben en iyisi şu yaralar iyileşince

Her ayakkabı öyle olur ve bariz bir yırtık patlak olmadığı sürece giyilmiş ayakkabı asla geri alınmaz.

Valla benim 400e aldığım ayakkabı ayağımı mahvetti başkasına verdim. Aslında ayakkabıyla ilgili değil sorun ayak yapısıyla alakalı. Benim ayağıma her ayakkabı gitmiyor.
Bazıları zamanla açar. Yani diyeceğim o ki onlarlık bir sorun değil, bu sebeple ayakkabı gibi önemli şeyleri internetten almayın derim.

Benim ilk defa başıma geldi bidaha giyemeyeceğim diye korktum o yüzden iade etmek istedim yoksa ayakkabı çok güzel
Siz demek ki alışkınsınız sürekli olmasına ondan normal geliyor
Özellikle sandalet ve rugan ayakkabılar vurur genelde beni. 1 hafta kadar ağlaya ağlaya inat edip giydiğimi bilirim, sonra alışıyor zaten. Bu vuran ayakkabılar için pedler, bantlar satılıyor şeffaf, onlardan alın, faydası oluyor.

Mesela benim o once evde giyip, sonra disarda giyen.
Giyilmis oldugu icin kabul etmeme haklari var tabi ki de.
Benim de genelde vurur, sonra acilirlar.
Ama bir tane ayakkabim var, baya da luks bir markadan, esim hediye etmisti. Oldu oldu diyip giydim. Ama
hala acilmadi,2 yil oldu yok acilmadi.

benim ayağım istisnasız her zaman vurur. Sebebi belli değil. 200 tl lik ayakkabı aldım bir kere giydim 6 ay ayağımın arkası yara idi. Yani şans biraz. Ama şöyle bir şey varmış. Ayakkabının arkası işaret parmağının 2 boğumuna kadar olmalıymış Yüksekse veya araftaysa vuruyormuş. Ama bende geçerli değil beni hepsi vuruyor. Spor ayakkabı bile. Bu ayakkabı kalıbı uymamış olabilir. Benim ayağımı vuran, bir kere giydiğim ayakkabılardan bir sergi açabilirim.

Benim 600 tl ye aldigim ayakkabilar dahi ilk 1 hafta ayaklarimi mahveder. Bunun fiyatla markayla pek alakasi yok acikcasi.

Gercekten mi ?
Benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi giye giye mi alışıyor yani ayak
Bide 10 gün oldu hala yaralar iyileşmedi bidaha denemeye bile korkuyorum yine yara yapacak diye
Ayağım çok kemikli benim o yüzden hepsi çektiriyor...yara bazen 4 haftada fala iyileşir
Eğer normalde ayakkavı vurmuyorsa ama bu vurduysa ayak yapına uygun değil demek ama muhtemelen bir daha yarayapmayacaktır...yaparsa biraz esnet sıcak suyun buharına tut vuran yeri sonra da elinle az esnet

Her ayakkabı her ayak şekline uygun olmaz, bu durumda ayak kusurlu diyemeyeceğimize göre ayakkabı kusurlu da diyemeyiz.

Ilahi kelebek yahu, senin ayağına vuran ayakkabıyı adamlar neden alsın? Ayakkabı yırtık değil patlak degil defolu degil sahte değil..

Gardrops gibi 2.el kiyafet satılan uygulamalar var, onlardan indir koy ayakkabıyı sat eğer giymiyceksen.

vala adamlar haklı. hangimizin ne yaptığının bir önemi yok. ben çok mecrada gördüm duydum okudum bir ayakkabıyı aldıktan sonra evde deneyin olmazsa iade edin diye. dışarıda giydiğin ayakkabıyı iade edemezsin.
kaldı ki evet çoğu yeni alınan ayakkabı vurur.

Bende ürününüzde kusur olduğunu düşünmüyorum yeni her ayakkabı benimde ayağımı vurur. Ayrıca evet bu tarz ürünler için sokakta kullanıldığında bildiğim kadarıyla yapılacak bir işlem yoktur hatta bu yüzden de evde giyme tavsiye edilir. Birkaç defa daha giymeyi deneyin ama yanınıza başka bir ayakkbı daha alın yada evde iyice temizleyip deneyin. eminim sık kullanımda bir süre sonra geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…