Nerede yalnış yaptım...?

peki o zaman bizden ne diye akıl istiyorsunuz ,istediğiniz şeyleri söylememizi mi anlamadım ..
buraya konu açan insanlar da bir ilginç yahu ,daha demin keşke bu kadar cesaret veren olsaydı diyordunuz şimdi de yok bırakamam diyorsunuz
bence sizde de çelişkili haller var ..
kendinizi de sorgulayın ..
ayrıca biz size güç vermeye çalıştıkça siz güç almak yerine istemiyorum güç filan ,sadece kocandır affet dememizi bekliyorsunuz galiba.
artık bu bdv konularından bıktım yaa ,farklı fikir istemeyen konu açmasın arkadaş :KK14:

Farklı fikirleriniz şuan ki durumum da yapamayacağım şeyler hepsini geçtim kızımı huzursuz biryerde büyüt diyorsunuz.
Ben çalışsam çıkıp gitsem alıcagım parayla 2 çocuk kira fatura hangi birine yetişicem konumumu belirttim. Bana en çok koyan annem dedim. Affetmeseydiniz dediniz evet haklısınız dedim. O zaman sizin gibi biri olsa cesaret ederdim belki dedim.
Ama şimdi dediklerinizi yapacak durum yok kendiniz gerildiniz o yüzdn böyle yazdım

Farklı fikirleriniz şuan ki durumum da yapamayacağım şeyler hepsini geçtim kızımı huzursuz biryerde büyüt diyorsunuz.
Ben çalışsam çıkıp gitsem alıcagım parayla 2 çocuk kira fatura hangi birine yetişicem konumumu belirttim. Bana en çok koyan annem dedim. Affetmeseydiniz dediniz evet haklısınız dedim. O zaman sizin gibi biri olsa cesaret ederdim belki dedim.
Ama şimdi dediklerinizi yapacak durum yok kendiniz gerildiniz o yüzdn böyle yazdım

be ngergin değilim arkadaşım gayet sakinim size öyle gelmiş ..
sizin durumunuzda bir sürü kadın var ,ve bir çoğu da kendi hayatını kuruyor ,çocuklarınız böyle bir babayla büyüyünce çok mu huzurlu olucak acaba düşündüzmü ? yarın bir gün bu adam bu işlere devam etse ,çocuklarınızdan birine bir gün denk gelse babasının sizi aldattığı ,asıl o zaman nasıl bir psikolojik buhrana girer onu düşündünüz mü peki ? ne kadınlar gördüm valla her gün temizliğe gidip çocuklarına bakıp büyüten sizin gibi ,onları şimdi bir kez daha takdir ediyorum gerçekten ..ben size zaten illa boşanın demiyorum ama çelişkidesiniz bu bir gerçek ..

be ngergin değilim arkadaşım gayet sakinim size öyle gelmiş ..
sizin durumunuzda bir sürü kadın var ,ve bir çoğu da kendi hayatını kuruyor ,çocuklarınız böyle bir babayla büyüyünce çok mu huzurlu olucak acaba düşündüzmü ? yarın bir gün bu adam bu işlere devam etse ,çocuklarınızdan birine bir gün denk gelse babasının sizi aldattığı ,asıl o zaman nasıl bir psikolojik buhrana girer onu düşündünüz mü peki ? ne kadınlar gördüm valla her gün temizliğe gidip çocuklarına bakıp büyüten sizin gibi ,onları şimdi bir kez daha takdir ediyorum gerçekten ..ben size zaten illa boşanın demiyorum ama çelişkidesiniz bu bir gerçek ..

Valla babalık konusunda 4/4lük bir baba arkadaşım ne yaşattıysa bana yaşattı beni üzdü. Son şansı verdim ben bunun tekrarı olmycak

kendımızı sızın yerınıze koymadan ayrıl boşan demek çok kolay.maddı ozgurlugun bıle varsa napıcaksın 2 bebekle tek basına.kı ben genelde boşan dıyen bırıyım ama ailenın sana sırt donmesı ettıgı laflar yutulur cınsten degıl.ınanamadım.eger onlardan destek görseydın zaten gıdecegıne ınanıyorum ben.
şu sahfada yapacagın tek şey bebişlerıne ve ailene odaklanmak cnm.guven mı tabıkı guven artık gerıye gelmez.ama sen bır yolu secmışsın esının yanını-daha dogrusu secmeye mecbur bırakılmışsın.o zaman mutlu olmaya bakacaksın.unutmayacaksın ama sureklıde didiklemeyecskın.
umarım eşinin burnu yeterınce sürtülmüştürde bır daha kotu şeyler yasamazsınız cnm

