- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Gercekten mi ?İyide yeni alınan çoğu ayakkabı vurur
Ben istinasız her ayakkabıı ayağımı önce mavheder sonra sıkıntı çıkarmaz...ürünün kusurlu olduğunu düşünmuyorum ben
Benim ilk defa başıma geldi bidaha giyemeyeceğim diye korktum o yüzden iade etmek istedim yoksa ayakkabı çok güzelYaz ayları genelde benim ayağım hep yara bere içinde geçer, acıtmayan, yara yapmayan sandalet bulamadım daha.
Hiç şikayet etmek aklıma gelmemişti.
Ohh içimi rahatlatıyorsunuz valla ya umarım öyle olur bidaha deneyeyim ben en iyisi şu yaralar iyileşinceBenimde aldığım her ayakkabı neredeyse vurur,ben normal karşılıyorum artık.Bir kere vuruyor sonrasında genişliyor,ayağın şeklini alıyor zaten..
Özellikle sandalet ve rugan ayakkabılar vurur genelde beni. 1 hafta kadar ağlaya ağlaya inat edip giydiğimi bilirim, sonra alışıyor zaten. Bu vuran ayakkabılar için pedler, bantlar satılıyor şeffaf, onlardan alın, faydası oluyor.Benim ilk defa başıma geldi bidaha giyemeyeceğim diye korktum o yüzden iade etmek istedim yoksa ayakkabı çok güzel
Siz demek ki alışkınsınız sürekli olmasına ondan normal geliyor
Ayağım çok kemikli benim o yüzden hepsi çektiriyor...yara bazen 4 haftada fala iyileşirGercekten mi ?
Benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi giye giye mi alışıyor yani ayak
Bide 10 gün oldu hala yaralar iyileşmedi bidaha denemeye bile korkuyorum yine yara yapacak diye
GÜNAYDIN HERKESE
15 gün önce Bershka online dan bir ayakkabı aldım topuklu sandalet
Önce bi denedim ayağıma gayet de güzel oldu ertesi gün de giyip sokağa çıktım
Kızlar giymez olaydım 1 saat sonra yürüyememeye başladım ayakkabıyı çıkarttım bi baktım ayakkabı ayağıma vurmuş , ayaklarımın arkası mahvolmuş yaradan normal ayakkabıyı zor giyer hale geldim o derece yani.
O gün bugündür hala yaralar var ayaklarımın arkasında , çorapla da kullanamıyorum burnu açık ayakkabı
Neyse siteyi aradım hemen böyle bi sorun yaşadım ayakkabıları kullanamıyorum ürününüz kusurlu diye
Bana mail atmamı söylediler ve fotoğraf istediler kanıt olarak yara olduğuna dair
Bende mail olarak attım , kaç gündür arıyorum cevap yok dün en son müşteri hizmetlerinden dedikleri şey,
Giyilmiş bir ayakkabıyı geri alamazlarmış ayakkabıda kusur olduğunu düşünmüyorlarmış ve de ayakkbıyı aldığım zaman önce ev gibi bir ortamda yarım saat ayakkabıyı test etmem denemem gerekiyormuş
Bunu duyunca çıldırdım ya ben 90 lira para verdim o ne demek hangimiz bi ayakkbıyı alıp evde yarım saat deniyoruz da öyle sokağa çıkıyoruz dedim
Karsımdaki yanlış anlamayın ben size bana genel müdürlükten gelen maili okuyorum dedi o zaman beni oraya bağlayın dedim genel müdürlük İspanya da dedi.
Giyemediğim bi ayakkabıyla kaldım ortada
Ya ben ne yapabilirim bu durumla ilgili lütfen bana yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?