Önce ki konumu okuyan bilir uzun zamandır tekrar yazamadım.
Kısaca özetlyeyim;
Eşim şiddet uygulamıştı annesi yüzünden geçtiğimiz yıl nisan ayın da şikayetçi olmuştum uzaklaştırma ve 5 yıl içerisin de tekrarlar ise para cezası alıcaktı. Evet sözün de durdu annesiyle bağımızı komple kopardı gidip gelme konuşma yok artık kv de ile. Sonra düzeldi de yaptığından çok pişman oldu...
Ocak ayında 2.kez hamileydim. O istedi çocugu çünkü düzelmiştik ve ben salak gibi hemen kanmıştım. Ve ne mi oldu, aldatmıştı
hemde 2 ay boyunca telfonda konuşmuştu. Bana açılan telefonla öğrendim ilk hamileliğimi bile biliyordu eşin arkadaşımla birlikte dedi bir ses...
Yıkıldım sordum sorguladım tabi ki inkar etti yemin etti kürtaj olcam dedim asla dedi. Ben onun yine uydurduğu kılıfa inandım evet inanmak istedim. Çünkü ailem boşver öyle herkes söyler küçük yerdesiniz laf ederler dedi. Evet inandım salağım çünkü ben!
Aradan bir ay geçti ara ara yine tlfon geliyordu gizli numaradan içime kurt düşmüştü. İşten çıkıp hemen gelmiyordu eve takip programı var tlfonum da hep takip ettim geldi tlfonun herşeyini didikledim. Birgün arkdaşıma açık numaradan arayan s...ük başağı uyardım kendi bilir demiş. En son da aklıma gelen döküman oldu oturdum baktım o numarayla 2.5 ay konuşmuş mesajlaşmış evet benimle yatıp kalkıp çocuk peydahlayıp tlfonda müşterilerle konuşuyorum dediğinde o..... konuşuyormuş!
Yine inkar etti evet inanmyvaksınız belki saatlerce baskı yaptım en son şiddet uygulamaya yöneldim vurdum ve zarar verdim. Ağlamaya başladı ne olursun gitme ben sevgili olmadım seninle olan sorunlarımızı konuştum arkadaş gibi sonra o sevgili olmak isteyince arama dedim bırakmadı peşimi dedi. Saatlarce dedi dedi dedi.
Beynim uğulduyordu nasıl ya nasıl yaparsın bunu sen ben sana dost olamadım mı derdini neden bana anlatmadın ki?! Ben sen beni dövdüğünde hangi erkeğe derdimi döktüm bn sana ne yaptım dedim.
Günler geçti yalvardı yalvardı küçüldü iğrendim uzaklaştım iyice. Aileme anlattım en büyük darbeyi onlar attılar bana. Annem kendi istedi eşimle evlenmemi zamanın da. Bana piçini aldır öyle gel dedi :'( aldatılmaktan daha büyük koydu bu laf bana anneme de küstüm konuşmadım onunla da anladım ki tektim ben bu yolda babam da iyi demişsin demiş anneme hak vermiş. Büyük kızımı da bırakıp öyle gidecekmişim kapılarına ve it gibi çalışcakmışım hemen iş bulcakmışım. Evet bunlar benim ailemdi. Dayım girdi araya dökümanları detaylatıyla inceledik anlattıkları doğruydu ilk başta sık aramış sonra 2-3 günde ya msj atmış ya aramış kısa görüşmeler var. Ama inanmadım hiçbir zaman
Evet affettim bebeğimi aldırmadım düzeldi sözde ama güvenim bitti annemle de ilişkim bitti gittiğimde kalmadım yanların da.
Biraz uzaklaştım evimden teyzelerime gittim onlar bir şans vermemi istedi zaten herkes böyle dedi.
Kendime hala yediremiyorum ben şimdi annem ilkkez gelicek olayların üstünden aylar geçti kalıcak. Ben eşimi daha affedemedim annemi hiç affedemiyrum. Nerde yalnış yaptım aldırmalımıydım alıp kızımı gitmelimiydim bunu kendime hala kabul ettiremiyorum haketmedim ben. Düşüncelerinize açığım ama ne olur siz de kırmayın