Ne size eşinize ne başkalarına üzüldüm şu an, sadece doğmuş ve doğacak olan çocuklarınıza üzüldüm. Yazık ki ömürleri, sevgisiz bir aile ortamında geçecek. Sevgisiz, güvenin olmadığı ve de saygının olmadığı bir ortamda. Kız çocuğunuz varsa "annesinin yaşadıklarına bakacak ve bunun normal olduğunu düşünecek", ileri de onu da ezmeye çalışırlarsa "normal" diyecek. Erkek çocuğunuz var ise "demek babalık bu, kocalık bu diyerek babasını örnek alacak" ve ileri de eşine "tıpkı babasının size davrandığı gibi davranacak"...

Çocuklarınızı düşünün, huzurlu, sevgi dolu bir ortam yaratın. Bunu nasıl başaracağınızı bulmak ve gerçekleştirmek sizin elinizde.

kendımızı sızın yerınıze koymadan ayrıl boşan demek çok kolay.maddı ozgurlugun bıle varsa napıcaksın 2 bebekle tek basına.kı ben genelde boşan dıyen bırıyım ama ailenın sana sırt donmesı ettıgı laflar yutulur cınsten degıl.ınanamadım.eger onlardan destek görseydın zaten gıdecegıne ınanıyorum ben.
şu sahfada yapacagın tek şey bebişlerıne ve ailene odaklanmak cnm.guven mı tabıkı guven artık gerıye gelmez.ama sen bır yolu secmışsın esının yanını-daha dogrusu secmeye mecbur bırakılmışsın.o zaman mutlu olmaya bakacaksın.unutmayacaksın ama sureklıde didiklemeyecskın.
umarım eşinin burnu yeterınce sürtülmüştürde bır daha kotu şeyler yasamazsınız cnm

Evet tam da anlattığın anladığın gibi cnm inş tüm temennim bu üzülmeyelim artık :KK43:

senin durumunda olan birçok kadın var malesef, kocasından çekipte ailesinden destek alamayanlar, bu durumda sana boşan diyemem çünkü ailen yanında olmayacak büyük bir ihtimalle, ailenin yaptıgıda çok kötü, insan yavrularını bırakıp nasıl gitsinki?

Peki eşiniz ailenizin sizi desteklemedigini biliyormu? keşke bilmiyor olsada, biraz korkupta birdaha böyle bir hata yapmasa, ve her ne olursa olsun, ailenizin sizin yanınızda oldugunu hissetirin eşinize, ki havalara girip "bu kadın benden ayrılamaz, gidecek yeri yok" diye düşünmesin

Allah yardımcınız olsun, bebeginizi düşünün, oda herseyi hissediyor, anneni görünce zaten şöyle davran böyle davran desekte sen içinden geldigi gibi davranacaksın, rol yapma içinden nasıl geliyorsa öyle davran

Önce ki konumu okuyan bilir uzun zamandır tekrar yazamadım.

Kısaca özetlyeyim;

Eşim şiddet uygulamıştı annesi yüzünden geçtiğimiz yıl nisan ayın da şikayetçi olmuştum uzaklaştırma ve 5 yıl içerisin de tekrarlar ise para cezası alıcaktı. Evet sözün de durdu annesiyle bağımızı komple kopardı gidip gelme konuşma yok artık kv de ile. Sonra düzeldi de yaptığından çok pişman oldu...

Ocak ayında 2.kez hamileydim. O istedi çocugu çünkü düzelmiştik ve ben salak gibi hemen kanmıştım. Ve ne mi oldu, aldatmıştı :KK43: hemde 2 ay boyunca telfonda konuşmuştu. Bana açılan telefonla öğrendim ilk hamileliğimi bile biliyordu eşin arkadaşımla birlikte dedi bir ses...

Yıkıldım sordum sorguladım tabi ki inkar etti yemin etti kürtaj olcam dedim asla dedi. Ben onun yine uydurduğu kılıfa inandım evet inanmak istedim. Çünkü ailem boşver öyle herkes söyler küçük yerdesiniz laf ederler dedi. Evet inandım salağım çünkü ben!

Aradan bir ay geçti ara ara yine tlfon geliyordu gizli numaradan içime kurt düşmüştü. İşten çıkıp hemen gelmiyordu eve takip programı var tlfonum da hep takip ettim geldi tlfonun herşeyini didikledim. Birgün arkdaşıma açık numaradan arayan s...ük başağı uyardım kendi bilir demiş. En son da aklıma gelen döküman oldu oturdum baktım o numarayla 2.5 ay konuşmuş mesajlaşmış evet benimle yatıp kalkıp çocuk peydahlayıp tlfonda müşterilerle konuşuyorum dediğinde o..... konuşuyormuş!

Yine inkar etti evet inanmyvaksınız belki saatlerce baskı yaptım en son şiddet uygulamaya yöneldim vurdum ve zarar verdim. Ağlamaya başladı ne olursun gitme ben sevgili olmadım seninle olan sorunlarımızı konuştum arkadaş gibi sonra o sevgili olmak isteyince arama dedim bırakmadı peşimi dedi. Saatlarce dedi dedi dedi.

Beynim uğulduyordu nasıl ya nasıl yaparsın bunu sen ben sana dost olamadım mı derdini neden bana anlatmadın ki?! Ben sen beni dövdüğünde hangi erkeğe derdimi döktüm bn sana ne yaptım dedim.

Günler geçti yalvardı yalvardı küçüldü iğrendim uzaklaştım iyice. Aileme anlattım en büyük darbeyi onlar attılar bana. Annem kendi istedi eşimle evlenmemi zamanın da. Bana piçini aldır öyle gel dedi :'( aldatılmaktan daha büyük koydu bu laf bana anneme de küstüm konuşmadım onunla da anladım ki tektim ben bu yolda babam da iyi demişsin demiş anneme hak vermiş. Büyük kızımı da bırakıp öyle gidecekmişim kapılarına ve it gibi çalışcakmışım hemen iş bulcakmışım. Evet bunlar benim ailemdi. Dayım girdi araya dökümanları detaylatıyla inceledik anlattıkları doğruydu ilk başta sık aramış sonra 2-3 günde ya msj atmış ya aramış kısa görüşmeler var. Ama inanmadım hiçbir zaman

Evet affettim bebeğimi aldırmadım düzeldi sözde ama güvenim bitti annemle de ilişkim bitti gittiğimde kalmadım yanların da.
Biraz uzaklaştım evimden teyzelerime gittim onlar bir şans vermemi istedi zaten herkes böyle dedi.

Kendime hala yediremiyorum ben şimdi annem ilkkez gelicek olayların üstünden aylar geçti kalıcak. Ben eşimi daha affedemedim annemi hiç affedemiyrum. Nerde yalnış yaptım aldırmalımıydım alıp kızımı gitmelimiydim bunu kendime hala kabul ettiremiyorum haketmedim ben. Düşüncelerinize açığım ama ne olur siz de kırmayın :KK43:

Cok üzüldüm
Eski konularina da baktim arkadaşım
Ama bu adam hep hata yapmis sen simdi bizden bu umut cumlesi duymak istiyorsun ama bu adam ilk basta ailesiylr senin dengeni kuramamis. Daha sonra annenden bi darbe almissin . O uzuntuyle esine siginmissin
Ama bu saatten sinra ne olur bilmiyorum
Allah yardimci olsun

senin durumunda olan birçok kadın var malesef, kocasından çekipte ailesinden destek alamayanlar, bu durumda sana boşan diyemem çünkü ailen yanında olmayacak büyük bir ihtimalle, ailenin yaptıgıda çok kötü, insan yavrularını bırakıp nasıl gitsinki?

Peki eşiniz ailenizin sizi desteklemedigini biliyormu? keşke bilmiyor olsada, biraz korkupta birdaha böyle bir hata yapmasa, ve her ne olursa olsun, ailenizin sizin yanınızda oldugunu hissetirin eşinize, ki havalara girip "bu kadın benden ayrılamaz, gidecek yeri yok" diye düşünmesin

Allah yardımcınız olsun, bebeginizi düşünün, oda herseyi hissediyor, anneni görünce zaten şöyle davran böyle davran desekte sen içinden geldigi gibi davranacaksın, rol yapma içinden nasıl geliyorsa öyle davran

Saol arkadaşım.
Tekrar hata yaparsa bu defa o gidicek evden bunu söyledim bu son şansı gerçekten son... Bunu artık iyi biliyo inş tekrarlaamaz

Cok üzüldüm
Eski konularina da baktim arkadaşım
Ama bu adam hep hata yapmis sen simdi bizden bu umut cumlesi duymak istiyorsun ama bu adam ilk basta ailesiylr senin dengeni kuramamis. Daha sonra annenden bi darbe almissin . O uzuntuyle esine siginmissin
Ama bu saatten sinra ne olur bilmiyorum
Allah yardimci olsun

Evet ailesiyle bağları kopardı ama geç oldu yaşanmadan anlamıyor işte.
İnş iyi şeyler yaşarım

X